Tikkelés

Tudom, nem egy őrült nagy probléma, de ha valakinek állandóan rángatózik a szeme, nos Ő azért szeretne megszabadulni ettől a tünettől. Pár nap alatt 2 ilyen esetet is kaptam, s mivel mindkettő rendeződött, ezért közzé teszem a „receptet”, hátha másnak is hasznára válik. Az első esetben egy felnőtt nő fordult hozzám. Ő már több foglalkozáson is részt vett a Klubban, és próbált valamit változtatni ezen a tüneten. „Bocs,de megint hozzád kell fordulnom segítségért ,mert ez a szem tikkelés nem akar elhagyni és nagyon zavaró.

Próbáltam többször is beszélni a gyerekemmel és az angyalkámmal, éreztem is őket, a gyerek majdnem kibújt a köldökömön a fejem pedig úgy zsibbadt,mintha hangyaboly lenne benne. Mégsem tudom mi lehet az ok. Gondoltam reverz tünetre is, ezért csökkentettem a Peralgint 3-ról egy szemre,de nincs változás. Energiával is próbálkoztam, de nem múlt el.”

Tudjátok, azért az egy nagyszerű érzés, hogy esténként nem csak mozog a szám, nem is mesét mondok, hanem az emberek megértik és alkalmazzák, amit a Klubfoglalkozásokon hallanak. Remek dolog, hogy a belső gyermekünkhöz fordulunk segítségért, ezt többször is meg kellene tennünk. Legalább az esélyét adjuk meg, hogy segíthessen nekünk. A belső gyermek azonban akkor nem tud segíteni, ha a fizikai síkon hiányzik valami anyag a szervezet működéséhez. Vagy éppen több van valamiből, mint kellene. Ebben az esetben is úgy láttam, hogy nem a Peralgin az oka, hanem hiányzik még valami, kevés ez így önmagában. Azt mondta a belső gyermek, hogy azért jelzett ilyen erősen, mert azt akarta mondani, hogy ne csökkentsd a Peralgint, hanem tegyél még hozzá valamit. Konkrétan a Smilax teára gondolt. Sokszor én nem is tudom, hogy miért azt választja, amit választ, de nem is biztos, hogy ezt tudni kell. Csak az egó vár magyarázatot, bizonyítékot, hogy ez biztosan jó lesz. A belső gyermekünk csak annyit kér, hogy bízzunk benne. Most például az az információ jött tőle, hogy valamit meg akar erősíteni. 18 napig napi 7,5 dl-t javasoltam a Smilax-ból.

A másik esetben egy kisfiú apukája fordult hozzám tanácsért. „Tavaly már elkezdődött egy állandó pislogatás a szemeivel, ami nem a megszokott módon zajlik, hanem nagyon látványosan és gyorsan. Szinte ezzel egy időben a száját (állkapocs alsó részét) kezdte előre tologatni, szintén nem normális mértékben. Közben volt, hogy egy időre a pislogatást elhagyta, de most újra visszatért. Nem tudom mit tehetnénk????…… Egyáltalán mitől alakulhatott ez ki nála…???” Sajnos nincs még olyan tudásom, hogy válaszolhatnék a kérdésre. Így az egó megint hoppon maradt. A belső gyermeket viszont jól értem, és most azt mondja, hogy a vesét és a májat kellene tisztítani, ez oldaná meg a problémát. Ennek több módja is van. Chanca piedra teából napi fél liter 27 napon át. Vagy Cytosan Inovum szintén 27 napig, napi fél kapszula 1 dl vízben oldva esténként. Vagy a Lycium tea nem megfőzve, hanem a gyümölcsökből este 5 szemet rágjon el esténként 17 napon át. Apukával találkoztam a minap, és örömmel újságolta, hogy szinte teljesen elmúltak a tünetek. Végül a Cytosan Inovumot használták, mert az volt otthon. Ha a választott termékek nem is, de az azért azonos a két esetben, hogy a májat és a vesét kell tisztítani. Pentagrammal nem dolgozhatunk egyszerre a két területen, de például a természet több megoldást is ad arra, hogyan tehetjük meg ezt mégis. Chanca piedra tea mindkét méregtelenítő szervünket tisztítja, a Lycium is egyedülálló módon ezt teszi. A Cytosanok az egész szervezetet tisztítják, ezért tévedni velük nem lehet.

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek