Skizofrénia

A telefonban a hölgy azt mondja, hogy letelt a kúra, amit javasoltam, és azt ígértem neki korábban, hogy utána megnézem ismét az állapotát. Hogy tetszik magát érezni? – tettem fel teljesen fölöslegesen a kérdést, hiszen a hangján is lehetett már hallani, hogy jól van. Nagyon jól érzem magam, mintha ujjá születtem volna! – hangzott a válasz, és még hozzátette: tudja, kicsit morbid, hogy holnap a halottakat ünnepeljük, én meg az ujjá születésemet, de szerintem ha kimegyek a temetőbe az anyukám sírjához, ő is fog örülni annak, hogy így lát.

Október elején kezdődött a kapcsolatunk. A Vitae magazinban megjelent cikkeim bátorították fel, hogy kilátástalannak érzett egészségi állapotára talán én adhatok valami jó tanácsot. A telefonban elmondta az orvosi diagnózist: egyéb skizofrénia és nem meghatározott szorongás. Gyógyszeres kezelés alatt áll, de nincs jól (Seroquel 400 mg retard antidepresszáns, Propranolol Akadimpex 40 mg béta blokkoló, Pantoprazol gyomorsav csökkentő). Rögtön eszembe is jutott egy másik eset, ahol bipoláris skizofréniát diagnosztizáltak, de amikor én megnéztem az én módszerem szerint, akkor csak azt láttam, hogy az agy területén egy fertőzés van, ami a rezgése alapján féreg. Magyarul férgek rágják az agyát. El is mondtam a hölgynek, hogy volt már dolgom ilyen tünetekkel, és akkor a vizsgálatom kiderítette, hogy hosszú évekkel ezelőtt a Balatonban fürdött az illető, és a fején keletkezett egy karcolásos sérülés, aminek akkor senki sem tulajdonított jelentőséget, hiszen nem volt komoly a seb. A féregnek viszont pontosan elég egy ilyen kicsi rés, hogy bejusson. Döbbent csend következett a vonal túlsó végén, majd elakadó hangon kibökte, hogy neki most is megvan a fején a seb, és ott nincs is haja. A körzeti orvosa szerint azért van ez így, mert ott egy gyulladásos góc van a szervezetében. Igen, nekem is cifra gondolataim támadtak, amikor ezt meghallottam, de aztán rögtön arra kezdtem gondolni, hogyan lehetne ezt kijavítani, hogyan lehetne visszaadni a teljes és értékes életét. Csináltam neki egy tesztet, amely szerint gomba volt a hasüregben és a mellüregben is, ami enyhe gyulladást is okozott, meg keringési panaszokat. A légszomja tehát nem a szorongásai miatt alakult ki, hanem a tünetek ijesztették meg, főleg, hogy nem múltak el. Volt már hasonló esetem, amikor pánik betegként kezeltek valakit, pedig csak egy olyan allergiája volt, amit vírus okozott, csak éppen az is a mellüregben volt, és jöttek ezek a furcsa, szédüléses, mellfeszítős tünetek. Ki sem mert ilyenkor menni a házból. Kiirtottuk a vírust, és eltűnt az allergia is és a pánikbetegség is. Most is biztos voltam benne, hogy a gomba kiirtása egy csomó problémáját megszünteti. Aztán amikor tovább mentem, meg is találtam az agyban szabadon randalírozó férgeket. Még leírni is undorító. Megnéztem mit bír a szervezet, és próbáltam mindent bevetni. Sárgabarack magot kapott, 12 napig napi 10 szemet, majd 8 nap szünet után ismételni. Mellette Kudzu-t is javasoltam, 1 hétig a javasolt adagolás dupláját, majd további 15 napig normál adagot. Kérdeztem, hogy mennyit bír inni, kiderült, hogy ezzel nincs gond, ezért 5 napig napi 2 liter Gaba teát javasoltam, majd 17 napig 1,5 litert, végül 47 napig napi 1 litert. Gombára ment a Cytosan Inovum reggel 1, este 2 szem adagban. Ugye ilyenkor a Cytosannal vigyázni kell, hogy a többi készítményt követően vetessük csak be 1 órás szünettel, különben kitakarítja azt, amit be akarunk vinni.

Lehet, hogy ezért az írásomért megint megköveznek, de nem baj. Rideg tanár úr azt mondta, hogy ezeket le kell írni, és beszélni is kell róla, mert az embereknek joguk van tudni, hogy mi a bajuk, és azt is joguk van tudni, hogy nem kell életük végéig antidepresszánst szedniük, és még azt sem szabad eltitkolni, hogy igenis van remény, mindig van remény arra, hogy teljes életet élhessenek, hogy ujjá szülessenek.

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek