Pajzsmirigy problémák

„Szeretném a segítségét/tanácsát kérni az alábbi ügyben: 2009-ben pajzsmirigy túlműködést diagnosztizáltak nálam, és elkezdték a gyógyszeres kezelést. 1 év után nem volt hatásos semmilyen kúra, ezért orvost váltottam, továbbküldött izotópos vizsgálatra, ultrahangra, vérvételre, megállapították, hogy Basedow -kór. További 1 évig kezeltek sikertelenül, aztán meguntam, alternatív forrást kerestem gyógyteák formájában, ezek használtak is, de most ismét előjött a probléma.

Sajnos elég stresszes 4 hónapon vagyok túl a munkahelyemen így nem is csodálkozom rajta, illetve a magánéletem sem túl rózsás és ilyenkor elő szokott jönni ez a betegség. Nem akarok ismét gyógyszert szedni (eddig nem is volt sikeres), ezért kérném a segítségét. Tudom, hogy ez egy testi tünet, és valószínűleg lelki okai vannak.”

Az internetes tanácsadás alkalmával nem nagyon van lehetőségem a lelki okok feltárására. Ezek már olyan információk, amelyeket csak személyes jelenlétben tudok felelősséggel feltárni. Persze a lelki okok is közrejátszanak a betegség kialakulásában, és még más is. Érkezett hozzám olyan kérdés is, hogy igaz-e, hogy a gyógyulást hátráltatja az, ha valakin átok van. Igaz bizony, és sajnos nem ez az egyetlen negatív energia, amely mint egy akadályozó tényező, befolyásolja a testünk működését. Olyanok ezek, mintha ellendrukkerek lennének jelen azon a meccsen, amit az egészségünk visszaszerzéséért játszunk. A legjobb tanács ellenére is előfordulhat, hogy a javulás átmeneti, vagy nem teljes mértékű, mert jelen van a tudatalattiban, az aurában, vagy magában a fizikai testben is olyan negatív energia, ami az egészség visszaszerzése ellen dolgozik. Gondoljunk csak a káros geopatikus sugárzásokra, mint például a vízér. A vízér önmagában is képes betegségtünetet okozni, s nincs az a hatásos készítmény, ami ilyen esetben eredményt hozna. Semlegesíteni kell a vízeret. Viszont ha ezt megtesszük, akkor szinte azonnal javul a közérzet, és máris beindulnak az öngyógyító folyamatok. Ha valakinél földsugárzás lenyomatát érzékelem az aurában, akkor mindig mondom, hogy az éjszakai alvása nem kielégítő, nem alszik jól. Ez mindig igaz, ebből már lehet következtetni a sugárterhelésre. Ha elmondom a tanácsaimat a sugárzás semlegesítésére, akkor pár napon belül jön is a visszajelzés, hogy jobban alszik az illető. Ez pedig már egy olyan körülmény, ami segíti a gyógyulást.

Az esetek többségében azonban nincsenek ilyen terhelések, csak paraziták jelenlétét érzékelem. Tudom, én vagyok már a parazitás néni, van, aki eleve úgy ír nekem, mint a téma szakértőjének. Jelentem, vannak mások is, akik hiszik, hogy a testi egészségben több kárt tudnak tenni a kívülről támadó paraziták, mint a saját gondolataink. Hivatkozom itt Hulda R. Clark Meggyógyulhatsz című könyvére. Én azt gondolom, hogy mindegy, hogy melyik végén kezdjük el rendbe tenni a testünkben elromlott folyamatokat, s talán egyszerűbb, ha a paraziták kiűzésével kezdjük. Ha jobban érezzük magunkat, akkor más színben látjuk a világot, pozitívabbak leszünk, s a lelki okok is rendeződnek idővel. A világháló közvetítésével ez az, amit biztosan meg tudok tenni az emberekért. Ebben az esetben is a parazitákat kerestem, s ez alapján tettem javaslatot:

Valóban probléma van a pajzsmiriggyel, a nyaki és a mellüregi részen is több parazitát találtam. Fejfájást, szédülést nem említettél, vagy garaton hátracsorgó váladékot, pedig a homloküregedben is ott vannak a paraziták és jelenleg is gyulladt. Ezek férgek, antibiotikummal nem lehet kiirtani őket. Persze, lehet lelki oka is a tüneteidnek, de azért az mégis csak számít, hogy ott van-e a féreg, vagy nincs. Stresszes időszakban maximum jobban szaporodik, de csak ennyit jelent. Azt akarom mondani, hogy a lelki problémáid megoldása nem tüntetné el a betegségedet.

Első körben egy 45 napos kúrát javaslok. Napi 9 dl Chanca piedra teát igyál, és mellette 3×3 szemet szedjél a Peralginból. Ez majd kipucol. Ha letelt a kúra, akkor Biomulti vitamint szedjél, 3 hétig reggel 2 szem, majd reggel 1 szem adagolásban.

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek