Rend a lelke

Kaptam egy szép hosszú levelet, aminek egy része fontos tapasztalatról számol be. Egyszerűen imádom, hogy az Energy cseppjeivel mindhárom szinten lehet dolgozni! Persze, az is nagy dolog, amikor valakinek elmúlik a hátfájása, vagy a hasmenése, de mégis inkább csodálatra méltó számomra, ha az egész élete, hangulata változik meg. Ahogy az egyik barátnőm mondaná: az üvegben információ van. Sőt! Az üvegben válaszok vannak 🙂

„Végre szeptemberben elkezdtem a Renolt, és már az első hónapban csodákat tett velem. Az egészségemre még nem érzem a hatását, de a lelkemre, a gondolataimra már most hatással van. Nem érzem olyan nagy tehernek a hétköznapokat, el tudom fogadni, hogy sok a tennivalóm és nyugodtan el is tudom végezni. Régen már reggelenként azon stresszeltem, hogy hogyan osszam be a napomat, hogy mindenre legyen időm. A lányommal sokkal türelmesebb vagyok, a férjemmel meg újra gyengédebbé vált a kapcsolatunk. Ja! Egyszer egy beszélgetésünk alkalmával azt mondtad, hogy a Renol majd választ ad a kérdéseimre…..és tényleg. Eddig nem akartam még egy gyereket, de most egyre többet gondolok arra, hogy talán mégis bevállalom, és közben boldogságot érzek. Hát ez lenne a Renol hatása???!!”

A Renol a REND megteremtője. Segít mederbe terelni a dolgainkat, rendbe tenni, rendszerezni, sorba rakni. A rend biztonságot ad, mert egyszerű és átlátható. A rend nyugalmat áraszt. A rend egy biztos pont az életünkben, amibe bele lehet kapaszkodni, ahonnan ki lehet indulni. Ha rend van az életedben, akkor mindig tudod, hogy mi a következő lépés, mi következik a sorban. Tervezhetővé válik az életed, nem kapkodsz, nem idegeskedsz feleslegesen. Ha nyugodtan élsz, minden munkád hatékonyabb, így előrébb jutsz. S ha már rendben mennek a dolgaid, hidd el, hogy a félelem is elkerül. Tudjátok: ahogy kint, úgy bent. Mindegy hol kezded a rendrakást. Az íróasztalodon, a szobádban vagy a táskádban, de kezdheted a rendrakást a fejedben is. S ha egyedül nem megy, akkor hívd segítségül a Renolt.

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek