Koncentrációs nehézség

Szinte ugyanakkor keresett meg a két anyuka. Mindketten arról panaszkodtak, hogy kisiskolás fiú gyermeküknél koncentráció zavarokat érzékelnek, és ennek megoldására szeretnének tőlem tanácsot kérni. Az ember elsőre azt gondolná, hogy adunk egy kis Stimaralt, vagy Celitint, és elrendeződik a probléma. Én azonban nyitottan állok a problémák előtt, s mielőtt elkezdeném a tesztelést, nem döntöm el előre, hogy mi lesz a terápiás javaslat. Alázattal fogadom a test válaszait, s mindig azt javaslom, amit az adott szervezet legszívesebben fogad, amelyet az öngyógyító folyamatok beindításához leginkább használni tud.

Nos, a tesztek eredménye engem is megdöbbentett. Mivel párosan kaptam az esetet, ezért biztosan tanítás van benne. Én már elfogadtam a tanítást: a koncentrációs zavarok mögött is lehet fertőzés, valamely kórokozó jelenléte, s bizony ilyenkor a Stimaral nem segít. Nézzük hát a konkrét eseteket és javaslatokat.

„8 éves kisfiamnál nem működik összhangban a két agyfélteke, és a matekkal és az írással adódnak gondjai! A gyakorlatokat, amit a kineziológus tanácsolt, elkezdtem vele csináltatni (keresztbelendítés), de érdekelne, hogy ha Ön végez ilyen „kineziológiai kezelést” elérhetünk -e vele gyorsabb, pozitív változást?”

Ennek az anyukának a következőket javasoltam. Nem csodálkozom, hogy nem segített a keresztbe lendítés, ugyanis parazita van a kisfiad szervezetében, ez okozza a problémákat. Konkrétan egy vírus van a pajzsmirigyben, illetve a mellüregben, a pajzsmirigyhez közel pedig férget is érzékelek. Ezeket kellene kiirtani a javuláshoz. A vírusra hatásosak az Energy készítményei, az Imunosan használatát javaslom. 7 napig 2×1 kapszula, majd további 27 napig este 1 kapszula az adagolás. Utána Gaba zöld teával csináljatok egy méregtelenítést, 30 napig napi 5 dl-t adjál neki. A férget nála a sárgabarack magjával lehet kiirtani. Szárított formában bioboltokban beszerezhető. Nem cukrozottat válasszál. 10 napig napi 7 szemet kell belőle elrágcsálni, majd 10 nap szünetet kell tartani, aztán újabb 10 napig ismét a napi 7 szem fogyasztása ajánlott. A magevés és az Imunosan bevétele között legyen 1 óra szünet.

Másik anyuka így írja le a fiát: „Gondja van a figyelemkoncentrációval, mindent elkapkod. Császárral született időben, mert a nyakán és a mellkasán volt a köldökzsinór.”

Hasonló tanácsokat adtam ennek az anyukának is. Én nem látok összefüggést a születése és a jelenlegi problémái között. Épp az előbb vizsgáltam egy másik kisfiút szinte ugyanezekkel a tünetekkel. Ő komplikáció mentesen született, viszont nála is, ahogy a fiad esetében, vírust érzékelek a pajzsmirigyben. Gyulladásban is van jelenleg a pajzsmirigye, figyeld csak meg a test hőjét, enyhe emelkedést fogsz tapasztalni. Igazából ezt a vírust kell kiirtani.

Uncaria tomentosa tea használatát javaslom, 30 napig napi 6 dl-t itass vele. Mézzel édesítheted, cukorral és citrommal nem. utána Imunosant szedjen, 5 napig 2×1, majd további 20 napig este 1 kapszula adagolásban. Aztán jöhet a nagytakarítás, Gaba zöld teát itass vele 30 napon át napi 5 dl mennyiségben.

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek