Krónikus méhgyulladás

„Krónikus méhgyulladásom (petefészek soha) van már több mint két éve. Ez égő hasi fájdalomban nyilvánul meg. Hüvelyi folyásom talán azóta van, amióta menstruálok. Gomba nem jellemző, de előfordult már. Sokat szoktam pisilni, vagy inkább gyorsan átfolyik rajtam az innivaló. Kimondott hólyaggyulladásom talán még nem is volt. Előfordult pisilésnél hasfájás, de még soha nem csípett. Hideg kezem lában, gyorsan fel tudok "fázni". Rákszűrés negatív. Tőlem és páromtól is vettek már kenetet, nem mutatott ki semmit.

Kitartó antibiotikum+gyulladáscsökkentő kúra (néha 1 hónap) hatására talán elmúlik, de gyorsan visszatér. Rengeteg antibiotikumot és gyulladáscsökkentőt beszedtem már, több kevesebb sikerrel.”

A makacs nőgyógyászati problémák mindig gondolkodóba ejtenek. Vajon jó helyen keressük a baj forrását? Sok esetben egy lépéssel előrébb kell mennünk, hogy megleljük az igazi okot. Ez sem nőgyógyászati probléma, ami ennél a hölgynél zajlik. Alapvetően a vesében, combtőben és a mirigy rendszerben érzékelek vírusokat és férgeket. Már többször tapasztaltam, hogy a paraziták által ürített váladék utat keres magának, hogy kiürüljön a szervezetből. Arról már esett itt szó, hogy ha a bőrön keresztül talál csak magának utat, akkor bőrbetegség lesz belőle, és abban az esetben sem a bőrt kezeljük. Ha a mirigyrendszerben van egy tünet, akkor ott esélyes, hogy a rendszer természetes keringési útjának valamelyik megelőző állomásán fogok találni parazitákat. Petefészek és mellékvese jöhetne itt szóba, de helyette vese van. Ezért nincs gond a petefészekkel, és ezért különleges ez az eset. No, ezért nem nőgyógyászati a probléma, még ha a tünet az is. A teszt szerint gyorsan és egyszerűen meg lehet szüntetni ezt a fertőzést. Vírusra Grepofitot javasoltam: 2 napig 3×4, majd 3 napig 3×3, végül 7 napig 3×2 adagolásban. Férgekre Peralgint: 5 napig 2×2, majd további 22 napig 2×1 adagolásban. Az eredményekről is be tudok számolni, hiszen a hölgy visszajelzett, amit ezúton is köszönök!

„Most fejeztem be az ajánlott kúrát. A kezdést követően már három nap alatt elmúltak a tüneteim. Viszont ritkán mégis éreztem a szokott fájdalmat. Most se érzem 100 %-osnak a javulást. Maradhatott még valami vagy már csak én aggódom túl?

Ui: Fantasztikus, hogy jobb hatást értem el, mint a mumus antibiotikummal.”

Sajnos nem volt túlzott az aggodalom, tényleg van ott valami két oktávval arrébb, amit eddig nem érzékeltem. Ezek is férgek, csak teljesen más rezgéstartományban működnek, ezért máshogy kell bánni velük. Előfordul, hogy amikor megtörténik a tisztulás, eltűnik a paraziták egy csoportja, akkor válik láthatóvá a többi. Mintha ez első garnitúra eltakarta volna a többit. Persze eredményes volt az első kúra is, csak nem elegendő. A többi réteget is ki kell takarítani. Javasoltam egy újabb 40 napos kúrát. Chlorellából este 4 szem, plusz a Fytomineralból 1 liter vízbe 12 csepp, és ezt meginni a nap folyamán. Ez a kúra majd a maradékot is kiviszi, és teljesen megszűnnek a panaszok.

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek