Kóros izzadás

A melegben természetes dolog, hogy izzadunk, ám itt is van egy mérték, amikor azt mondjuk, hogy ez már túlzás. Ha pedig a hűvösebb időben is bőségesen távoznak a testnedvek, és ezt erőteljes szag kíséri, akkor már valóban tennünk kell valamit. Lássuk, hogy mit! A következő panasz érkezett levélben: „Rettenetesen büdösen izzadok! Amúgy is izzadós vagyok, meg éjjel is folyik rólam a víz, ez még nem is lenne baj, de nagyon büdi, ami iszonyatos kellemetlen – ezt nyilván nem kell ragoznom. Az életmódomról (táplálkozásomról) annyit, hogy tojás-hal-tejtermék evő „vega” vagyok, és most tanulok cukrásznak-szóval minden napra jut valami édesség…

Amúgy meg nem tudok lefogyni, kb. 10kg-t szeretnék, és ez (is) borzasztóan zavar… Az Energy-s honlap tanácsadásán javasolta valaki a Barley kúrát, végigcsináltam, semmi.”

A teszt azt mutatta, hogy a mirigy rendszer nem működik normálisan, ezen kell javítani. Királydinnye teát javasoltam. Mivel ez a tea a zsíranyagcserét felgyorsítja, ezért mellékhatásként testsúly csökkenés is felléphet. Napi 6 dl teát írtam elő legalább 4 héten át. A visszajelzés ma érkezett: „Az első időkben nem tapasztaltam javulást. Aztán jött a hűvösebb idő, és azóta azt mondhatom (a premenstruációs időszakot leszámítva), hogy szinte jó illatú vagyok, bármennyire is izzadok!”

A mirigy rendszer tisztítása nem egyszerű feladat, mert kevés készítmény alkalmas rá, és mindenképp lassú folyamatnak nézünk elébe. Cytosan Inovummal érdemes még kiegészíteni ezt a kúrát, ha a Királydinnye teával sikerült beindítani a folyamatot. Napi 2×1 kapszulát javaslok a 4 dl tea mellé legalább 5 héten át. Mentálisan is rásegíthetünk a folyamatra. Amikor már nyugalomban van a testünk és nem kell semmi másra figyelnünk, akkor mondjuk a következőt: kérem a Mahatma energiát, hogy járja át a testemet és tisztítsa meg a mirigy rendszeremet. Aztán csak figyeljünk, hogy mit érzünk. Ez az energia mindig a lábfejnél lép be, és a fejtetőn fejezi be az aktivitást. Ha először nem érzünk semmit, ne csüggedjünk, mert akkor is biztosan megtörténik a tisztítás. Ezt nem lehet elrontani. Kérjük naponta ezt az energiát, mert nem kerül semmibe, és ennyit igazán megtehetünk önmagunkért.

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek