Herpesz – avagy a homoktövis titkai

Internetes tanácsadás keretében a Sea Berry olajat javasoltam valakinek. Az első kedvező tapasztalat után a család többi tagja is kipróbálta, aztán már minden bajra ezt kezdték el használni. A fejleményekről folyamatosan írásban tájékoztattak. Összegyűjtöttem ezeket a leveleket egy csokorba, és most megosztom, hátha mások is kedvet kapnak felfedezni a homoktövis titkait.

„Apukám azzal fogadott ma reggel, hogy már majdnem 2 hete issza a homoktövis olajat. Ő elég nehéz eset, szerinte minden megzavarja a fejét. Ezt úgy érti, hogy kótyagos lesz a feje, szédelgős, olyan nem az igazi érzés. Na eddig csak ez az egy készítmény az, amelyiket már majdnem 2 hete szed folyamatosan minden nap. Reggeli teába belecseppenti és megissza. A gyomra és az emésztése azóta jó. Nem puffad, nincs az a hú de tele vagyok feszítő érzése. Majdnem átalussza az éjszakákat. Ez azért fontos, mert korábban maximum 2-3 órát tudott aludni éjjel ébredés nélkül. Közérzete sokkal jobb, nincs az az állandó gyomorfeszkó, nyugodtabb. De ami nála a legfontosabb volt, hogy elmúlt az ízületi fájdalom a két vállában (karjait fel sem tudta emelni), és nem fájnak úgy a lábai. És tiszta a feje. Szemmel láthatóan sokkal pihentebb, nem olyan gyűrött az arca, pedig 68 éves. Szóval bevált. Azt mondta folyamatosan fogja szedni. Ez a mondat szerintem még soha nem hagyta el a száját :-D”

„Kijött a számon a herpesz. Nem használok rá gyógyszertári krémet, mióta az Energy-t ismerem. Általában a Drags Imunt kenem rá vagy Artrint vagy Audiront, ezek váltak be.

De most gondoltam egyet és lekentem a Sea Berry homoktövis olajjal. A herpesz tapasztalatom szerint 3.napra hólyagosodik fel teljesen és utána pukkan ki, majd sebesedik…útálom….Szombat reggelre jelent meg a piros viszkető folt a számon. Mivel amúgy is szedem, nálam volt a munkahelyen, meg a Flavocel is. Gyorsan lekentem vele a szám és bekaptam 2 szem Flavocelt. Délben ismét, délután 4 körül ismét. Akkor végeztem, és már addigra felhólyagosodott a herpesz! Nem lett óriási, ahogy szokott (általában akkora szokott lenni, hogy nem tudom becsukni tőle a szám), nem dagadt be a szám, csak begyűlt a hólyag. Estére szintén lekentem és vettem be még 2 szem Flavocelt is. A hólyag még lefekvés előtt kidurrant. Lekentem fültisztító pálcika segítségével megint a homoktövis olajjal. Az volt benne a legjobb, hogy nem mar, nem csíp, pedig belekentem rendesen. Összehúzta a hólyagot, ami teljesen kiürült és a keletkezett sárgás sebet egy papírtörlővel le lehetett törölni.

Ma (hétfő reggel) harmadik napos a herpesz és kb. 2 gyufafejnyi az egész. Nincs bedagadva a szám sem, enyhén piros a seb körül, na de nem így szokott kinézni. Azt mondják a herpesz, ha kezeled 7 nap, ha nem kezeled 1 hét. Nálam úgy 1,5 hét alatt szokott teljesen lehuzódni. Ahogy most a homoktövis olajos kezeléssel kinéz 2 nap után, így nekem kb. 4-5 nap után szokott kinézni. Gondolom a Flavocel is segített, de miután a homoktövis olajat rákentem, felgyorsult a herpesz lefolyása. Érezhető, ahogyan dolgozik (a szám piciket szurkált és bizsereg, mintha valami szaladgálna rajta).”

Ezt a tapasztalatot a facebook oldalamon is közzétettem. Másnap jött is egy hölgy, akinek 100 forintos nagyságú, szépen kifejlett herpesz volt az állán. Az álla alatt hízott diónyi nyirokcsomó, mellette kisebbek, egészen a füléig. Elszánta magát, hogy kipróbálja ezt a tapasztalatot. Mondtam neki, hogy a Flavocelt szopogatni kell, sokkal hamarabb lesz hatása. Egy óra múlva a messengeren üzent, hogy már az első Flavocel elszopogatása után felére csökkent az álla alatti nyirokcsomó. Másnap bejött a Klubba, és határozottan látható volt rajta a gyógyulás beindulása. Nagyon elégedett volt.

„Írtam Neked, hogy a herpeszre kipróbáltam a homoktövis olajat. Nekem 2 hét alatt gyógyult meg korábban teljesen (akkor tekintem gyógyultnak, ha már nem hámlik, csak rózsaszín folt a helye). A homoktövis olajjal 1 hét után volt rózsaszín nyoma a herpesznek. Nagyon gyorsan gyógyít! Ezen felbuzdulva kipróbáltam, hogy pattanással mit kezd. Amelyik még csak piros pötty volt, az be sem gyűlt, teljesen visszahúzódott, el is múlt. Amelyik már begyűlt, azzal hasonlóan elbánt, mint a herpesszel. Vattakoronggal le lehetett törölni az összegyűlt cuccot belőle, nem kellett nyomkodni (baromi rossz szokásom). Magától kipattant. Majd teljesen össze is húzódott a helye, másnapra eltűnt. A homlokomon szokott lenni főleg. Bekentem az egészet éjszakára a homoktövissel. Az egész homlokom tele van halvány májfoltokkal. Pár nap után azt vettem észre, hogy elkezdett hámlani a homlokom. Vagyis úgy megújította a bőrömet, hogy már alatta az új bőrömön alig van folt! Szóval a májfoltokkal is elbánik! Ezer fajta gyógyszertári fehérítő krémet próbáltam már rá, de nem használt egyik sem.A homoktövis meg kb. 1 hét alatt leszedte. Nem mondom, hogy nem látszik, de már nem kell vastagon lekennem alapozóval, hogy ne tűnjön koszosnak az arcom. Így most már napi rutinná vált este, hogy a Ruticelit Renove alá felkenem a Sea Berry olajat is. És még a ráncaimat is kisímította. Magyarán szólva a homlokomon már nincs is. Ezért a szemkörnyékre is ki fogom próbálni! A következő, amire kipróbáltam, hogy megfázott a fejbőröm huzatban. Frissen mosott hajjal mentem dolgozni. Fájt a fejem, fájt a hajam meg a fejbőröm is. Durván korpás lett, és viszketett, tele lett apró fájós patikkal. Főleg fejtetőn, miért ne a legjobban látható helyen. Na én bekentem az egész fejbőrömet az olajjal, 3 este is. Az egész fejbőröm „lehámlott”, elég csúnya látvány volt, cserébe elmúlt a kezdődő náthám, letisztult az egész fejbőröm, nem viszket, és nem korpásodik. A hajam meg tükörfényes. A fejfájást is mulasztja! Már kevés van benne, kisfiam azt mondta ne használjam el tőle az olaját 🙂 Egyébként reggel 3 cseppet szedek, Ő meg egyet. Nyugodt, jókedvű, és az ő náthája is elmúlt. Az oviban és az én munkahelyemen is végigment mindenkin ez az újfajta vírusos felső légúti kórság. Magas láz, hangszálgyulladás, torokfájás, fullasztó száraz köhögés. Mi nem kaptuk el. Az oviban és az én munkahelyemen is kb. 30 négyzetméteren vagyunk egy légtérben. Úgyhogy jó sok mindent tud ez az olaj! Hamarosan rendelek még belőle!”

Ahogy megjelent az írás az oldalamon, hamarosan jött is az újabb észrevétel. „Kedves Mara! Köszönöm hogy javasoltad a homoktövis olajat, elfogyasztottam 1 üvegnyit belőle, és bár az ízéért nem vagyok oda, viszont a nőgyógyászati gyulladásos problémakörömet sikerrel orvosolta! Amennyiben Te is megerősítesz, rendelnék belőle még, mert azt gondolom hogy a szervezetemnek nagyon bejött!!! Itt van az április, és elmondhatom hogy a tél végét is komolyabb fertőzés nélkül átvészeltem! Olvastam az oldaladon az olajjal kapcsolatos tapasztalatokat, ezért a páromnál a herpeszére ki fogom próbálni!”

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek