Hasi panaszok és szemölcs

Ezt a levelet ma kaptam: „Kedves Mária! Ne haragudjon, hogy ismét zavarom, de 12. napja szedem a Grepofit kapszulát, ahogyan ajánlotta. A hasfájásom azóta nem jött elő, viszont a székrekedésem még mindig megvan, és csak hashajtó segít, de a kúra még tart, türelmes leszek. Amit viszont meg akartam Önnel osztani, az a következő. Egy szemölcs nőtt a nagyajkamon, amit vírus okoz, és kb. egy hónapja elkezdett rohamosan nőni. Egy hete szedtem a Grepofitot, mikor azt vettem észre, hogy nemhogy nem nőtt tovább, de a mérete elkezdett csökkenni.

Február 26-ra kaptam időpontot a bőrgyógyászatra, de ha így folytatódik, lehet hogy nem lesz mit lefagyasztani. Köszönöm a tanácsát, ebben már biztosan nagy segítség volt! Sok kellemetlenségtől megkímél, szinte hihetetlen hogy van olyan szer, ami használ erre!”

Kutattam az emlékeim közt, de a szemölcsöt sehol sem leltem. Visszalapozva a levelezésünket kiderült, hogy valóban nem tett említést erről a kényes problémáról a hölgy. Sokszor előfordul, hogy valaki jelez egy tünetet, hogy ezen segítsek, de sohasem tudhatom, hogy a többi panaszához képest ez hányadik a sorban. Melyik volt a kiinduló probléma? Esetleg a kiinduló probléma nem is volt lokalizálható. A múltkor egy anyuka keresett meg, hogy fiának 3 napja magas láza van, de ezen kívül semmilyen panasza sincs, fájdalmat sem érez. A magas láz gyulladást feltételez, így ezt kerestem elsősorban. Amikor megtaláltam, akkor már én is elkezdtem aggódni. A szívizom jelzett. Hazazavartuk a srácot a suliból, és intenzív Grepofit kúrára fogtam, mert a mellüregében lévő parazita erre reagált a legjobban. A szív ugyanis nem fáj, nem lehet érezni, hogy baj van. A lábon kihordott gyulladás azonban szövődményekkel jár, s az alapprobléma következményeként már olyan betegségek alakulnak ki, amelyeknek tünetei is vannak. Mégsem helyes, ha nem az alapbetegséget kezeljük. Sokszor hihetetlennek tűnik, hogy két tünet között összefüggés van, mégis, ha sikerül megtalálnunk a kiinduló pontot, akkor az ok-okozati összefüggés alapján több panasz is megszűnik. Nézzük meg mivel is fordult hozzám eredetileg a hölgy.

 „Kb. másfél hónapja küzdök olyan panaszokkal, hogy étkezés után egyre sűrűbben gyomortájékon éles fájdalmat érzek, mely a beleim felé halad, és minimum egy óra, míg megszűnik. Emellett olyan mintha az emésztésem leállt volna, hetente egyszer tudok székletet üríteni hashajtóval. Állandóan puffadt a hasam. Mindig székrekedéssel küzdöttem, de ennyire nem volt súlyos.”

Tehát emésztési problémákat jelzett elsődlegesen, de lássuk mit mutatott a teszt.

„A tesztem szerint egy parazita van az epehólyagban. Étkezéskor az epesav beleürül a vékonybélbe, de ez az epesav a parazita miatt jelenleg ártalmas anyagokat is tartalmaz. Ez okozza a tüneteket. Grepofit kapszulával kellene kiirtani a parazitát. 6 napig 3×2, majd 7 napig 2×2, aztán további 25 napig 2×1 adagolásban szedje. Ez a székrekedést is megoldja. A kúra után kellene Regalen cseppel tartani egy regenerációt.”

Vagyis a kiinduló pont az epehólyag, amit tünetileg nem jelzett, ennek következménye a hasi fájdalom és az emésztési problémák, s a lánc végén valahol ott van a szemölcs. Ki hitte volna, hogy a két dolog összefügg?

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek