Saját tapasztalat

Nálam az Energy Klubban csak olyan termék van, amit én már kipróbáltam. Megettem, megittam, magamra kentem, befújtam és rácsepegtettem, szóval magamon mértem le, hogy hogyan működik a termék, hisz ez alapján tudom ajánlani másoknak. Ha bővül a paletta, vagy kapok egy új információt, akkor az az első dolgom, hogy kipróbáljam. Persze mindenki azt mondja, hogy az adott termék jó, vagy a módszer tökéletes, de hát hinni annyi, mint nem tudni. Nem hinni akarom, hogy valami jó, hanem tudni. Ezért kipróbálom. Amikor már a második vendégem kérdezte, hogy ajánlom-e neki Antony William által javasolt szárzellerlé kúrát, akkor már tudtam, hogy ezt nekem ki kell próbálnom. Megvettem a könyvet, és elkezdtem inni a zellerszár levét. Nekem nagyon tetszik a zeller illata, és íze, a gumóját nyersen is szívesen fogyasztom, húslevesben főzve pedig kilószám tudnám enni. Először csak a vízhajtó hatását érzékeltem, de csak az első pár alkalommal. Utána a székletem változott meg, és éreztem ahogy tisztít. A 30 napot nem tudtam végigcsinálni, mert kb. 3 hét után már nem esett jól, és a székletem világoszöld színű lett. Ezt úgy értékeltem, hogy már nincs mit takarítania és a belek tiszták.

Baj van a felszívódással!

Aztán egy idős betegnél felmerült, hogy komoly felszívódási problémái vannak: testsúlya csökken, noha az étvágya kiváló, és az emésztése is jól működik, vérvas és hemoglobin vészesen alacsony annak ellenére, hogy több féle táplálék kiegészítőt szed a vas pótlására. A bioenergetika módszereit használva mintát vettem a gyomor, vékonybél és vastagbél területéről, és azt vizsgáltam, hogy mi akadályozza a felszívódást. Megdöbbentő dolgot láttam. A felületeken vastagon érzékelhető volt egy zsíros kicsapódás. Nem csak egyszerű zsíros trutyi volt, hanem ásványi sókkal kötött, szinte megkövült zsír. Mint egy mosószappan vagy egy kemény viaszréteg. Ha egy ilyen cucc vonja be valakinek az emésztőcsatornáját, akkor bármilyen élelmet visz be, meg tudja ugyan emészteni, de nagy része nem tudja átverekedni magát ezen a kemény páncélon. Ami mégis átjut, az pedig zsíros-koszos lesz, és a test többi részébe viszi magával ezt a lerakódást, mint egy sáros lábnyomot. Adódik a kérdés, hogy mivel lehet leszedni ezt a lerakódást. Szintén a bioeneregetika módszereivel elkezdtem kísérletezni a mintákon, hogy melyik az az Energy készítmény, ami képes oldani ezt a zsíros izét. Sajnos egyik készítmény sem bizonyult hatásosnak még kicsit sem. Bővítettem a vizsgált termékek körét, és egyetlen dolgot találtam, ami kiválóan és azonnal elkezdte oldani a mintát. Ez a süngomba. A MagMaxx termékcsaládból szereztem be (kuponkód: Maraboszi, így még olcsóbb). Megnéztem a saját emésztőcsatornámat, és kerestem ott is ugyanezt az anyagot. Nem akkora mennyiségben, de megtaláltam. Nem is volt kérdés, hogy azonnal elkezdem fogyasztani a süngombát. A reggeli étkezéshez adtam hozzá. Miután megvajaztam a piritósomat, rászórtam 2 késhegynyit a süngomba őrleményből, majd feltettem a szalámit ahogy szoktam. Nincs különösebb íze, észre sem lehet venni, hogy benne van az ételben. Az első héten megint a széklet megváltozását éltem át, volt egy olyan alkalom, amikor úgy éreztem, hogy salakanyag helyett szinte csak zsírt ürítettem. Aztán a széklet beállt, világosbarna, lágy, de formázott, nem bűzös végtermék távozik minden alkalommal. Ezután beindult az arcüregem, reggelente sűrű, de nem színes orrváladékot ürítettem, és könnyűvé vált az a terület. Gondolhatjátok, hogy az arcüregemre is szedtem már mindent, és kentem rá mindent is, de ezt a hatást még nem sikerült soha kiváltanom. A kötőszövetem is megváltozott, látványosan a comb és a fenék területe vált feszesebbé, felpuhultak a karfiolok, már összenyomásra sem lehet érzékelni a cellulitiszt. Most már tudom, hogy a süngombát ebben a kis mennyiségben életem végéig fogom enni, nekem nagyon tetszik.

Természetes hormonpótlás

A változókori hőhullámok engem sem kíméltek, de nem volt vészes. Hanem amikor a fodrászom azt mondta, hogy még mindig hullik a hajam, akkor elgondolkodtam azon, hogy miért is tiltakozom a hormonpótláson. Mivel nem tudtam nyomós érvet kitalálni, ezért elkezdtem szedni a Raw Aguaje kapszulát. 2×1 adagban kezdtem, és figyeltem hogyan változnak a hőhullámok. Először mégsem ebben éreztem változást, hanem az arcbőrömön. A mindig zsíros, estére kellemetlenül ragacsos bőröm a szárazság jeleit mutatta, és jólesett tápláló olajokkal kenegetni. Utána észrevettem, hogy a melleim is teltebbek és feszesebbek lettek, no meg fenekem is. 3 hét szedés után mentem a kozmetikusomhoz, aki a kritikus szakmai szemével a kezelés végén elkezdte sorolni, hogy mit tapasztalt. A függőleges ránc a homlokomon láthatóan megrövidült, mélysége csökkent. A szem alatti bőr megerősödött, a pofacsontok alatti rész megvastagodott, feltöltődött. A nevetőráncok halványodtak, a száj körüli finom ráncok teljesen eltűntek. A nyaki bőr is megerősödött, pigmentációja csökkent. Felmerült a kérdés, hogy ez minek a hatása. Természetesen a Raw Aguaje érdemeit nem lehet elvitatni, csakhogy korábban is szedtem már ezt a terméket, amikor bekerült az Energy palettájára, és akkor ezek közül semmit sem érzékeltem. Jobban közelítjük a valóságot, ha azt mondjuk, hogy a süngomba megtisztította az emésztőcsatornát és a szöveteket, így a Raw Aguaje több hatóanyaga tudott bejutni a szervezetbe, ráadásul tisztán, ezért lehetett most kirobbanó a hatása. Felemeltem az adagot 2×2-re, mert ugyan javított a hőhullámokon is, de még nem teljesen szűntek meg ezek a kellemetlen percek. Aztán elmentem a fodrászomhoz is, és ott várt a következő meglepetés. A szokásos hajfestékem most sötétebb színre fogta be a hajamat, és az ősz hajszálak opálos, áttetsző kinézete sem jelentkezett, mint korábban szokott. Csodálkozva mutatta a fodrász a választékot, hogy nézzem meg, tömény színben pompázik a hajam, és biztos varázsoltam valamit, hogy most ugyanaz a festék sötétebb lett.

Vérhígítás mellékhatás nélkül

Karácsonykor a családomban szétosztottam a süngombát. Anyukám is kapott. Nála már mozgásszervi panaszok is sűrűn előfordulnak, hol az egyik ízület fáj, hol a másik. 3 éve térdprotézist kapott, most a csípőjét és térdét fájlalja az ellenkező oldalon. Az is felmerült, hogy egy korábbi gerincsérv újult ki, ezért először az idegsebészt kereste fel. A professzor úrnak egyetlen kérdése volt csak: szed-e vérhígítót? Noha nem magyarázta meg, hogy mi az összefüggés a mozgásszervi panaszok és a vérhígító szedése között, én azonnal tudtam, hogy valami itt nem stimmel. Anyukám 200 km-re él tőlem, nem vagyok tisztában vele, hogy miket szed azon kívül, amit én viszek neki az Energy-ből. Kiderült, hogy 22 éve szed egy bizonyos fajta vérhígítót, ami nem igazi vérhígító, mert csak a vérlemezkék összecsapódását gátolja. Viszont ennyi ideig nem szabad szedni, ezt a szakirodalom is egyértelműen kijelenti. Megbeszéltük, hogy azonnal abbahagyja ezt a gyógyszert, és helyette a Vitamarin és Celitin kapszulákat szedi felváltva. Kezdi a Vitamarinnal reggel 2 szem adagban, majd ha elfogyott, akkor a Celitinből szed délben 1-et. Ez nem kísérlet volt, ezt a módszert évek óta alkalmazom azoknál, akik a vérhígító kiváltása ügyében fordulnak hozzám. Miért tudom biztosan, hogy ez a módszer működik? Nos, az egyik fiatal lány azt panaszolta, hogy ha nem szedi a vérhígítót, akkor szinte azonnal megjelenik a lábszárában egy feszítő, szúró, kellemetlen érzés, és muszáj bevennie. Megbeszéltük a termékek adagolását, és kértem a visszajelzést. Vérhígítót nem szedett már egyáltalán, csak a Vitamarint és a Celitint, de egyszer sem jelentkeztek, még enyhe formában sem a szokásos tünetek. Nos, visszatérve anyukámra, pár napja azt mondja nekem a telefonba: nem tudom, hogy melyik használt azok közül, amit adtál, de ma nem kentem be a lábam Flexagillal, nem tettem fel a mágnesövet a derekamra, ne vettem be fájdalomcsillapítót, és mégis mindent meg tudok csinálni, ahogy kell. Fájdalom nélkül. Megkockáztatom, hogy van egy kis javulás.

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek