Mahatma energia

Ígértem, hogy írok erről az energiáról. Azért érdemes ezzel foglalkozni, mert ez az energia alkalmas a mirigy rendszer megtisztítására. Bevallom, nem sok mindent ismerek, ami hatásosan tisztítja a mirigyeket, talán a Királydinnye tea eddig a legjobb. Ez az energia azonban ingyen van, csak kérni kell, és szakértelem sem kell hozzá, hogy használjuk. Bárki kezelheti magát ezzel az energiával. A saját egészségünkért nem csak annyit tehetünk, hogy elmegyünk egy orvoshoz vagy terapeutához, és megkérjük, hogy segítsen visszaállítani az egészségünket. Mi is részt vehetünk ebben a visszaállításban, mi is tehetünk valamit magunkért.

Igazából sok mindent tehetünk, de én most a Mahatma energiát szeretném bemutatni. Először Diana Cooper: Kis elmélkedés a felemelkedésről című könyvében olvastam róla. S mint annyiszor, most is kipróbáltam a leírtakat. Röviden összefoglalom amit olvastam.

Helyezkedj el egy kényelmes pózban, és figyelmedet irányítsd a testedre. Elég, ha csak gondolatban küldöd el a kérést: megkérem a Mahatma energiát, hogy járja át a testemet, és tisztítsa meg a mirigy rendszeremet. Ezek után, ha jól figyelsz, akkor a lábad ujjain érzel valami meleg bizsergést, ami lassan elindul felfelé. Csak maradj nyugodt, és figyeld tovább, hogyan dolgozik ez az energia. Néha megáll, elszöszmötöl valamelyik testtájékon, aztán megy tovább. Ha a figyelmed nem elég éber, akkor persze nem érzed ilyen pontosan az energia jelenlétét, de valamilyen változást biztosan érzel. Ne aggódj, ha kérted, akkor az energia jelen lesz, és megteszi, amit kértél akkor is, ha ezt Te nem érzékeled tisztán. Ha többször csinálod, mondjuk minden este, akkor egyre jobban érzed majd ennek az energiának a hatását.

Amikor már a fejed búbja is bizsereg, akkor kérhetsz valami mást is: megkérem a Mahatma energiát, hogy különösen a pajzsmirigyemet és az agyalapi mirigyemet tisztítsa meg. Megkérem a pajzsmirigyemet és az agyalapi mirigyemet, hogy hagyja abba azoknak a hormonoknak a termelését, amelyek csökkentik az életerőmet és öregítik a sejtjeimet. Innentől fogva csak olyan hormonokat gyártsanak, amelyek visszaadják az életerőmet és fiatalítják a sejtjeimet.

Igen, ezt az energiát ugyanúgy hívják, mint Gandhi-t. Nem Gandhi-ról kapta a nevét, de ezt már olvasd el a könyvben.

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek