Emeld a rezgést!

Az egész világ rezgésből áll, én például a bioenergetika eszközeivel mérem a különböző rezgéseket. Mindennek megvan az egyéni rezgésmintája. Az élettelen dolgok is rezegnek, a szervesek éppúgy, mint a szervetlenek. Maga a Föld is rezeg, ezt hívjuk Schumann-i rezgésnek, vagy földrezgésnek. A földrezgés mindenre és mindenkire hat, minden élőlényt átitat, körbefog. Nem tudsz kibújni a hatása alól, maximum nem veszel róla tudomást. Ez a természetes közegünk, ebben érezzük jól magunkat. Évszázadokig 7,83 Hz volt a földrezgés, ám ahogy közeledett a pólusváltás a 2012-es évben, úgy ez a frekvencia elkezdett emelkedni, és még utána is csak egyre nőtt. 2014-ben voltak olyan időszakok, amikor a Schumann-rezonancia 7,83-as értékről 15-25 közötti tartományba emelkedett. Napjainkban a Schumann-rezonancia maximuma eléri a 36 Hz-et. Földrajzi helyenként változik ez a frekvencia, itt a Kárpát-medencében 27 Hz körül mozog. Ebből mi emberek azt érzékeljük, hogy felgyorsult a világ, pörgősebb, és egyben stresszesebb is lett. Ami nem változott, az egy ősi szabály, amely kimondja, hogy minden, ami a földrezgésnél alacsonyabb rezgésű, az megbetegít minket, ami magasabb rezgésű, az pedig gyógyít. Ugyanis az ember energetikai egyensúlya mindig a földrezgéssel egyenlő. Ráhangolódunk. Nem tehetünk mást, mert Ő a nagyobb. Ha kiesünk a ritmusból, akkor az nekünk fáj, és nem neki. Ugyanolyan, mint amikor a táncteremben nem a zene ütemére lépsz. Előbb-utóbb rálépnek a lábadra. A Föld rezgése az alapütem, egy áramlás, amiből ha kiesel, akkor a két különböző rezgéshullám ütközik, energiát veszítesz, a rezgésszám leesik, és ezt a tested betegség formájában éli meg. Az a jó nekünk, ha egy hullámhosszon vagyunk a Földdel.

Hogyan tudjuk felvenni a ritmust, és megtartani a ráhangoltság állapotát? Valójában nem ez a kérdés, hiszen a földrezgés átitat bennünket, mi ezt csak eltéríteni, vagyis elrontani tudjuk. Mivel? Mindennel, ami alacsonyabb a földrezgésnél. Én most itt csak egy dolgot szeretnék kiemelni a sok hatás közül, amivel befolyásolhatjuk az energetikai egyensúlyunk megtartását. A táplálék, amit beviszünk, nem mindegy milyen rezgésű. Igazából akkor járnánk jól, ha a táplálékunkat, italunkat, és mindent, amit beleteszünk a testünkbe, előtte megmérnénk, és ha kisebb, mint 27 Hz, akkor azt el sem fogyasztanánk. Ha alacsony rezgésű táplálékot viszünk be, akkor az a mi rezgésünket is csökkenti. Éppen ezért a táplálék kiegészítők rezgése is nagyon fontos adat, hiszen akkor tudja a saját rezgésünket emelni, ha az ő rezgése elég magas. Például, ha az én rezgésem leesik 25 Hz-re, tehát csak kicsit vagyok rosszul, és nem vagyok halálos beteg, akkor nekem egy közelítőleg 50 Hz-es terméket vagy élelmiszert kell fogyasztanom 10 napig, hogy a 27 Hz visszaálljon. Egy 100 Hz-s termékkel 3 nap is elég. Vagyis minél magasabb egy termék rezgése, annál többet tud segíteni a természetes egyensúly helyreállításában.

A saját méréseim alapján az Energy termékek közelítőleg a következő rezgéseket tudják. A teljesség igénye nélkül csak néhány terméket sorolok itt fel.

Termék közelítő rezgés Hz-ben
Vironal 118
Grepofit 102
Drags Imun 127
Annona 126
Cistus complex 108
Flavocel 106
Imunosan 109
Revitae 114
Vitaflorin 113
Vitamarin 98
Celitin 104
Relaxin 121
Lapacho tea 193
Chanca Piedra tea 199
Uncaria tomentosa tea 202
Smilax officinalis tea 197
Tribulus terrestris tea 206
Maytenus ilicifolia tea 202

Ha megnézed a táblázatot, akkor láthatod, hogy a teák kiugranak a sorból, szinte duplája a rezgésük, mint a többi terméknek. Sok ember gondolja azt, hogy hiszen ez „csak” egy tea, hogyan gyógyíthatna ez meg engem? A fentiek alapján remélem sejtjük már a választ. Szeretném visszaállítani a teák érdemeit, hiszen láthatjuk, hogy a teákban egy rejtett potenciál van, sokkal hatékonyabban támogathatjuk vele a gyógyulásunkat, mint azt gondolnánk. Több év tapasztalata alapján arra a megállapításra jutottam, hogy akkor tudom a legjobb hatást elérni, ha a terápiás készítmények mellé mindig javaslok egy megfelelő teát is. Ugyanis azt tapasztaltam, hogy ha adok mondjuk egy Imunosant, akkor 109 Hz-vel hatok a szervezetre. Ha viszont adok egy Imunosant és Lapacho teát, akkor a két rezgés eredőjeként 162 Hz-vel tudok hatni. A tea csak egy kicsit veszített az erejéből (16 %), de mennyivel erősebb lett az Imunosan (49%)! A teák csodálatos módon minden készítményt felerősítenek, amivel együtt alkalmazzuk őket. Nem csak a testünk rezgésszámát növelik, hanem a testünkben lévő még feldolgozatlan anyagokét is. Ha most éppen használsz Energy készítményt, akkor tegyél egy próbát! Válassz egy teát, és ne változtass semmi máson, csak idd a teát is. Magad is tapasztalni fogod, hogy erőteljesebben érzed a javulást, jobban beindulnak a gyógyító folyamatok. Melyik teát válaszd? Ami az éppen alkalmazott készítmények eleme szerint hasonló, ezzel erősítjük a terápiás hatást.

Korolen, vagy a TŰZ elem termékeihez a Tribulus terrestris tea.

Gynex, vagy FÖLD elem termékeihez a Maytenus ilicifolia vagy Chanca Piedra tea.

Vironal, vagy FÉM elem termékeihez a Lapacho tea.

Renol, vagy a VÍZ elem termékeihez a Smilax officinalis tea.

Regalen, vagy a FA elem termékeihez az Uncaria tomentosa vagy Chanca Piedra tea.

A teákat aszerint is lehet választani, hogy egy adott problémát másik oldalról közelítünk meg vele, vagyis kiegészítjük a terápiás hatást. Például egy baba-projektnél, amikor a hormonháztartást szeretnénk kiegyenlíteni, akkor alkalmazhatjuk a Gynex-et a Smilax officinalis teával kiegészítve. Vagy pont fordítva: Renol cseppet Maytenus ilicifolia teával. Amikor a tünetek alapján 2 elem egyensúlyzavara áll fenn, akkor megtehetjük, hogy az egyik elem pentagram cseppjét alkalmazzuk a másik elemhez tartozó teával.

Persze akkor is teázhatunk, ha makkegészségesek vagyunk, hiszen a teák magasan fogják tartani a rezgésszintünket, és csökkentik annak esélyét, hogy megbetegedjünk. Ilyenkor azt javaslom, hogy évszakok szerint fogyasszuk a teákat.

Tavasszal az Uncaria tomentosa vagy Chanca Piedra teát.

Nyáron a Tribulus terrestris teát.

Nyárutón, vagy ahogy népiesen mondjuk a vénasszonyok nyarán a Maytenus ilicifolia vagy Chanca Piedra teát.

Ősszel a Lapacho teát.

Télen a Smilax officinalis teát.

Magyarországnak nincs teakultusza, mint például Angliának vagy a keleti népeknek, vagy nézzük az oroszokat és a szamovárt. Ők berendezkedtek a teázásra. Mi mit is iszunk tea helyett? Ezt most nem sorolnám, mindenki nézzen magába, én csak szólok, hogy a Cola rezgése 14 Hz körül mozog. Viszont a magyar ember okos, és találékony. Ha érdeke fűződik hozzá, akkor belátja, hogy nem is olyan nagy munka teát főzni, olcsóbb, mint a Cola és az egészségét is jobban támogatja. Remélem mindenkinek megjött a kedve egy teához!

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek