Miért viszket?

Nagyon sokan írnak nekem, néha már alig győzöm a válaszokat. Ez nem panasz, inkább türelmet kérek mindenkitől, hiszen időbe telik, amíg mindenkinek érdemi válaszokat tudok adni. Néha olyan problémával fordulnak hozzám, ami banálisnak tűnik, mégis komolyan kell venni, hiszen sosem lehet tudni, hogy mi húzódik meg a háttérben. Éppen ezért a következő levelet sem hagytam válasz nélkül. „Van egy dolog amit mindig elfelejtettem megkérdezni. Kb. 3 hete már, hogy viszket mindkét szemöldököm. Szerinted ez mitől lehet?”

Mielőtt felsóhajtana bárki is, hogy de jó lenne, ha nekem csak ennyi bajom lenne, azért nézzünk utána jobban a dolognak. A tesztem olyan válaszokat adott, hogy a kérdéses területen idegrendszeri probléma merült fel. Mintha elfogyott volna az idegszálakról a szigetelő anyag, és ezért rövidzárlatok keletkeznek. Ez érzékelhető csipkedésként, ami olyan, mintha viszketne a bőr. A szemöldök szőrei vezették le tulajdonképpen a feszültséget. Józan paraszti ésszel a Vitamarint javasoltam volna, ám a szervezet erre a készítményre nem reagált. A Skeletint viszont kitörő örömmel fogadta. Ha a Skeletin alkotórészeit teszteltem, akkor leginkább a hidralizált kollagén tetszett neki. Ebben az esetben tehát a kollagén lesz a megfelelő szigetelő anyag. 35 napig 2×1-et javasoltam belőle szedni. Levelemre szinte azonnal jött is a válasz: „Egyik reggel belenéztem a fiókomba, és láttam, hogy van ott Skeletin. Gondoltam beszedem. Reggelente vettem be egyet. Hát ezek szerint ráéreztem. Most így visszagondolva, szűnt is a viszketés, vagyis enyhébb.”

Van egy másik, hasonló esetem is. Anyuka hív kétségbeesetten, hogy a fiánál a nyaki röntgen súlyos elváltozást mutat, olyan, mintha az egyik csigolyán lenne egy lyuk. Kéri, hogy nézzem meg mi a probléma. Lyukat természetesen nem érzékeltem, csak azt, hogy valóban megváltozott a csontszerkezet azon a helyen. Mérsékelten csontritkulás is érzékelhető volt. A szervezet itt is idegrendszeri problémát jelzett, ugyanúgy a szigetelés hiányát, mint az előző esetben. Itt azonban a kisülések a csont szerkezetében okoztak elváltozásokat, nem tudott a csont megfelelően épülni. Az MR vizsgálat nem igazolta a lyukat, így mindenki megnyugodhatott. A fiúnak 45 napig javasoltam szedni a Skeletint 3×1 adagolásban, és mellé a Smilax teát is, amiből napi 1litert írtam elő. Most már örökre megjegyzem, hogy az idegrendszeri problémák esetében a Skeletin tudását nem szabad figyelmen kívül hagyni.

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek