Menstruációs zavarok

Sajnos sok ilyen panasszal fordulnak hozzám a különböző korosztályba tartozó hölgyek. Mint ahogy a levélíró is írja, nem szabad elfogadni, nem lehet normális az, hogy a női ciklus fájdalmat, vagy erőteljes egyéb tüneteket okoz. Hölgytársaim! Ne nyugodjatok bele, ha hasogat a fejetek, rátok jön a hiszti, szúr, bök, görcsöl, stb. Járjatok utána, hogy mi okozza! Kedves Asszonyom! Elnézést, hogy levelemmel zavarom, de úgy döntöttem, hogy Önhöz fordulok "segítségért", tanácsért. Kolléganőm révén "ismertem" meg Önt és mesélte, hogy az Ön által ajánlott termékek és ezek szedési módszere hatásos volt az Ő esetében.

Problémám a menstruációm előtt van, mely most már egyre inkább zavar. Egy héttel a menstruációm előtt teljes fáradékonyság, ingerültség, hangulatingadozás (általában ez minden nőnél elő szokott fordulni – tudom) folyamatosan fáj a lábam – zsibbad, megfázásos tüneteim vannak, valamint mindig aludni tudnék. Miután megjön a menstruációm – ezek a problémák egy-két napon belül elmúlnak. Eszem ágában sincs fogamzásgátló tablettát szedni, ami lehetséges, hogy ezeket a tüneteket elmulasztaná. Úgy érzem, hogy ezt a problémát „orvosolni” kellene, hiszen nagy mértékben negatív hatással van a munkámra, családomra. És hiszem azt, hogy nem szabad hagyni, hogy ez természetes dolog legyen, hogy egy hónapban két hetem így telik el.

Kedves Levélíró!

A szervezeted jelenleg gyulladást mutat a mirigyrendszer, mellékvese, vese, petefészek, méh és hólyag területén. A fertőzésben gombákat és férgeket találtam. Sajnos a fogamzásgátló nem oldaná meg a helyzetet, csak a szőnyeg alá söpörné a problémát, ami ott szépen tovább terebélyesedne. A gombák tudnak ilyen fáradtságot hozni az emberre, plusz még a hormonháztartást borítják fel, vagy hízást indítanak el. Nagyon egyszerűen ki lehet irtani a Te esetedben, egy erős probiotikumot javaslok. Probiosan Inovum kapszulából szedjél 30 napig 2×1-et reggel és délben vagy délután. Sokat segítene a menstruációs panaszaidon, ha használnád a Cytovital krémet. Az alhasi területet kenegesd vele napi 2x vékonyan. Ez a krém mindig segít később is, ha vannak ilyen panaszaid.

Kedves Mara, 

Tanácsait követve szedtem a kapszulákat 30 napig és kenegettem is magam! 

Nagyon örülök, mert szinte panaszmentes volt a menstruációm, valamint az előtte lévő hét! Sokkal jobb a közérzetem, jól érzem magam a bőrömben ezen „rosszabb” időszak alatt is! 

Ön szerint legyen további kúra, hogy gondolja!? 

Kedves Levélíró!

Gyulladást vagy fertőzést már nem érzékelek a szervezetedben, de azt javaslom, hogy a Cytovital krém használatát még folytasd. Elég már csak az esti fürdés után használni. Regeneráló hatása is van, megerősödik ez a terület, és ezzel megelőzhető a probléma kiújulása. Szintén a regenerációt támogatandó választotta a szervezeted a Vitaflorin multivitamint, ebből 8 napig reggel 2 szemet szedjél, majd a maradékot reggel 1 szem adagban fogyaszd el. Smilax teát javaslom még 38 napig napi 7 dl mennyiségben. Ez egy nagyon kellemes ízű tea, mellékvese és petefészek munkáját támogatja, férfi hormon szintet normalizálja.

A kolléganő esetét is érdemes közzé tennem, mert az sem egy hétköznapi történet. Nagyon messziről, nagyon bizalmatlanul indult a kapcsolatunk. Megértem Őt, hiszen olyan sokan foglalkoznak alternatív gyógyászattal, és mindenki egy kicsit másképp dolgozik, mást javasol, nehéz eldönteni, hogy melyik tanácsot érdemes megfogadni.

Kedves Mara!

Saját és kutyám problémáira kerestem valami alternatív megoldást, így találtam rá a termékekre, és honlapjára, melyek nagyon megtetszettek. Viszont ez esetben is ugyanúgy jártam, mint amikor a homeopátia után kezdtem érdeklődni. Úgy gondoltam, remélem helyesen, hogy méregtelenítéssel kell kezdeni, mielőtt az adott problémára kezdenénk valamit szedni, de már itt elakadtam. Mindenhol egymásnak ellentmondó szersorrendek, adagolások vannak, így elvesztem ezek útvesztőjében. Ez a baj ezekkel a gyógymódokkal, ha az embernek nincs pénze, hogy elmenjen egy szakemberhez, saját maga belezavarodik az információkba, és a végén még rosszat tesz azzal, hogy összevissza beszed mindent.  Ebben kérném segítségét, ha lehet.

Kedves Asszonyom!

Köszönöm, hogy megosztotta velem a tapasztalatait! 6 éve végzem az internetes tanácsadást, hiszen mások is hasonló cipőben járnak. Ha lehetne írni egy receptet, hogy milyen problémánál mit kell szedni és milyen adagolásban, akkor kitennénk a recepteket, és nem lenne szükség személyes tanácsadásra és Klubokra sem, ahol a tanulás, a tapasztalatok átadása történik. Azonban minden ember más, és az okok is különbözőek, ahogyan valaki a tünetekig eljut. Ebben a rendszerben oki kezelés történik. Pontosan azért biztosít az Energy több ingyenes személyes tanácsadási lehetőséget, hogy mindenkinek a saját egyéni rezgéseinek megfelelően lehessen összeállítani a kúrát. Tapasztalatom szerint egy családon belül is változik a kúra, hiába szenvednek ugyanattól a fertőzéstől. Így a különböző ajánlások mindegyike lehet helytálló, ez csak látszólagos ellentmondás.

A szervezete gyulladást mutat a vastagbél, gyomor, vékonybél, epe és máj területén. Vagyis egy refluxot kellene kezelnünk. A kórokozók, amiket mértem, vírus és féreg mintát mutatnak. A terápia összeállításában az sem mindegy, hogy milyen kórokozóval állunk szemben. Azt is el tudom fogadni, hogy méregtelenítéssel kell kezdenünk, azonban felteszem a kérdést. Ha a kórokozók folyamatosan ürítik a testünkbe a salakanyagainkat, akkor miért takarítással kezdenénk, hiszen nem tud eredményes lenni a takarítás abban az esetben, ha a salakanyagok ürítése folyamatos. Próbáljon meg úgy felmosni a lakásban, hogy a gyerekek folyamatosan szaladgálnak. Nem lesz eredményes. Az én javaslatom, hogy először irtsuk ki a kórokozókat, ekkor megszűnik a salakanyagok utánpótlása, és már van értelme a takarításnak. A kórokozókat egyébként a hasnyálmirigyben is megtaláltam, csak ott még nem okoz gyulladást. Flavocelből szedjen 27 napig 2×4-et, mellette pedig a Maytenus teából igyon szintén 27 napig napi 1,5 litert 2 teáskanál teafűvel készítve. Az Ön vírusai ettől pusztulnak, ebben semmi logika nincs, egyszerűen csak megmértem. 27 nap után kezdődhet a méregtelenítés, ezért kérem, hogy kúra vége felé írjon újra, és akkor megnézem, hogy a méregtelenítésre az Ön esetében mi az optimális megoldás. Méregtelenítés után következik majd még egy regeneráció, így lesz teljes a gyógyulási folyamat.

A kutyusnál mirigyrendszeri problémát érzékelek, Ő egyszerűen csak férges. Sárgabarack natúr magbelet tessék keresni a gyógynövény boltban, és 12 napon át este 4 szemet kell adni a kutyának. Neki másra nem lesz szüksége.

Aztán a gazdinak következett egy Probiosan Inovum kúra 30 napig 2×1 adagban, a kutyus pedig kapott pár napig 6×1 csepp Gynex-et, és a bibijeit a Cistus incanussal kellett ecsetelni, majd neki is adtuk a Probiosan Inovumot napi fél kapszula adagban. A türelem ez esetben nem rózsát termett.

Kedves Maraaaaaaa!

Én nem tudom mi történt, hétvégén is valami változás azért feltűnt, de ma mire hazajöttem a munkából, szinte negyede akkora lett a daganat a kiskutyám hátán, lehet eltűnik teljesen? A műtéti heg mellett is már csak két kisebb csomó van. Igazad volt, hogy megindult a javulás.

Remélem nem haragszol, de közvetlen kolleganőm elkérte a mail címedet, mert állítja, hogy látja rajtam a pozitív változást, ami igaz is, például most úgy jött meg a menzeszem, hogy észre sem vettem, semmi fetrengés, klimax ide vagy oda. Már többen kérdezték, hogy új pasim van, vagy mi van velem, mert olyan nagy a változás a Te segítségeddel, természetesen ezért is hálás vagyok.

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek