P3-as cytológiai lelet

„Most telt le a 8 napos kúrám és szeretnék beszámolni, az eddigi részsikeremről. Több éve a bal mellemben fennállt egy akut gyulladás, ami sok fájdalmat okozott. Ez most megszűnt, így a többi dologban is nagyon bizakodó vagyok.” Kísértetiesen hasonlít ez a levél részlet a február 12.-i bejegyzésemhez, és ott is a Grepofit volt a főszereplő. Hm. Talán meg kellene mérnem a rezgését.

Meg is kérem a belső gyermekemet, hogy mérje meg nekem. Azt mondja, hogy 82. Azért kicsit magasabb, mint a pentagram cseppek rezgése. Jelenleg. De hát mi is volt itt a probléma, amire a Grepofitot ajánlottam?

„Három éve használom az Energy készítményeket. A nőgyógyászati vizsgálaton P3-as cytológiai eredményem volt több alkalommal, azonban sem az orvosom, sem az onkológus nem gondolja, hogy komolyabb gondom lenne. Kb. 1/2 éve a menstruációmmal problémáim vannak, nagyon erős, és több mint 7 napig tart. Erre a problémára Cytovital kérmet, 3×8 csepp Korolent, 3×5 Sephia C30-as szert, valamint 1×5 Schüssler Nr.3-as készítményt szedek. A problémám ez év januárig rendeződni látszott, azonban most ismét 10 napos volt a ciklusom. Kérdésem az lenne, hogy a fenti készítményeken kívül van-e esetleg más készítmény, ami hatékonyabban és tartósan megoldja a problémámat.”

Bizony, van rá magyarázat, hogy miért ilyen a ciklus, és persze végleges megoldás is. Ez az eset is parazita gyanús. Tapasztalatom szerint még a földi oktáv parazitáit sem mindig lehet orvosi vizsgálattal kimutatni, hát még akkor, ha valaki másik oktávból gyűjtötte össze őket. A tesztem igazolja is a gyanút, 3 parazita érzékelhető a szervezetben. Az egyik a petefészekben, kettő pedig a hólyagban. A paraziták kiirtására a rezgése alapján a Grepofit kapszulát javaslom. Nem önmagában a rezgésszám számít, hanem az, hogy a paraziták rezgése és az ajánlott készítmény rezgése hogyan viszonyulnak egymáshoz. Mi az, ami képes teljes mértékben kioltani a paraziták rezgését. A biorezonanciás készülékek is ezt nézik, amikor a terméket teszteljük velük. Csak az adagolást nem mondják meg. Amit én használok, az a belső gyermek kommunikáció. Egyszerűen megméretem a belső gyermekkel, hogy miből mennyit kell adni. Nagyon pontosan megmondja, így sosem adok sem kevesebbet, sem többet annál, mint ami kell. Ritkán fordul elő csak nem várt esemény, amikor korrigálni kell az adagolást. Ebben az esetben a belső gyermek válaszai alapján 8 napig 4×3, majd további 28 napig 3×2 adagolásban javasoltam a Grepofitot. Nagyon régi ez a probléma, azért van szükség ilyen magas adagra. A kúra után méregteleníteni kell a szervezetet, mert a paraziták már egy ideje beleszemetelnek a szervezetbe. Ezt a Cytosan Innovummal teheti meg. Reggel 1, este 2 kapszula adagolásban szedjen be belőle 1 dobozzal, és közben ügyeljen arra, hogy sokat igyon, ne akadjon el a méregtelenítés.

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek