Melyiket a sok közül?

„Még csak most ismerkedem az Energy termékekkel, nagyon tetszenek, de nem tudom eldönteni, melyik lenne számunkra a megfelelő. Évek óta deréktáji fájdalmaim vannak, változó erősségben, legfőképpen előre hajláskor, vagy hosszadalmas üléskor. Röntgen vagy egyéb vizsgálatot nem végeztettem soha, kicsit félek attól, hogy ha kiderülne valamilyen fizikai elváltozás, nehezebben tudnék hinni abban, hogy elmúlik 🙂 Másik problémám, hogy így a téli időszak kezdetén a torkom kiszárad és fáj, leginkább reggelenként ébredéskor, de néha napközben is. Eddig csak sós vizes és ezüstkolloidos gargarizálást alkalmaztam, de nem igazán szűnik, igaz, nem is súlyosbodik. Páromnál is szeretném az Energy termékek segítségét igénybe venni, ő némi túlsúllyal rendelkezik has tájékon, ami elég nehezen akar csökkenni.

Probléma nála még a magas vérnyomás, ami aszimmetrikus értékeket is jelent (pl. 140/60), vagyis a felső érték magas, az alsó érték pedig alacsony. Napi ásványianyag-feltöltésre a Fytomineral-on is gondolkodom, ezzel váltanám ki a napi vitaminjaink egy részét. Olvastam a Pentagram készítményekkel végzett regenerációról is, de abban sem vagyok biztos, hogy melyik készítménnyel lenne érdemes kezdeni esetünkben, és milyen adagolással.”

Gyakori dilemmával állunk szembe. A gyakorlott terapeutának könnyebbség, hogy az Energy palettája ilyen széles, hiszen sokkal finomabban tudja hangolni a szervezetet az isteni rend szerinti működésre. A gyakorlattal nem rendelkező klubtagoknak pedig inkább átláthatatlan káosz, hiszen képtelenség megjegyezni, hogy mi mire jó. Nos, van egy jó hírem. A tapasztalt terapeuták is úgy kezdték, hogy először még nem tudtak eligazodni a termékek között. Aztán a napi használat során, a mások által közzétett tapasztalatokból, előadások, klubfoglalkozások alkalmával felszívták azt a tudást, hogy képesek legyenek másoknak tanácsot adni. Az Energy azért is egy család, mert senki sem kell, hogy egyedül dolgozzon, meg tudjuk beszélni egymással a tapasztalatainkat. Sokszor van úgy, hogy csak bemegyek a klubba, és elkezdem mesélni a legutóbbi esetet. A többiek még nem tudják mire lesz jó ez az információ, csak később mondják el megdöbbenve, hogy képzeljem el, a következő napon pontosan arra volt szüksége, amit előzőleg mondtam. Na jó, akkor most mondom, hogy a szappanokat hajmosásra is használhatjuk, az első tisztítást érdemes valamelyik szappannal megejteni, aztán mossuk meg samponnal a hajunkat. A másik jópofa dolog, hogy a lányomnak Audironra lett volna szüksége, de nem volt nála. Spironja viszont volt. Ráfujt egy fültisztító pálcikára, és azzal törölte át a fülét. Elmondása szerint teljesen hatásos volt.

Visszatérve a kérdésekre, a fenti esetekre a következő tanácsot adtam: Nálad azt érzékelem, hogy a 10-es, 9-es és 8-as háti csigolyád össze van csúszva, ráadásul a 9-es kimozdult a helyéről. A gerinc íve (lordosis) is eltér a normálistól. A csípőlapátok sincsenek a helyükön, van itt egy függőleges irányú elmozdulás, ami nyomás alatt tartja a háti csigolyákat. A panaszaid ezek együtteséből erednek. Az nem megoldás, ha a homokba dugod a fejed . Keress egy megbízható csontkovácsot, vagy egy olyan bioenergetikust, aki szellemi csontkovácsolással dolgozik. Először a csípőt kell helyre tenni, aztán ha megszűnt a nyomás a csigolyákon, akkor azokat is.

Gombás fertőzést érzékelek a mellüregben, pontosabban a tüdőben. Az ezüstkolloid erre nem hat, a sós víz egy kicsit igen, mert lúgosít, és azt a gombák nem szeretik. Kicsit erőteljesebb gombairtást javaslok. Uncaria tomentosa teával kezdd. 13 napig napi 8 dl-t fogyasszál belőle. Utána Cytosan Inovummal már minden gond nélkül ki lehet takarítani a gombákat. 45 napig 2×1 kapszulát vegyél be belőle. Ezt követően kezdheted el a pentagram regenerációt, javaslom, hogy a Vironallal kezdd. 3×3 csepp, 3 hét szedés után 1 hét szünet.

Párodnál gombás fertőzést érzékelek a vékonybélben, illetve féreg lakik a vékony és a vastagbélben. Az ő trükkös vérnyomás problémáinak ez a magyarázata. Ő a Chanca piedra teával kezdje, 7 napig napi 1,5 litert fogyasszon. Utána Chlorellát szedjen, ebéd után 4 szem és este is 4 szem adagban 42 napig. Féregre nem tudok Energy-t adni, bioboltban kell keresni sárgabarack natúr magbelet. Ebből egyen 10 napig napi 10 szemet, majd tartson 10 nap szünetet, aztán megint 10 napig napi 10 szem. Ha letelt ez a kúra, akkor ő a Gynex-szel kezdje a pentagram regenerációt.

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek