Uncaria tomentosa

Ha hosszabb ideje fennáll egy egészségügyi probléma, akkor nagy a valószínűsége, hogy az immunrendszer elveszítette reakció képességét, ezért erősíteni kell. Több betegnél is megfigyeltem, hogy a szervezet először az Imunosant választja, és csak később lehet elkezdeni az oki kezelést valamelyik pentagram cseppel. Colitis-es betegnél például sokáig használtuk az Imunosant és csak később a Gynex-et. Huzamos ideje fennálló prosztata gyulladásnál egyáltalán nem reagált a szervezet a Drags Imunra. Meg kellett csinálni egy Imunosan kúrát, utána már a Drags Imun is úgy hatott, ahogyan azt megszoktuk tőle.

Úgy tűnik, mintha a szervezet félreérteni az amúgy hatásos készítmények információit abban az esetben, ha előtte nem tesszük helyre az immunrendszert. Sajnos olyan esettel is találkoztam, amikor a betegség 20 éve, vagy ennél több ideje áll fenn. Az eredeti probléma már létrehozta a másodlagos, harmadlagos, stb. tüneteket. Amikor a beteg felsorolja a panaszait, akkor abból semmit nem lehet megállapítani, mert minden területen vannak problémái. Ilyenkor az Imunosant sem fogadja el a szervezet, támadásnak érzékeli. Ekkor jön Uncaria kisasszony. Egy hosszabb teakúra után már elfogadja a szervezet az Imunosant, és joggal várhatjuk, hogy eljutunk a gyökerekig és a pentagram valamelyik termékével megoldjuk a problémát.

Azonban vigyázat, Uncaria kisasszony nem tűr maga mellett senkit, egyéb készítmények fogyasztása akkor biztonságos, ha a teázás után legalább fél óra szünetet tartunk.

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek