Hasznos tanácsok

Egy anyuka a következőket írta nekem: „Tegnap figyeltem a kisfiamat, rettenetesen erőlködött nagydolog közben. A széklete mint a kavics , szinte nincs is víztartalma.” A székletnek alapvetően van víztartalma. Akkor tűnik el belőle a víz, ha sokáig pang a vastagbélben. Visszaszívás történik a szervezet részéről. Ez általában nem testi probléma, és felnőttnél is előfordul. Amikor az ember tartogatja a szemetet, nem tud megszabadulni a rossz gondolatoktól, nem tudja elengedni magát. Ezek már pszichés dolgok. A következőket tanácsoltam az anyukának.

Próbáld meg a Vironalt reggel úgy, hogy 1 dl vízbe teszed és 21x elkevered. Esténként legyen 5 perc, ami csak az övé. Én úgy csináltam a gyerekeimmel, hogy villanyoltás után odakucorodtam az ágyához, és megkérdeztem, hogy neki mi volt a mai napban a legjobb. Az is fontos, hogy rögtön jön-e a válasz, vagy gondolkodnia kell rajta. Aztán utána azt is megkérdeztem, hogy volt-e olyan, ami nem volt jó. Ha ez hamarabb eszébe jut, akkor ott tényleg gáz van. Ne ijedj meg, csak törekedj arra, hogy ezek az esti gyógyító beszélgetések rendszeresek legyenek. Legyen alkalma a gyereknek letenni a dolgait. Szerintem ez az anyuka feladata, és az az egészséges, ha ezt ketten együtt meg tudják oldani.

Tegnap a tanácsadókkal beszélgettünk, és megígértem, hogy a teákkal kapcsolatos legújabb tapasztalatomat feltétlenül megírom, hogy mások is kipróbálhassák. A szeptember 27-i derékfájás című bejegyzésben írtam a Cytosan Inovum és a Lapacho tea együttes használatáról. Azóta a többi eset meggyőzött arról, hogy mindegyik tea hatását felerősíti bármelyik Cytosan.  A teát válasszuk a probléma szerint, a Cytosant pedig az alkat szerint: hideg típusúaknak Inovumot, meleg típusúaknak sima Cytosant. A tea minden esetben megalapozza a pentagram cseppek használatát, a Cytosan termékek takarító hatásával pedig együttesen tökéletes előkészítése lesz az oki kezelésnek, amit majd valamelyik pentagram készítménnyel végzünk el. Ehhez kapcsolódik egy másik megkeresés. Hollandiában élő honfitársunk küldött nekem levelet, amelyben leírja, hogy éppen most fejezte be a pentagram regenerációt, és felsorolja, hogy milyen súlyos testi és lelki problémákkal küzd jelenleg. Ez ugye szemmel látható ellentmondás. Akkor most mi van? Nem működik a pentagram regeneráció? Jelentem, a rendszer működik, csak megint a koszos zsebkendőnket kezdtük el vasalni. Ha valakinek tele van a szervezete parazitával, mondjuk egy kis gomba némi féreggel megspékelve, ő ne kezdje el a regenerációt, mert mit akar regenerálni? Azt a szervezetet, ami még meg sem szabadult a vérszívóitól? Ugye, hogy ez máris rosszul hangzik? Azt javaslom, hogy a pentagram regeneráció előtt tisztítsuk meg a szervezetet a parazitáktól (például Cytosan Inovum és a Lapacho tea együttes használatával), aztán pótoljuk a hiányzó vitaminokat és ásványokat. Utána már az a regeneráció fog megtörténni, amire vágyunk.

Felhívott egy hölgy, aki a Vitae magazinban olvasta a cikkeimet, és úgy gondolta, hogy mielőtt bármibe is belevágna, kikéri a tanácsomat. Orvosilag skizofréniát diagnosztizáltak nála. Eszembe jutott, hogy Dr. Rideg Sándor mit mondott a várgesztesi értekezleten. Igenis beszélnünk kell róla, ismerjék meg azokat az összefüggéseket az emberek, amelyek a saját egészségükkel kapcsolatosak. Ezért bármennyire is eretneknek tűnnek a következő sorok, én leírom. Talán nem dobnak máglyára érte. Elmeséltem a hölgynek egy korábbi hasonló esettel kapcsolatos tapasztalataimat. A fiatalember gyerekkorában a Balatonnál nyaralt, és játék közben egy pici horzsolás keletkezett a fején. Olyan jelentéktelen, hogy a szülők talán észre sem vették. Ám ahhoz elég volt, hogy a parazita bejusson, s bizony energetikailag jól érzékelhető módon tanyát vert az agysejtek között. A hölgy a vonal másik végén egy picit hallgatott, aztán közölte, hogy neki valóban van egy seb a fején, ott nincs is haja, és már más is mondta neki, hogy talán a problémái parazitával kapcsolatosak. Brr! Benneteket is kirázott a hideg? Pedig nem is krimit akartam írni 🙂

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek