Magas vérnyomás

Kedves ismerősöm keresett meg a panaszával: „Ne haragudj, hogy csak így ’letámadlak’, de szeretném megkérdezni, hogy kicsit belém néznél-e? Ma este voltam dokinál egy általános vizsgálaton, ami életbiztosításhoz kell és nagyon magas vérnyomást mértek nekem, 170/100-at. Arra lennék kíváncsi, hogy mi okozza nálam ezt a magas értéket és tudsz-e rá valami gyógymódot. Azt tudni kell, hogy régóta van magas vérnyomásom, már vizsgáltak is miatta, de nem tudták megállapítani, hogy mi okozza. Én bízom benne, hogy te talán tudsz valamit mondani.”

A klubban tartok rendszeresen parazita szűrést. Ma is lesz 17 és 18 óra között. Pont azért csinálom, hogy ilyen dolgok kiderüljenek, mint ami ebben az esetben is van. Gyulladást érzékelek a lép területén és egy féreg jelenlétét. A lépről azt tartják, hogy a nedvek ura. A vérnyomásunk pedig a közlekedő edények elve alapján működik. Ha például a gyulladás hatására megnövekszik a szövetekben a folyadéknyomás, akkor az erekben keringő vér nyomásának is meg kell növekednie, különben összeesne az ér.
A gyulladás biztosan kimutatható a szervezetben, ha valaki keresi.
Ilyenkor meg lehet kérdezni a klienst, hogy: Hajad, bőröd, körmöd nem problémás? A nedvesség teszi ugyanis rugalmassá a kötőszöveteket. Ilyenkor előfordulhat száraz, törékeny, rugalmatlan kötőszöveti állapot.
Ezt a férget sajnos Energy-vel nem tudom kiirtani. Kudzu gyökér kapszula használatát javaslom 2 napig este 2 kapszula, aztán 28 napig este 1 kapszula adagolásban.
Utána Uncaria teát kell majd innia, mert a lép az immunrendszer egyik központi szerve, és immunszervet ezzel a teával lehet kitakarítani, működését helyreállítani. Teázás után majd a Vironal jön, mert mindig a pentagram termék az, ami a problémák kiinduló pontját rendbe teszi. Az immunrendszer és így a lép erősítéséhez pedig a Vironalt használjuk. Az ovis projektekben is az a tapasztalat, hogy a Vironallal eredményesen lehet tanítani az immunrendszert.
Táplálkozásban feltétlenül érdemes most arra odafigyelni, hogy az édességet vissza kell fogni, mert a túl sok édes íz gyengíti a lép működését. Nem a cukrot, hanem az édes ízt kell csökkenteni. Vagyis cukor pótlót sem és mézet sem javasolt nagyobb mennyiségben fogyasztani.
Általában a magas vérnyomás mögött nem szív és érrendszeri megbetegedés van. Orvosunk ezt az esetet hamar ki tudja zárni. Mint láthatjuk, lehet ez a lépnek a megbetegedése, de lehet még vese vagy mellékvese probléma, máj oldaláról kiinduló probléma, és nyirokrendszeri működési zavar is. Természetesen a kezelése is attól függ, hogy a tünet mögött elsődlegesen milyen okot találunk. Itt most éppen egy parazita volt, de lehet, hogy csak az adott meridián energetikai blokkja, vagyis lelki okok vannak a háttérben. Egy személyes teszt ezt majd kideríti.

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek