Szemünk fénye

Többen írják nekem azt, hogy már több természetgyógyásznál jártak, több mindent kipróbáltak, és mégsem értek el eredményt a gyógyulásban. Sajnos így van ez, ahhoz is kellene egy bölcs tanács, hogy a megfelelő módszert és/vagy terapeutát kiválasszuk. A másik kérdés az, hogy emberileg ki kiben tud megbízni. Minden szakmában, de talán különösen a természetgyógyászatban fontos a bizalom. Köszönöm mindenkinek azt a megelőlegezett bizalmat, amellyel hozzám fordul!

A következő esetben is az történt, hogy az édesanya már több mindent kipróbált, s bizony sokat csalódott. Nem volt neki egyszerű sokadszorra segítséget kérni, s megfogadni egy idegen tanácsát.

„Köszönöm előző tanácsodat, elmúlt a kislányom náthája! Most az ügyben kereslek, hogy másik lányomat tavaly műtötték opticus gliomával. Nem tudták teljesen eltávolítani ezért a látása romlik. Sokféle alternatív megoldást kipróbáltunk, de eddig semmi eredménnyel! Kérlek adj tanácsot!”

A kislány problémája számomra is különleges eset volt, mert nem a szokásos mintákat mutatta a parazita terhelésben. Talán ez is okozhatta a többi módszer kudarcát. Ennek ellenére sikerült beazonosítanom a problémát. A szemüreg mellett fertőzött volt még a máj és a pajzsmirigy is. A szem és a máj ugyanazon az energiapályán helyezkedik el, így gyakran betegítik egymást. A szemproblémák nagy részénél tulajdonképpen a májat kell gyógyítani. A máj ugyanakkor a mirigyrendszer részeként más mirigyet is tovább fertőzhet. Azt érzékeltem még, hogy történt ugyan a szervezetben parazita irtás, mert csak gombákat és férgeket találtam, azonban a vírus, ami ezeket megelőzte, már nem volt jelen. Sajnos ha csak a paraziták egy részét távolítjuk el, akkor a maradék az egész tünet együttest is képes fenntartani. A feladat tehát itt az volt, hogy irtsuk ki a maradékot is. Két lépésben tudtuk ezt megtenni. Az első lépésben 8 napig kellett elrágcsálni este 12 szem goji bogyót (Lycium chinense tea). Ez csak előkészítette a terepet a májnál. Néha előfordul, hogy ha támadást intézünk a férgek ellen, akkor azok agresszívvé válnak, és felerősítik a tüneteket. Olyan, mint amikor a darázsfészket próbáljuk permetezéssel megszüntetni. Ebben az esetben ezt nem engedhettük meg. Második lépésben 28 napig szedettem vele 2×2 szem Peralgint. Külsőleg ajánlottam az elejétől fogva az Audironos borogatást. A borogatást így kell készíteni: vattakorongokat áztass meleg vízben, nyomkodd ki belőle a felesleges vizet, majd cseppents rá 5-5 cseppet az Audironból. Ezt a korongot helyezd a csukott szemre, és hagyd 8 percig hatni. Esténként célszerű ezt megcsinálni, elegendő a napi 1 használat. A Peralgin kúra felénél kaptam a következő levelet:

„Nagyon hálás vagyok a jó Istennek, hogy megtaláltalak Téged! Eszter látása kimozdult a holtpontról. El sem tudod képzelni, hogy milyen boldogok vagyunk.”

A történet akkor kerek, ha elmondom, hogy anyuka azóta belépett az Energy Klubba, látogatja a zalaegerszegi Klub rendezvényeit, és már saját részre is kért tanácsot.

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek