Pajzsmirigy

Újabb olvasó újabb segítség kérő levele: „Segítséget szeretnék kérni. 2011. szeptember 1.-én műtöttek pajzsmiriggyel, a bal oldali résznél az egészet eltávolították, a jobb oldalit pedig 6 évvel ezelőtt szedték ki. De a mostani műtétnél kivettek egy mellékpajzsmirigyet és emiatt nincs, ami termelje a kalciumot. Állandó jelleggel calcium sandos tablettát kell szednem és alfa d3-at ( 0,25) és letroxot (0,75) is. Szeretném megkérdezni meg tudnád-e nézni hogy milyen természetes gyógyhatású készítményt szedjek ahhoz, hogy a közérzetem javuljon és az egészségi állapotom is jobb legyen. Kb. 3 hónapja kalcium kiürülés miatt lett egy szédülésem és ez azóta sem szűnt meg, csak enyhült.

A közérzetem egyre rosszabb , 3 kg-ot fogytam. Időnként a szemem előtt csíkok jelennek meg.”

Ha többször is be kellett avatkozni, és ennek ellenére nem kifelé ment a problémákból, hanem befelé, akkor azért már sejthető, hogy nem a pajzsmirigynél van a gond. Ez csak egy következménye valaminek, amit jó lenne megtalálni. Ne essünk bele abba a csapdába, hogy a kliens betegségét kezeljük. Mindig az egész embert kell kezelni, mert hogy ő mit tart legfontosabbnak, az az ő szubjektív megítélése. Mi azért maradjunk tárgyilagosak, és hallgassuk meg, hogy miről panaszkodik a szervezet.

Válaszom: „Nem a kalcium hiány a legnagyobb problémád. Jelenleg érzékelhető a szervezetedben egy gyulladásos folyamat, ami az egész testedre kihat. Ezt egy vérben lakó baktérium okozza. Fontosabbnak tartom ezzel foglalkozni. A kalcium pótlására a Te esetedben a zöld algát (Chlorella) javaslom, napi 4×2-t szedjél belőle folyamatosan. Ha megfogadod a tanácsomat és rendezzük ezt a baci problémát, akkor utána nem lesz szükség a kalcium pótlására.
Imunosannal kezdünk, mert a gyulladás miatt kissé leromlott a szervezet. 8 napig 4×2, majd 17 napig 3×2, végül 28 napig este 2 szem. Ha ez letelt, akkor kérlek jelentkezzél újra. Drags Imunnal fogjuk folytatni, ami megtisztítja a véredet, utána pedig Regalent kapsz, hogy a problémáid gyökerét is kiirtsuk. Alapvetően a döntésekkel van problémád, nem szeretsz, mert nem tudsz dönteni. Ha nagy keservesen elhatározod magad, hogy akkor mi legyen az adott ügyben, utána is mindig azon rágódsz, hogy most akkor jól döntöttél-e, vagy másképp kellett volna. Idáig, ennek a lelki tehernek a megoldásáig kellene eljutnunk, és akkor nem lenne kalcium probléma. A szervezeted azt mutatja, hogy helyreállítható a dolog, van rá engedély, hogy ez megváltozzon. Persze a Te gyógyulásba vetett hited és a gyógyulni akarásod is kell hozzá.”

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek