Öngyógyító képességünk

A személyes tanácsadás alkalmával mindig hangsúlyozom, és az előző bejegyzésemben is említettem, hogy milyen fontos az öngyógyító képességünk megléte. Az, hogy a szervezetünk képes legyen a gyógyulásra. Az öngyógyító folyamatok beindulása nélkül, pusztán külső segítségre támaszkodva, különböző gyógyszerek és egyéb készítmények használatával csak lassan érhető el eredmény, sok esetben így is csak részeredmény. A kliens elveszíti türelmét, azt gondolja, hogy neki ez a készítmény vagy terápia nem használ. Pedig annyi történik csupán, hogy amikor elkezd használni egy készítményt, akkor az a szervezetbe jutva nem talál szövetségesre, nem találkozik azzal az öngyógyító erővel, amit támogatva gyorsan ki tudná fejteni hatását.

Gyógyítani nem lehet. Ez a szó hibás. A beteg képes gyógyulni, de ezt a képességet nem lehet neki kívülről beadni, ezzel neki kell rendelkeznie. A gyógyulását lehet segíteni, az öngyógyító folyamatokat lehet támogatni, a gyógyulás útjában álló akadályokat meg lehet szüntetni.

Éppen erről van szó! Milyen akadályok állnak az öngyógyító folyamatok útjában? Ha olvastátok a belső gyermekről szóló bejegyzéseimet, akkor ott is érintettem már, hogy a belső gyermek egyben az öngyógyító képességünk is. Képzeljük el, hogy amikor egy petesejt megtermékenyül, és elkezd fejlődni az ember, akkor az nem egy véletlenszerű folyamat, hanem valamilyen rendező elv szerint zajlik. Hívjuk úgy, hogy van egy isteni terv, egy teremtő elv, ami meghatározza, hogy a majdan születendő gyermek felnőtt korára hány centi magas lesz, mennyi a súlya, a vérnyomása, testhőmérséklete, haja színe, stb. Szóval van egy terv, ami csak erre az egy emberre igaz, hisz mindannyian különbözőek vagyunk. Hol van ez a terv leírva? A tudatalatti hatalmas könyvtárában található mindenkinek a saját kis etalonja, az isteni terv, ami a tökéletes egészség és harmónia állapotának paramétereit tartalmazza. Így is kell lennie, hiszen a teremtés tökéletes, mi gyarló emberek már csak ronthatunk rajta. Nyilván, ha nem vagyunk a tökéletes egészség állapotában, az azt jelenti, hogy valami, esetleg több dolog is egyszerre, eltér a tervtől. A szervezetben minden pillanatban keletkeznek a szervezet működésére vonatkozó információk. Az, hogy hogyan működik a vesém, az az információ egyértelműen létezik, csak tudatosan nem tudok róla. Nem tudok róla, mert ez az információ is a tudatalattiban van. A tudatalatti információit rendszerező elvet, vagy ha tetszik, energiát hívjuk belső gyermeknek. Olyan, mintha lenne bennünk egy hatalmas titkos könyvtár, ahol a tervezett és a tényleges adatok is utolérhetőek, s ennek a könyvtárnak lenne egy könyvtárosa, aki mindkét adathoz hozzáfér. Akkor most már értitek, hogy milyen értelemben az öngyógyító képességünk a belső gyermek? Ő az, aki képes látni a tervtől való eltéréseket, s ha megadjuk a javításhoz szükséges információkat, például az Energy termékekben lévő bioinformációkkal, akkor képes ezt a javítást irányítani.

Hogyan tud elromlani a belső gyermeknek ez az öngyógyító képessége? Tulajdonképpen nem tud elromlani, hanem csak háttérbe szorul. Elnyomják más rendező elvek a működését. Amikor a tudatalattiban megjelennek a negatív programok, vagyis egy rendező elv helyett több rendező elv is van, akkor ott már nem rend lesz ott, hanem káosz. A negatív program azt támogatja, hogy ne történjen semmi, mert abból baj lesz, s a hatás és ellenhatás eredőjeként nem tud elindulni gyógyulás a szervezetben. A tudatalatti negatív programjainak feloldásával, azaz a belső gyermek korrekciójával újra érvényesülni kezdhet az eredeti, öngyógyító folyamatok beindítására képes rendező elv. Mi történik, ha nem hárítjuk el az akadályokat az öngyógyító folyamatok útjából? Ha nem végezzük el a belső gyermek korrekciót? Azt hiszem ezt már nem szükséges részletezni. Ha súlyos betegség tünetekkel rendelkező emberek jönnek hozzám, náluk rendszeresen 5-6 negatív program eltávolítására van szükség. Az öngyógyító folyamatok nélkül egyszerűen belemerülnek a betegségeikbe. Tegnap egy SM-es beteg járt nálam. A belső gyermeke 1% fény és 73% árnyék értéket mutatott. Esélytelen lett volna bármilyen készítmény használata, pedig ő áprilisra járni szeretne. Szemei alatt hatalmas vörösbarna táskák voltak. A 20 év betegsége teljesen kimerítette a vesét. Korrekció után a belső gyermeke 94% fény és 6% árnyékot mutatott. Így már van esély a hatszoros parazita terhelés megszüntetésére, és a szervezet el is fogadta a Smilax teát. Ugyan ez még csak életmentő akció, de a korrekció nélkül ennyit sem tehettem volna érte. A kezelés végére elhalványodtak a foltok a szeme alatt.

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek