Púp a hátamon!

„Vége a Probiosan Inovum kúrámnak, és alig "találom" a volt púpomat, szinte teljesen eltűnt. TE nagyon ÜGYES voltál ezúttal is!!!!KÖSZÖNÖM, ráadásul fogytam is kb. 2 kg-ot 61-62 kg vagyok a 174cm-hez, jól is érzem magam a bőrömben! :-)))” – így kezdődött az a levél, amelyet az internetes tanácsadás keretében küldött nekem egy hölgy. Szeretem, ha egy történet happy end-del végződik, és azért igyekszem közzétenni, hogy minél többen tudják meg, hogy ha találunk valahol egy csomót vagy duzzanatot, keménységet, akkor nem az az egyetlen lehetőségünk, hogy az orvossal műtétileg eltávolíttatjuk.

Elég eretnek elképzeléseim vannak ezekről az elváltozásokról. Nem sértődöm meg, ha sokan kétségbe vonjátok annak a realitását, amit én gondolok. Azonban tegyük csak fel, hogy testünkben életvitel szerűen laknak olyan mikroorganizmusok, amelyek a szervezetünk természetes folyamatait károsan befolyásolják. Vagyis kórokozók. Ők is élőlények, nekik is élni kell valahol, legalábbis szeretnének. Életvitel szerűen, vagyis táplálkoznak a testünkből, aztán emésztenek, s végül az emésztőcsatornájuk végén ők is salakanyagot ürítenek, ahogyan mi. Csakhogy mi egy külön erre a célra kiképzett rendszerbe ürítünk, ahol azonnal megtörténik a salakanyagok eltakarítása, így ezek már nem részei többé a környezetünknek. Ez a WC. A baci meg a vírus a testünkbe üríti a salakanyagokat, s nem hiszem, hogy nagyon érdekelné, hogy mi ezzel mit kezdünk. A testünk szabványos méregtelenítő rendszere nem arra van kapacitálva, hogy pluszban pár millió kórokozó salakanyagát is elhordja. Lényeg, hogy a kórokozók salakanyagai valahol depókat képeznek, összegyűlnek a szervezetben, s pár év alatt nagyobb elváltozásokat is okozhatnak. Ezt hívjuk mi epekőnek, vesekőnek, göbnek, lágyéksérvnek, dudornak, púpnak, stb. Ha az elképzelésem helyes, akkor elég, ha kiirtjuk a kórokozókat, amik már nem kakálnak többet, és egy méregtelenítő kúrával segítünk eltakarítani a szervezetnek az összegyűlt salakanyagokat. Nos, akkor nézzük ennek a púpnak a történetét az elejéről!

„Van egy már tavaly óta meglévő problémám:  a hátamon a melltartó pántnál egy faggyúmirigy elzáródott, és van egy cseresznye nagyságú dudor. Tavaly amikor megjelent ez, akkor Audironnal szépen lement a gyulladás. Idén nyár elején megmutattam bőrgyógyásznak, aki nem javasolt semmit, csak ha újra begyullad, akkor sebészileg el kell távolítani. Most megint nagyobb és érzékeny így Audiron és Artrin keverékével kenem. Erre van valami ötleted, vagy sebészi beavatkozás szükséges?”

A válaszomban először is azt a tévhitet kellett eloszlatnom, hogy a faggyúmirigy záródott el. A méréseim alapján nem ez történt, hanem egy kórokozó fészkelte be magát. Sajnos a műtét erősen rontana a helyzeten, csak szaporodnának ezek az elváltozások a testen. Olyan, mint amikor belenyúlunk egy darázsfészekbe. Felbolydul a raj és sokkal nagyobb területen lesznek láthatóak. Lapacho teát javasoltam 4 napig napi 2 litert, ez majd kiirtja a kórokozót. Külsőleg jónak tartottam azt, amit használ, javasoltam pár napig még tovább használni.

„Megcsináltam a teakúrát és a maradékot is megiszom a zacskóból, de sajnos eddig nem történt semmi változás a jobb lapockámon lévő „puklival”.Mi a véleményed?”

A következő választ küldtem a hölgynek: igen, most már látom, a tea szépen kitakarított, és most már érzékelhető az a gombás fertőzés a mellmirigyekben, az egész mellüregi kötőszövetben, mirigyrendszerben és nyirokrendszerben, ami a problémádat okozza. Még nem értünk célba, de már jó úton haladunk 🙂 Probiosan Inovum kapszulából szedjél 20 napig 3×1-et, az estit ne későn vedd be, hanem még 7 óra előtt. Sokat segítene, ha Balneolos fürdőt vennél minden második nap, legalább 5 alkalommal. Ha nincs fürdőkádad, akkor a Cytosan Fomentum gélt használd. Fürdés előtt csinálj egy pakolást a problémás területen, és 15 perc múlva mosd le. A következő levél már lényeges javulásról számolt be.

„Még két nap van a kapszula kúrából hátra, amit a lapockámon lévő „púpra” javasoltál. A Balneolos fürdőket is csináltam. Érdekes a helyzet, mert lejött, a lapockám alatt van és kicsit előrébb is csúszott, alig látható, de azért még picit kitapintható. Az üveggolyó méretből  (és keménységből) egy pici ( kb. 3mm) lapos gombnyi és sokkal puhább tapintású nem fájdalmas dudorka lett. Kérdésem, hogy valamit igyak ill. szedjek-e rá még.” A továbbiakban a Hawai Spirulina Powdert ajánlottam, napi 2 teáskanál mennyiségben. Az eredményt pedig a cikk elején már olvashattátok. Tényleg ennyi történt összesen, és nem több. Semmi drasztikus beavatkozás.

EPILÓGUS

„Szia Mara !

Gondoltam megnézem a Maraboszi.hu –t. Látom a cikket: Púp a hátamon ! Elkezdem olvasni , egyszer csak odakapok a jobb kéz középső újjamhoz, és azt veszem észre, hogy eltűnt a kis csomó!!!!

BOLDOGSÁG!!!

Köszönöm szépen neked!!!!”

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek