Mitől van pattanásom?

Sokan hihetetlennek tartják, hogy a nekem írt levél alapján is tudok olyan tanácsot adni, ami valóban képes megoldani a jelzett problémákat. A tapasztalatok, a számos visszajelzés azt bizonyítja, hogy ez tényleg működik. A mostani eset is jó példa erre, és talán azt is megtanítja nekünk, hogy ne fogadjuk el, ne éljünk együtt a banálisnak tűnő tünetekkel, mert ki tudja mi van annak hátterében és hosszú távon hova fejlődhet ez a probléma.

„Kb. 1 éve van az arcbőrömmel problémám. Korábban az arcom tiszta, pattanásmentes volt. Most, főleg a homlokomon szinte állandóan, egyre több pici – gombostűfejnyi – de annál kellemetlenebb pattanás jön-megy. Alig múlik el az egyik, jön a következő. Kb. fél éve ismerkedtem meg az  Energy-vel. Az újságban olvasom a feltett kérdésekre adott válaszaidat, és ha lehet, szeretném, ha engem is megnéznél, és adnál tanácsot, hogy mit  tegyek, hogy elmúljon ez a problémám.”

Ez egy fertőzés. A test egyszerűen csak reagál valamire, ami nem oda való, ami a normális működését megzavarja. A zavaró hatás persze jöhet a testen kívülről is, de többnyire belülről jön. Ami bennünk él, a vérünket szívja és nem természetes része a testünknek, az parazita. Ebben az esetben két féle vírust érzékeltem a homloküregben és az arcüregben is. A bőrön keresztüli méregtelenítés miatt jelentkeznek a pattanások. Javasoltam, hogy Uncaria teával csináljon egy kúrát, 27 napig napi 7 dl-t igyon belőle. Külsőleg a Droserin sampont ajánlottam, amit most arclemosó gélként kell használni minden mosakodáshoz, és elegendő csak az arcra. Azt vettem észre, hogy a bőrproblémáknál sokkal hatásosabb a szappanok és a samponok használata, mint a krémeké. Most a Droserin sampon gyulladás gátló hatását tudtuk kihasználni, mint kiegészítő kezelést. A samponok nagyon tömények, mindenképpen hígítani kell őket. Hajmosáshoz ötszörösére hígítjuk, mosakodáshoz is legalább kétszeresére kell, hogy ne pazaroljunk. S hogy mire képes egy teakúra, az a visszajelzésből érzékelhető.

„Jelentem, szépen elmúltak a ragyák az arcomról, hála Neked, és a hasznos  tanácsodnak.

Végigcsináltam. Utána, még kb. 1,5 hétig  naponta 3-4 alkalommal öblögettem, lemostam diófa levél teával. Az nagyon jó  utókezelésnek bizonyult.”

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek