Ízületi kopás

A hozzám érkező levelek közül most megint kiválasztottam egyet, mert úgy érzem, hogy ez tipikus, és másoknak is hasznára válik, ha elolvassa a tanácsaimat: „Néhány jó tanácsot szeretnék Öntől kérni az egészségemmel kapcsolatban. A bal térdem hajlatában Baker ciszta van, amivel az orvosok nem tudnak mit kezdeni. A térdeim mindkét lábamon nagyon fájnak, kopásos ízületi problémáimból adódóan sokszor alig bírok lábra állni. Ezen kívül gerincsérvet diagnosztizáltak nálam 5 éve. Körülbelül 10 éve szedek magas vérnyomásra gyógyszert, amit szeretnék gyógynövényekkel kiváltani. Ha lehetne kérni Öntől segítséget abban, hogy mit szedjek illetve használjak, hogy az életminőségem javuljon. 76 éves vagyok és még elég aktív, egy nagy kertet művelek , ami most már nagyon megvisel. Válaszát előre is köszönöm.”

No, azért az tiszteletre méltó, hogy ennyi idősen nem hagyja el magát a néni, és nem legyint úgy, mint a korosztálya, hogy: „Nekem már csak a sárga földben lesz jó, az majd meggyógyít mindent!”. Természetesen legjobb tudásom szerint próbálok neki is segíteni, íme hát a néninek küldött válaszom: „Készítettem Önnek egy tesztet, és azt érzékelem, hogy kétféle parazita is van a szervezetében. A legtöbb gondot a mirigy rendszerben lakó vírus okozza. Sajnos az egész test területe fertőzött már. A vírusok a testünkből táplálkoznak, és a váladékaikat is a testünkbe ürítik. Ezek a számunkra egyáltalán nem hasznos anyagok egy ideig még ki tudnak ürülni a szervezetből, aztán elkezdenek lerakódni. Az első számú lerakóhely az ízület, különösen a térd ízület van kitéve ilyen hatásnak. Az ízületben a csontok egy nagyon finom folyadékban vannak, ez könnyíti a mozgásukat. A lerakódások bekerülnek ebbe a finom folyadékba, és mint amikor homok kerül a gépezetbe, mozgás hatására elkezdik koptatni a porcokat, ami gyulladást és fájdalmat is okoz. A porcokat és a csontokat lehet táplálni, hogy pótolni tudják a kopás okozta szövetvesztést, de addig ennek nincs értelme, amíg az okot meg nem szüntettük. Ezen felül még gombás fertőzést is érzékelek a vastagbél nagyobb részén, ezt is ki kellene takarítani. Ha ezeket a terheléseket megszüntetjük a szervezetben, akkor nem csak az ízületek szabadulnak fel, hanem a keringés is szépen beindul, hiszen már nem fog akadályokba ütközni. Így várhatjuk, hogy a vérnyomás is beáll az ő természetes értékére.
A Cytosan Inovummal javaslok elvégezni egy alapos takarítást. Önnél 3 hónapig lesz szükség este 2 kapszulára, majd utána még egy dobozzal kellene használni, de akkor már csak este 1 kapszulát szedjen. Folyadékot bőségesen fogyasszon. Mindig egy kicsit könnyebben fogja magát érezni, lassan, lépésről-lépésre szűnnek meg a panaszai. Türelmet és kitartást kívánok hozzá. Ha ez a kúra letelt, akkor érdemes a Skeletinnel segíteni a porcok és a csontok megerősítését. Önnek 2×1 kapszula használatát javaslom, ezt is 3 hónapig érdemes legalább szedni. A mirigy rendszer tisztítását a Királydinnye teával lehet befejezni, ebből napi fél litert ajánlok fogyasztani. Ez a tea nem csak tisztítja a mirigyeket, de energiával is feltölti, aminek jó hasznát tetszik majd venni a kertben.
A gerincsérvnek leginkább lelki okai vannak. Akkor alakul ki, amikor úgy érezzük, hogy nagy rajtunk a teher. Lumbális csigolyák esetén arról beszélhetünk, hogy nincs anyagi biztonság, esetleg a lakhatás is kérdéses, tehát az élet alapvető szükségleteinek biztosítása miatt kell aggódnunk. Ezek miatt a félelmek miatt csúsznak össze a csigolyák. Csontkovács tud segíteni, illetve a rendszeres nyújtás. Persze a legtöbbet akkor tehetünk magunkért, ha rendezzük a gondolatainkat, és keressük a megoldást arra, hogy hogyan működhetne jobban az életünk. Segítséget kérni sosem szégyen, nem kell egyedül megoldani a problémáinkat, hisz itt vagyunk mi, mindannyian, egymásnak.”

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek