Nőgyógyászati problémák

Úgy érzem, a mai két esetet megint azért kaptam, hogy tanuljak és okuljak. Tegyük hát akkor együtt, hátha mások is magukra ismernek, és ezáltal a tapasztalás által meg tud oldódni valami az életében. A kiinduló probléma égő-viszkető hüvelyi folyás volt. A tesztem szerint a méhnyak fertőződött, baktérium és gomba jelenlétét is érzékeltem. Vajon mi táplálja ezt a fertőzést, honnan jön? Amikor jobban utánanéztem a méhnyak állapotának, akkor kiderült, hogy a fala nem egyenes, hanem apró redők vannak rajta. Mintha összeesett volna az egész. Gyengébb izomtónust észleltem a környező területeken is, melynek magyarázata a hólyag meridián gyengesége.

A meridiánon lévő blokk miatt nem jut elegendő energia erre a területre, így az izmok enerváltak, nem tartanak, a méhnyak kissé összeesett. Én így látom. Igazolja ezt az is, hogy valóban gyakran érzékel az illető felfázásos tüneteket a hólyag területén, illetve diagnosztizáltan 2 petefészek cisztája is van. Menstruációja az utóbbi időben rendszertelenné vált. Megtehetnénk azt is, hogy kezeljük a hüvelyi fertőzést, ám számítanunk kellene rá, hogy a probléma előbb-utóbb visszatér. Igazából a redőket kellene eltüntetni a méhnyakról, ahhoz pedig az kell, hogy a hólyag meridiánon helyreállítsuk az energiaáramlást. Smilax teát használhatjuk erre a feladatra. Később majd a Renol is kell, de nekem az a tapasztalatom, hogy a tea gyorsabban rendezi a problémát. Viszont nem tanít. A tanítást a Renoltól várhatjuk. A hólyag problémák bizonyára rendeződni fognak, és még arra is van esély, hogy a ciszta eltűnik. Ha az izom megkapja a meridiántól a működéséhez szükséges energiát, akkor meg tud erősödni, és eltűnnek a redők. Ezt sporttal, mozgással is támogathatjuk. Nem kell feltétlenül intim tornát végezni, megteszi a futás, biciklizés, vagy otthon a szobában egy lépcsőző gép is. A hüvelyi fertőzésre Regalen és Vironal használható helyileg. Ha tamponra tesszük éjszakára, akkor ebben az esetben 2 csepp Regalent és 5 csepp Vironalt ajánlok. Irrigátorba kevesebb kell, 1 csepp Regalen és 3 csepp Vironal. A Regalen lesz a gombaölő, a Vironal pedig a bacikkal bánik el.

A másik eset úgy indult, hogy a hölgy ciklus közép idejében jelentkező alhasi feszülésre, mellfeszülésre és pár napig jelentkező pecsételő vérzésre panaszkodott. Több hónapja észleli ezeket a tüneteket. A várt terhesség is elmarad minden hónapban. Itt is a hólyag meridiánon érzékeltem a problémát, s amikor rákérdeztem, kiderült, hogy időnként valóban jelentkeznek felfázásra hasonlító tünetek a hólyag területén. Persze, előfordul, hogy az ember tényleg felfázik, de ha ez egy évben többször előfordul, akkor ne azt gondoljuk, hogy hajlamosak vagyunk rá, vagy hogy örököltük, hanem kezdjünk gyanakodni a hólyag meridiánra. Ha pedig mellette nőgyógyászati problémák is vannak, akkor feltétlenül javaslok egy kúrát a Smilax teával, majd a Renollal.

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek