Visszérre Lapacho

Olvasom a Vitae magazinban a Lapacho teáról, hogy kiválóan alkalmazható visszerekre. Ezt a saját tapasztalataim alapján meg tudom erősíteni. Egy rokonom kérte sírva egyszer, hogy nézzem meg a lábát, mert tisztára be vannak gyulladva rajta az erek, és az orvos azt mondta neki, hogy erre nincs gyógyszer, ezzel együtt kell élnie. A tesztelés során azt érzékeltem, hogy egy féreg típusú parazita van a lábában, ez okozza a gyulladást. Lapacho teára reagált kedvezően, így azt ajánlottam neki. 2 hét múlva telefonált, hogy sokkal jobb a lába, 2 hónap múlva pedig szabályosan dicsekedett, hogy milyen szép lába van ismét.

Mások is jöttek visszeres panasszal. Mindegyik esetben érzékeltem a féreg jelenlétét, és a Lapacho tea jótékony hatását. Több helyről is kaptam pozitív visszajelzést.

Baktériumok, vírusok, gombák és férgek. Mindegyik parazitának van egy, az emberi szövetek rezgésétől jól elkülöníthető rezgéstartománya. Lehet, hogy nem mutatható ki a jelenléte laboratóriumi vizsgálattal, de a rezgése árulkodik arról, hogy ott van. A Lapacho tea általában a férgekre hat, de használtam már Chanca Piedrát is. Uncaria viszont bizonyos gombáknál hatásos. Olyan gombáknál, melyeknél a szokásos Energy termékek nem hatékonyak. Szerintem mindenképpen jól jártunk azzal, hogy ezek a teák is jelen vannak az Energy termékpalettáján.

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek