Pánikbetegség

Több kérdést is kaptam ezzel kapcsolatban, és úgy érzem, hogy ez a probléma is megér némi okfejtést. Valószínűleg ez is más képet fest az én sajátos látásmódommal megközelítve. „Azt szeretném kérdezni, hogy pánik betegséggel is foglalkozik-e, és ezek a gyógymódok jók-e arra? Valamit tud-e ajánlani?” „Szeretném megkérdezni, hogy lányom pánik betegségtől szenved, és ehhez kérném a segítségedet. 1 éve már szed Energy készítményeket és 6-7 hónapon keresztül ettől tünetmentes volt a Korolenre jól reagált. Folyamatos gyomorproblémái miatt szeptemberben paleolit diétába kezdett, de decembertől újra jöttek a rohamok, ami januárban már egészen intenzív lett. Most abbahagyta a diétát, a gyomra teljesen meggyógyult. Nem tudom mivel segíthetnénk rajta. Várjuk javaslatod.”

Igen, foglalkozom pánikbetegekkel is. Sok esetben a betegség mögött az idegrendszert megtámadó parazita van, amit célzott készítményekkel ki lehet irtani, s akkor a betegség eltűnik. Több ilyen gyógyult esetem van. Egy másik részük lelki sérülés következménye, amit korábbi életekben elszenvedett traumák emlékei okoznak akkor, amikor a jelen életében bekövetkező események hasonlóságot mutatnak az egykori kiváltó eseménnyel. Ilyenkor feltárjuk közösen a korábbi traumát, feloldjuk, és szintén rendeződik a probléma. Ilyet is többször csináltam már. Vagyis alapvetően két féle módon lehet megközelíteni ezt a problémát. Olyannal még nem találkoztam, hogy egyszerre mindkét ok jelen volt, mindig csak vagy az egyikkel, vagy a másikkal kellett foglalkozni. Nézzünk mindkettőre példát. A fenti esetben parazitákkal volt dolgunk, így a következőket tanácsoltam.

Lányodnál gyulladást érzékelek az idegrendszerben és a vastagbélben. Egy bizonyos fajta parazitát találtam ennek hátterében, ami úgy viselkedik, mint egy baktérium, de nem teljesen az. 3 helyen érzékelem a jelenlétét. Gyomor, vastagbél és az idegrendszer. Tapasztalataim szerint, ha az idegrendszerben megszüntetjük a parazita terhelést, akkor eltűnik a pánikbetegség. Peralginból javaslok egy intenzív kúrát. 12 napig 4×5 kapszula, majd 15 napig 4×3, végül 27 napig 3×2.

A korábbi esetek tapasztalatai alapján baktérium vagy vírus szokott előfordulni az idegrendszerben. Több esetben Drags Imunt javasoltam a kezelésére, néhány esetben az Imunosan segített. Az egyéni érzékenységet tesztelni kell, általában 6-8 hét szükséges a tünetek megszüntetéséhez.

A másik fajta ok feltárásához szükséges az előző életek feltárása, amelyek kapcsolatban állnak a jelenbeli problémákkal. Tiszteletben tartom azoknak a hitét, akik nem fogadják el a reinkarnációs elméletet. Számukra ez a bejegyzés itt véget ért. Én, mint lehetőséget, elfogadtam, s az volt a munkahipotézisem, hogy ha van előző élet, és ott történik egy tragédia, amit a lélek nem hever ki, ez pedig pánik rohamokat idéz elő, akkor igaznak kell lennie annak, hogy az előző élet traumáinak feloldása után a rohamok megszűnnek. Következett a puding próbája. Az első ilyen esetben egy hölgy anginás rohamokról számolt be, melyek a legváratlanabb pillanatokban törnek rá. Annyi ideje marad, hogy hívja a mentőket és kinyissa az ajtót. Többnyire már csak az intenzív osztályon ébred. Elmentünk egy korábbi életébe, ahol 12 év körüli kislányként volt jelen, és egy 10 év körüli fiúcska kísérte. Egy korsó volt a kezében, amiben vizet kellett volna hazavinnie. Egy meredek parthoz értek, s a kislány lehasalt, a part széléről próbálta megmeríteni a korsóját a vízben. Alacsony volt a vízállás, nem ért bele a korsó a vízbe, így hát ő beljebb csúszott, aztán még beljebb, míg korsóstul bele nem esett a vízbe. A víz hideg volt és mély, ő pedig megijedt, mert nem tudott úszni. Kétségbeesetten kapálózott, és kiabált a kisfiúnak, hogy segítsen. A kisfiú ott állt a parton földbe gyökerezett lábakkal, rémülettől lemerevedve, aztán megfordult, és elszaladt. Talán segítségért ment. A kislány azt látta utoljára, hogy a kisfiú elmegy, és elméjébe beleégett a riadt kiáltás: nincs segítség! A történet végén a hölgy nyugodtan, most már egy felnőtt bölcsességével értékelte az eseményeket: nem lehet a kisfiút hibáztatni, hiszen ő csak egy gyerek! Aztán megvizsgáltuk a jelenbeli életében a rohamok előtti eseményeket. Például amikor vendégeket várt, és a konyhában szorgoskodott, akkor egyszer csak észrevette, hogy nem fog elkészülni időben. Nincs idő, nincs segítség, nem fog sikerülni – és jött a roham. Korábbi életének története megértése után tudomásom szerint nincs ilyen problémája.

A másik esetben szintén egy hölgy számolt be furcsa érzéseiről: képzeld, én képes vagyok sötétben a saját utcánkban eltévedni! Hihetetlen, hogy milyen rosszul tájékozódom sötétben. Az autóban pedig félek, vezetni nem merek, mert mindig olyan érzésem van, hogy nem látom rendesen, merre megyek. Én is izgatottan vártam, hogy mi lesz a megfejtés. Egy kb. 8 hónapos csecsemőt láttam, aki egy tisztáson valami rongyon ücsörög. Körülötte erdő van, és csak a Hold világít. Az anyja a közelében gyógynövényt gyűjt (amire tudjuk a növő Hold ideje a legalkalmasabb). A csalitosból elővillan két fényes szempár, és megközelíti a csecsemőt. Ő először játéknak véli, nem is érzi a veszélyt. A farkas azonban elkapja a gyerek lábát, és elkezdi húzni a bozót felé. A gyerek hanyatt vágódik, hirtelen csak a sötét eget látja, és érzi, hogy megy valamerre, de nem látja, hogy merre. A lába is fáj. Megijed. Elkezd visítani. Az anyja erre már felfigyel, és elkergeti a farkast. A traumát az okozta, hogy az anya először a sebet látta el, csak aztán szorította keblére a gyermeket, akinek a tudatalattijában ott ragadt ez a kellemetlen élmény. A hölgy ma már egyedül vezet autót este is.

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek