Uralom az életemet

Újabb jelentkező mellékhere gyulladás ügyben. Milyen népszerű lett ez a téma! A férfi a telefonban azt mondja, hogy a cikkem alapján ismerkedett meg az Energy termékeivel, és már több mindent ki is próbált. Sajnos javulásról még nem tud beszámolni, ezért kéri a segítségem. Beszélgetünk kicsit. Kiderül, hogy igazából ő úgy éli meg az életét, hogy sodródik az árral.

Ha azt mondják neki, hogy ezt nem lehet, akkor elfogadja. Látja az akadályokat, a saját kis korlátait, de nem látja a megoldásokat. Tulajdonképpen ez a csapda az egészben. A figyelmünket és az energiánkat lefoglalja annak a megmagyarázása, hogy valamit miért nem tehetünk meg. Megnyugtatjuk magunkat, hogy nem is tehettünk mást. Biztos ez? Mi lenne akkor, ha a kifogások helyett a megoldásokon törnénk a fejünket? Ha az energiát és a figyelmet a helyzet megváltoztatására használnánk fel? 

A hólyag meridiánhoz tartozó pozitív megerősítő mondat így hangzik: uralom az életemet. Ha ez nem teljesül, akkor az illető nyilván úszik az árral. A férfi belső nemi szervek pedig véletlenül pont a hólyag meridiánhoz tartoznak.

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek