Obszidián

Beszéltem a múltkor az obszidiánról. Szerettem volna már korábban is valami egyszerű módszert találni a káros földsugárzások semlegesítésére, de sokáig csak rézdrótot, tükröt, üvegtárgyakat, vizet meg ilyesmit használtam. Valamit használnom kellett. Ugyanis ha az aurában megjelenik egy ilyen zavaró tényező, akkor az állandó negatív hatást gyakorol a fizikai testre. Ebben az esetben hiába a gondosan kiválasztott Energy készítmény, nem, vagy csak kis mértékű javulást fogunk tapasztalni. Én, mint terapeuta biztos vagyok benne, hogy jó készítményt választottam, viszont még sincs hatás. Nem jó a termék? De!

A termék kiváló, csak az általa közölt információt folyamatosan módosítja a földsugárzás. Nincs mit tenni, ki kell iktatni a földsugárzást, hogy tudjon hatni az Energy. 

Ha az agyamba elakad egy gondolat, jelen esetben az, hogy kell lennie egyszerűbb megoldásnak is a földsugárzások semlegesítésére, akkor előbb-utóbb bevonzom a megoldást is. Judy Hall: Kristálybiblia című könyvében akadtam a következő bejegyzésre:  „Az obszidián erős védelmet nyújt, páncélt képes körénk vonni a negatív hatásokkal szemben. A gyökér csakrától a Föld középpontjához kapcsolódó földelő zsinórral lát el: elnyeli a környezetből a negatív energiákat, és erősít, amikor arra van szükségünk. Megakadályozza az asztrális támadást, eltünteti a negatív spirituális hatásokat.

Egy nagy darab obszidián rendkívül hatásosan blokkolja a geopatikus stresszt, vagy szívja magába a környezeti szennyeződést, de mindenképpen számolni kell az igazságot feltáró hajlamával. Szerfelett hasznos tanácsadók és terapeuták számára, mert nem csak a problémák gyökeréig való eljutást segíti, hanem a felszabadított energiákat is magába szívja. Erre a célra a fekete, vagy mahagóni obszidián a legmegfelelőbb; a mahagóni valamivel gyengébb hatású.”

Szereztem nyers, fekete obszidiánt. Nagy örömömre szolgált, hogy nem külföldi, hanem itthoni köveket találtam. Amikor a kezembe vettem, már akkor éreztem hatalmas erejét. Kíváncsian vártam az első alkalmat, hogy tesztelhessem a hatását. Nem kellett sokáig várnom. Aztán jött több eset is. Az a tapasztalatom, hogy vízér, Hartmann, Curry és Ley esetében rendkívül hatásos, az érctelér és kőzetfeszülésnél viszont nem. Ott marad a korábban hókuszpókusz. Az obszidiánról azt mondta a lányom, hogy ez egy fordított kő. A kristályokat ugyanis általában úgy használjuk, hogy a közelünkbe tesszük, mert akkor hat. Sugárzás mentesítés esetén az obszidiánt 2,5 – 3 méter távolságra kell tenni az érintett területtől. Magához húzza a káros sugárzást, vagyis elhúzza rólunk. Az egyik kliensemnél több sugárzást is észleltem. Panaszkodott, hogy hiába rendezi át a szobát, 2-3 hónap után újra megjelennek a fekhelye alatt a sugárzások. Mintha követnék őt. Meghatároztuk a helyet a lakásban, ahova az obszidiánt kell tenni, és a hölgy azt tapasztalta, hogy az éjszakák nyugodt alvással, felébredés nélkül telnek. Nem is emlékezett már rá, hogy mikor volt utoljára ilyen.

Sajnos nem csak a földsugárzások gátolhatják az Energy termékek jótékony hatását. Lehet más hiba is az aurában: átok, rontás, kötés, megszálló. Lehet ezekről nem tudomást venni, de az sem lenne igazságos, ha azt mondanánk: mindenkinek segít az Energy, csak nekem nem jött be. Bejön az, csak fel kell tárni minden akadályozó tényezőt.

Van még egy lehetőség arra, hogy gyorsabban visszanyerjük az egészségünket: az öngyógyító képességünk aktiválása. Erről majd legközelebb mesélek.

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek