Vaklárma

Felhívott egy nő. Azt mondta, hogy kb. két hete járt nálam, és szedi is amit ajánlottam, de valami baj történt a gondolataival. Hirtelen én is azt gondoltam, hogy az enyémekkel is baj van, mert nem értettem, hogy ezt hogyan érti. Hát az a baj, hogy például elolvas valamit, de nem érti amit olvasott, mintha semmi el sem jutna az agyáig. Nem tudja, hogy ez most a termékek mellékhatása, vagy valamit esetleg rosszul csinált….

Remélem, hogy minden tanácsadó tudja: az Energy termékeivel nem tudunk elindítani az isteni rend szerinti állapottal ellentétes folyamatot. Bioinformációs termékekről van szó, és természetesen a jó információ, vagyis ahogy én hívom: az isteni rend szerinti információ van a termékekben. A kérdés az, hogy milyen információ van a szervezetben. Talán a hullámelmélettel a legkönnyebb megmagyarázni, hogy mi történik. Mondjuk azt, hogy információ = hullám. Jön a jó hullám, és találkozik a rossz hullámmal. Mi lesz belőlük? Hát közepes hullám, vagyis a két szélső érték közötti skála valamelyik helyén elhelyezkedő hullám. A közepes hullám megint találkozik a jó hullámmal. Egyre csökken a köztük lévő skála, mígnem teljesen azonossá nem válik a két hullám. Mi történik, ha találkozik két jó hullám? Nem sok minden, hiszen ezeknek az eredője megegyezik az eredeti jó hullámmal. Ezért nem tudjuk a termékeket túladagolni, csak felesleges információt viszünk be a szervezetbe.

Egy pillanatig sem gondoltam, hogy a hölgy által jelzett tünet egy mellékhatás. Próbáltam megnyugtatni, és azt mondtam neki, hogy véleményem szerint ez egy koncentrációs zavar, és baj van a két agyfélteke együttműködésével. A két agyféltekét összekötő idegnyaláb mintha megmakacsolta volna magát, elakadtak az információk félúton. Azt javasoltam, hogy végezzen keresztprogramozást. Ezt például a kineziológiából ismerhetjük. Jobb kezével érintse meg a bal térdét vagy bokáját, végezzen indián szökdelést, mindegy, csak az a lényeg, hogy egyszerre mozduljon két ellentétes oldali végtag. Aztán azt is javasoltam, hogy képzeletben rajzoljon egy végtelen jelet a látóterébe, egy nagy hasra esett nyolcast. Ezt rajzolja át párszor a szemével úgy, hogy a feje közben ne mozduljon. Megegyeztünk, hogy ha ennek hatására sem szűnik meg a panasza, akkor eljön hozzám, és én varázsolok valamit.

Az előbb kaptam egy sms-t: „Szia Mara! Nagyon köszönöm, sikerült!”

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek