Mellékhere gyulladás ismét

Mellékhere gyulladás. Az se rossz. Kezdenek felbátorodni a férfiak a cikk hatására. Hát, akkor induljon a teszt! Valóban heregyulladás esete áll fenn, de ezt a dülmirigyben megbúvó féreg típusú parazita okozza. A pasi azt mondja, hogy műteni akarják, azért fordult hozzám, hogy hátha megúszhatja. Chanca Piedra tea fogyasztását javaslom. 25 napig napi 1,5 litert előírás szerint elkészítve. Utána még 15 napig napi 0,5 litert. Azt látom még, hogy állandóan elégedetlen önmagával. Nem tud örülni annak, amit már elért, mert mindig többet akar, vagy többet képzel magáról.

Gyomor meridiánnál érzékelek elakadást, ezt is érdemes javítani, mert ez az érzelmi harmóniát támogatja. Gynexből kellene ebéd után 2 cseppet egy kevés vízbe tenni, és azt meginni. Szünet nélkül, folyamatosan, amíg az üveg el nem fogy.

Hm. Ma már harmadszor kérdezik meg tőlem, hogy fodrásznál  voltam-e. Pedig nem. Csak Energy samponnal volt mosva a hajam 6 nappal ezelőtt. Az 5-ből már 4-et kipróbáltam. Ez is egy pentagram regeneráció. Úgy érzem, hogy a hajam elkezdett élni, lélegezni. Erősebb, rugalmasabb, jobb a tartása. Olyan érzés ez, mintha eddig csak parókát hordtam volna, most meg a saját hajamat viselném. A lányom már lenyúlta az Artrin sampont, mert ő víz jegyű. A fiamnak a Cytovital sampont adtam kölcsön, mert ő serdül. Egy biztos, rosszat nem lehet választani közülük.

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek