Kóros izzadás

A melegben természetes dolog, hogy izzadunk, ám itt is van egy mérték, amikor azt mondjuk, hogy ez már túlzás. Ha pedig a hűvösebb időben is bőségesen távoznak a testnedvek, és ezt erőteljes szag kíséri, akkor már valóban tennünk kell valamit. Lássuk, hogy mit! A következő panasz érkezett levélben: „Rettenetesen büdösen izzadok! Amúgy is izzadós vagyok, meg éjjel is folyik rólam a víz, ez még nem is lenne baj, de nagyon büdi, ami iszonyatos kellemetlen – ezt nyilván nem kell ragoznom. Az életmódomról (táplálkozásomról) annyit, hogy tojás-hal-tejtermék evő “vega” vagyok, és most tanulok cukrásznak-szóval minden napra jut valami édesség…

Amúgy meg nem tudok lefogyni, kb. 10kg-t szeretnék, és ez (is) borzasztóan zavar… Az Energy-s honlap tanácsadásán javasolta valaki a Barley kúrát, végigcsináltam, semmi.”

A teszt azt mutatta, hogy a mirigy rendszer nem működik normálisan, ezen kell javítani. Királydinnye teát javasoltam. Mivel ez a tea a zsíranyagcserét felgyorsítja, ezért mellékhatásként testsúly csökkenés is felléphet. Napi 6 dl teát írtam elő legalább 4 héten át. A visszajelzés ma érkezett: „Az első időkben nem tapasztaltam javulást. Aztán jött a hűvösebb idő, és azóta azt mondhatom (a premenstruációs időszakot leszámítva), hogy szinte jó illatú vagyok, bármennyire is izzadok!”

A mirigy rendszer tisztítása nem egyszerű feladat, mert kevés készítmény alkalmas rá, és mindenképp lassú folyamatnak nézünk elébe. Cytosan Inovummal érdemes még kiegészíteni ezt a kúrát, ha a Királydinnye teával sikerült beindítani a folyamatot. Napi 2×1 kapszulát javaslok a 4 dl tea mellé legalább 5 héten át. Mentálisan is rásegíthetünk a folyamatra. Amikor már nyugalomban van a testünk és nem kell semmi másra figyelnünk, akkor mondjuk a következőt: kérem a Mahatma energiát, hogy járja át a testemet és tisztítsa meg a mirigy rendszeremet. Aztán csak figyeljünk, hogy mit érzünk. Ez az energia mindig a lábfejnél lép be, és a fejtetőn fejezi be az aktivitást. Ha először nem érzünk semmit, ne csüggedjünk, mert akkor is biztosan megtörténik a tisztítás. Ezt nem lehet elrontani. Kérjük naponta ezt az energiát, mert nem kerül semmibe, és ennyit igazán megtehetünk önmagunkért.

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek

Share on facebook
Share on pinterest
Share on print
Share on email