Szívprobléma, gyomorsav

Szemezgettem Nektek a levelesládámból. Aki nekem ezeket a sorokat írta, nyilván ráismer, és örül, hogy viszont láthatja az írását. Ő rendszeres olvasóm ezen az oldalon. Tulajdonképpen ez az oldal Ti, azaz az olvasók segítségével készül. Ha nem írnátok nekem, és nem kérnétek tanácsokat, akkor sokkal kevesebb írnivalóm lenne. Szerencsére nem így van, mert sokan írtok. S ami ennél is fontosabb, sokan megfogadjátok, és alkalmazzátok is amit javaslok. Nos így kezdődött valahol, valakivel a mi kis közös történetünk: „Édesanyám 62 éves, 2 hete tették be a 4. stentet a szív-koszorús ereibe. Az előző 3 beültetése 6 éve történt. Nagyon szomorú vagyok, amiért ilyen „fiatalon” már ilyen problémái vannak. És talán másképp is lehetne ezen segíteni. Az általa szedett gyógyszerek mennyisége elképesztő.

Az orvos azt mondta, kezelni kell a magas vérnyomást, mert az károsítja a szívet… + nyugtató, vérhígító + pajzsmirigy-hormon beállító + gyomorvédő… Rákérdeztem, hogy el lehet-e valaha hagyni ezek közül valamelyik orvosságot, de határozott „nem” volt a válasza. Én nagyon ellene vagyok ennek, mert nem vagyok biztos abban, hogy ez így jó. Sőt! Biztos vagyok benne, hogy nem. Tudom, hogy az „orvosoknak” ezt tanítják, és érdekükben is áll, hogy minél több bogyót felírjanak. Mégis, ha lehet, más megoldást keresnék – ebben kérném az Ön segítségét.

A másik, amiben szintén segítséget kérek, a férjem. Ő 45 éves, és a gyomorsavval vannak problémái. Naponta – általában este – szinte napi rendszerességgel bevesz egy kanál szódabikarbónát. Azt mondja: „felmegy a sava”. Orvosnál volt egyszer, fel is írtak neki szokás szerint egy tablettát – kb. 2 éve lehetett – aztán mikor az elfogyott, ugyanúgy folytatódott minden. Tüneti kezelés.., így hát ezt nem is folytatta. Szeretném megkérdezni: hogy lehetne ezen a problémán segíteni?”

Ezekben a sorokban annyi energia van, és annyi segíteni akarás, hogy nem volt nehéz ráhangolódni ezekre az emberekre. El is készítettem a teszteket, és a következő választ küldtem levelező partneremnek:

Édesanyádnál gyulladást és egy féreg jelenlétét érzékelem a mellüregben. A szívének nincsen szervi baja, de a féreg által kiválasztott váladék tönkre teszi az erek falát. Erről több cikkemben is írtam már ezen az oldalon. Tapasztalatom szerint az érgyulladás, visszér problémákat mindig féreg okozza. A visszér pedig számos más problémát indukálhat. Egy herevisszér például meddőséget is okozhat a férfiaknál. Javaslom a féreg mielőbbi kiirtását a szervezetből. Ehhez a Kudzu (japán nyílgyökér) kapszula használatát javaslom. Ezt a fajta férget, ami anyukádnál van, ezzel a készítménnyel lehet hatásosan kiirtani. 2 napig 3×1, majd 3 napig 2×1, aztán 53 napig este 1 kapszula használatát javaslom. Ha letelt ez a kúra, akkor zöld teával kellene egy méregtelenítés. Az Energy Gaba zöld teája remekül megfelel erre a célra. 3 hónapig napi 1 litert igyon belőle.

Férjednél gyulladás van a gyomorban, amit egy vírus jelenléte okoz. A gyulladás a vérképből is látszana, illetve gyomortükrözés igazolná a helyi fertőzést. Neki első körben egy Imunosan kúrát javaslok. 10 napig 2×2, majd további 50 napig este 2 kapszulát használjon. Utána egy Peralgin kúrát is kellene tartani, azt hiszem a gyomoridegekkel lehet még valami gond, ami miatt ezt a terméket választotta. 40 napig 2×2 kapszulát szedjen.

A visszajelzés számomra azért is fontos, mert akkor látszik a történet vége, amit meg tudok írni Nektek, olvasóknak, és ugye sokkal jobb olyan történetet olvasni, ami happy end-del zárul. Ez esetben van visszajelzésem, és az örömteli befejezés nem marad el.

„Anyukám 2012.11.23-án kezdte a KUDZU-t, amit ajánlottál neki. December végén kellett mennie esedékes vérvételre, aminek az eredménye elég meglepő volt: a már több éve rendszeresen gyulladást mutató érték most minimális volt. Teljesen jó volt a véreredménye, de megjegyzésként szerepelt, hogy: nagyon sok bactérium a vizeletben. A szívtájéki rossz érzéseit sem mondogatja már, aminek nagyon örülök, és amit Neked köszönhetünk.

A férjemnek ajánlott Immunosan kúrád is látványos javulást hoz: december 7-én kezdte, és január elején jött el az a pont, amikor már nem szedett be esténként szódabikarbónát. Nagyon örülünk neki, és még van is hátra a kúrából + utána a Peralgin.”

A fenti receptek személyre szólóak. Nem a tünetekre adtam, hanem annak kiváltó okaira. Figyelembe vettem annak az embernek az energetikai mintázatát is, aki az okokat hordozza. Ilyen értelemben ezek a javaslatok egyediek.

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek