Gyors segítség

Kolléganővel egyeztetünk a munkahelyemen súlyos szakmai kérdésekben, például a kincstári körös felhasználóknál hogyan mutassa a program a kincstári tranzakciós kódot. A beszélgetés vége felé ezt mondja: még egy utolsó kérdés! Azt hiszem összeszedtem valamit. Kicsit fáj a torkom, a közérzetem is egyre romlik, félek, hogy beteg leszek. Pedig holnap előadást kell tartanom az egyik felhasználónál. Nem tudnál adni valamit, amitől holnapra meggyógyulok? Gyorsan átállítottam az agyamat közgazdász üzemmódból Energy szaktanácsadóvá, majd közöltem, hogy de igen, tudok ilyet adni.

Drags Imun cseppeket ajánlottam. Mostanában inkább baktérium fertőzéssel találkozom, és a forgalomban lévő faj ellen a sárkányvér a leghatásosabb. Gyorsan rá is teszteltem, és igazolva láttam a gyanúmat. A szükséges adagolást a következők szerint határoztam meg: most beveszel 30 cseppet, aztán ebéd után 20-at, majd este újabb 20 cseppet. Holnapra ettől nagyon jól fogod érezni magad, de ne hagyd abba a szedést, mert visszaesel. Holnap 2×20 cseppet, aztán 2×15-öt, majd 2×10-et szedjél. Tudom, kicsit drasztikusnak tűnhet ez az adagolás, mégsem kell tőle félni. Ha csak egy fertőzésről van szó, és nincs mellette egyéb, több éve tartó súlyos betegség, vagy szívprobléma, akkor gond nélkül használható ez az adagolás. Jómagam is kipróbáltam, sőt, 16 éves gyerekemnél is alkalmaztam, amikor ez szükséges volt. 

Mennyibe kerül ez az izé? – kérdezte még elmenőben a kolléganő. Amikor kimondtam az összeget, hirtelen legörbült a szája. Ilyen drága? Na, ezen mosolyognom kellett. Mihez képest drága? 

Ment tovább a szokásos munkahelyi verkli, már el is felejtettem a reggeli szóváltásunkat. Délután négy körül kaptam egy levelet a kolléganőtől, amelyben beszámolt a munka haladásáról, majd a végén volt egy nem munkával kapcsolatos megjegyzés: „Két adagot bevettem már ebből a Drags Imun-ból és lényegesen jobban érzem magam!!!! Köszi!”

Na ugye, hogy nem volt drága!

Ajánlja cikkünket ismerőseinek!

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek