Kleopátra fürdője

Az embereknek sokszor a legegyszerűbb megoldás nem jut az eszükbe. Én most egy nagyon egyszerű és nagyon kézenfekvő segítségre szeretném felhívni a figyelmet, ami minden, hangsúlyozom, minden betegségnél nagy segítség a szervezetnek a betegséggel szemben vívott harcban. Ez pedig a fürdő. Nem kell elutaznunk semmilyen gyógyfürdőbe, magunk is elkészíthetjük otthon. Mivel a szervezetünkben a víz hasonló ásványi anyag tartalmú, mint a tengervíz, ezért általánosan a tengeri sós fürdőt használhatjuk gyógyfürdő készítéséhez.

A Biotermal fürdősó kiválóan alkalmas arra, hogy méregtelenítő fürdőt készítsünk. Egy kád 37 fokos vízbe tegyünk 3 evőkanálnyit, és 12, de nem több, mint 15 percig fürdőzzünk benne. Az ozmózis, ami elindul a testünkben lévő folyadék és a fürdővíz között, kb. 15 perc alatt kiegyenlíti a két folyadék fajsúlyát. 15 perc után már a testből kivont méreganyagok visszaáramlanak a testbe, és olyan, mintha megmérgeznénk magunkat, ezért nem tanácsos 15 percnél tovább tartózkodni benne. Ha nincs a közelben Energy Klub, és nem lehet hozzájutni a Biotermal fürdősóhoz, akkor nem finomított, nem jódozott tengeri sót vegyünk az élelmiszer boltban, és ebből 4 púpos evőkanállal tegyünk a vízbe. Ha nincs fürdőkádunk, akkor lábfürdőt csináljunk, vagy egy törölköző segítségével a sós oldatból borogatást készítsünk, és párszor cseréljük. Ezt az általános receptet aztán kiegészíthetjük a problémának megfelelő egyéb szerekkel. Például ha a Vízbe teszünk egy evőkanálnyi Caralotion testápolót is, meg pár csepp Dermaton olajat, akkor hasonló fürdőt kapunk, mint amit Kleopátra is használt. Nem csak a méregtelenítő hatását használhatjuk ki, hanem a bőrszépítő tulajdonságait is. A Caralotion nem csak ápolja a bőrünket, hanem a gyógyulást is segíti, mint ahogy azt egy anyuka írja a levelében: „Már vagy másfél hónapja tart kisfiamnál a hasmenés. A fogzás is bűnös persze, és a pociprobléma is. Ezért folyamatosan kattog az agyam, hogy a tanácsaid mellett mivel tudnék még segíteni neki kívülről. Szája körül kiütések vannak, meg mindenhol, ahová a nyála folyik. A popsija a sok savas széklettől ki van csípve. Már sír, ha mondom, hogy megyünk fürdeni. Fürdés után amúgy is Caralotionnal kenem mióta megrendeltem, de egy hirtelen ötlettől löttyintettem tusfürdő helyett a vizébe is. Hát meg kell mondjam, mikor töröltem a kis popsiját, a pöttyök és vörös foltok lehúzódtak. Alig hittem el, pedig nagyon csúnya volt, elhiheted. Inkább hagytam, hogy beszívja. Most, három órával később, csak rózsaszín, és a sebek lejöttek!!! Pedig most csináltam először, de az biztos, hogy nem utoljára! Plusz észrevételem, hogy szerintem a homlokán és tarkóján halványította a tűzfoltokat! Hátul a derekán is volt, ott már csak egy pici pötty. Mást nem alkalmaztam, így kizárólag a Caralotion lehetett.”

A Biotermal és a Caralotion összeházasításával remek testradírt készíthetünk magunknak. Nemcsak az elhalt hámsejteket távolítja el, hanem azonnal vissza is pótol a szervezetbe értékes ásványi anyagokat. Van ennek a peelingnek egy kifejezetten kellemes mellékhatása: Ilyen töménységben a szőrszálak nehezen viselik el a sókat, ezért meggyengülnek. Egyébként a fürdő után is észrevettem, hogy gyengébbek a szőrszálak. A méregtelenítő hatásra minden fajta betegség kezelésénél szükségünk van, hiszen a fertőzések azzal járnak, hogy a kórokozók toxinjai lerakódnak a szervezetben. Ezektől meg kell szabadulni, és pontosan ez az, amit egy fürdővel támogatni tudunk. Sok esetben ajánlom méregtelenítéshez a fürdőt, és nem csak bőrbetegségek esetében. Nézzünk a sok közül egy példát: „Szedem az előírt adagban az ön által ajánlott készítményeket és a hőhullámok nem is jelentkeznek. (Maytenus tea és Peralgin) Viszont, nem tudom van-e összefüggés, de 1-2 hete az ízületeimmel valami nincs rendben. Az ujjaim reggel kissé merevek, (néha éjszaka is erre ébredek és tornáztatnom kell) és ez ugyan nem ilyen mértékben, de az egész testemre is jellemző. Az alkaromat is megerőltettem a számítógép használata közben (?).” Ennek a hölgynek a következőket válaszoltam: A szervezete jelenleg méregtelenítési feladatokat végez. A nyirokrendszerben most 5x magasabb a salakanyagok koncentrációja, mint általában. Ez a koszos víz jellemzően az ízületekben okoz torlódást, lerakódást, de a test egész területén érzékelhető a terhelés. Alapvetően a végtagokban tud leülepedni az el nem szállított salakanyag. A méregtelenítést segíthetjük egy Bitermálos fürdő alkalmazásával, ekkor a salakanyagok egy része a bőrön keresztül távozik, és nem terheli a szervezetet. Egy kád 37 fokos vízbe tegyen 3 evőkanál Biotermal fürdősót, a fürdő 12, de maximum 15 percig tartson. Minden második nap lehet ilyen fürdőt csinálni, és 5 alkalom elég. Jelentősen javítja a komfortérzetet. A nyirokrendszer támogatására javaslom még az Artrin krémet, az 1/3 rész krém és 2/3 rész víz keverékéből készített testápoló tejjel kenje végig az egész testét az esti fürdés után.

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek