Magas vérnyomás és prosztata

Van, amikor csak ennyi van a hozzám intézett levélben: „Tisztelt Takács Mária! Magas vérnyomás, prosztata 47 milliméter. Milyen adatok kellenek az Ön által felállítandó kezelést illetően?” Igazából nem adatok kellenek a teszt elkészítéséhez és a terápiás javaslathoz, hanem az a szándék, hogy valaki segítséget vár tőlem. Ahogy a bibliában is írva van: csak kérned kell, és megadatik. Kérés nélkül meg ugye nem adatik meg, hiszen semmi sem hullik az ölünkbe.

A felém irányuló kérés egy láthatatlan kapcsolatot hoz létre kettőnk között. Olyan, mintha felvettem volna a telefont. Így tudok összekapcsolódni az adott ember tudatalattijával, vagyis az ő belső gyermekével. Az sajnos nem működik, hogy valaki más számára kér tanácsot tőlem, de az illető hallani sem akar erről a fajta segítségről. Nem nyílik meg a tudatalatti információs adatbázisa, ha nincs rá engedélyem. Közeli hozzátartozónál előfordul, hogy a kérést közvetítőn keresztül is fel tudom venni a kapcsolatot a beteggel, de ebben sem a születési adatai, sem a lakcíme nincs segítségemre. Ebben az egysoros levélben minden benne volt, az összes olyan szándék és energia, ami a javaslatom kialakításához szükséges. Így el is végeztem a tesztelést. Nos, a szervezet azt a választ adta, hogy jelenleg 3 helyen is zajlik gyulladás a szervezetben: prosztata, epehólyag és mellüreg. A gyulladást nyilván valamilyen fertőzés okozza, meg is találtam a parazitákat: vírust a mellüregben és az epehólyagban, gombát a mellüregben, belső fülben és a hólyagban, illetve férget a vastagbélben, mellüregben és az epehólyagban. A hólyag fertőzése okozza itt a prosztata gyulladását, ugyanúgy, mint a náthánál a mandulák duzzanatát. A vérnyomásra kicsit mindegyik fertőzés hat. Ezeket a fertőzéseket a következő kúrával lehet megszüntetni. 37 napon át napi 8 dl Smilax officinalis tea, mellette Grepofitból reggel 3, este pedig 1 szem.

Arra a döntésre jutottam, hogy ez a belső gyermek kommunikáció, amivel dolgozom, sokak számára érdekes lehet. Talán még többet is szeretnének tudni róla, esetleg meg is akarják tanulni. Teszek egy próbát. Hamarosan felteszek a Rendezvények menübe egy tanfolyami lehetőséget. Nem szándékozom semmilyen misztikus ködbe burkolózni. Aki szeretne belelátni abba, amit csinálok, az ő számára lehull a lepel.

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek