Gomba vagy féreg?

Tavaly december 26-án keresett meg egy édesanya a gyermekének a problémájával. Ha a kislány 18 éves lenne, akkor azt gondolnám, hogy előfordul az ilyen. „A Kislányommal kapcsolatosan keresem meg Önt, 9 éves, már elég régóta küzdünk hüvely viszketési problémával. Amit lehetett hagyományos (orvosi) gombaölőt mindent rákentünk, de természetesen nem segített.

Eljutottunk egy természetgyógyász orvoshoz, arra jutottunk, hogy candida, illletve egy méréssel kimutatta, hogy a máj blokkolva van, arra jutottunk, hogy valószínűleg valamilyen élelmiszer okozhatja. Illetve a fenekén is visszér tágulat található, valamint a lábán is időnként kidudorodik a  visszér. Elmentünk egy vizsgálatra,  ahol biorezonanciás méréssel megállapították, hogy búzát, tejet (illetve néhány tartósítószert) nem bírja a szervezete. El is kezdtünk diétázni, enyhültek a tünetek, de nem az igazi. Kíváncsi vagyok az Ön véleményére is.”

Az én tapasztalataim alapján a visszér megjelenése mindig a férgek jelenlétére utal, ez most is így van. Tudom, hogy nagyon nehéz megkülönböztetni a szervezetben a gombák okozta károsodást attól, amit a férgek váladéka és ürüléke okoz. Nagyon hasonló tüneteket mutat a hámon és a nyálkahártyán. Arra vonatkozóan nincsenek ismereteim, hogy laboratóriumi vizsgálattal hogyan lehet megkülönböztetni a kettőt, hiszen én csak rezgés szinten mérem a jelenlétüket. Viszont ha energetikailag nézem, akkor teljesen más, jól megkülönböztethető jelet adnak. A kezelés szempontjából fontos ez, mert nem mindegy, hogy gombára, féregre, vagy mindkettőre keressük az ellenszert. Nekem az a tapasztalatom, hogy a fertőzések mindig valamilyen baktérium vagy vírus stádiumban keletkeznek és terjednek el. Egy idő után megjelenik a gomba is, még több idő után pedig a féreg. A gomba stádium akár ki is maradhat, mint a jelen esetben is. Rezgés szinten nem érzékeltem gombát ennél a kislánynál. A következőket írtam az anyukának: gyermekednek jelenleg gyulladás zajlik a szervezetében a vese, mellékvese, hólyag, nyirokrendszer és a petefészek területén. Az egész folyamat egy bakteriális fertőzéssel kezdődött a vesében, innen terjedt át a többi területre. A viszketést az okozza, hogy a petefészekből a hüvely felé ürül a bacik és férgek váladéka, s ez irritálja a nyálkahártyát. A férgek számosságából azt lehet következtetni, hogy legalább 3 éve fennáll ez a fertőzés. A máj valóban blokkolva van, de ez csak egy következmény. A bacik és férgek annyi toxint termelnek, ami már terheli a májat. De igazából nem itt lehet megoldani a problémát, mert nem innen indul. Az erek is azt mutatják, hogy a nyirokrendszer érintettsége miatt nagy a toxinterhelés a szervezetben. Javaslom a Smilax tea és a Peralgin együttes használatát. 27 napig napi 5 dl teát itass vele (ennyi vízhez csak egy csapott teáskanálnyi fű kell), Peralginból pedig 2×2-t adj. A toxinterhelést legegyszerűbben tengeri sós fürdővel lehet csökkenteni, heti 2 alkalommal csinálhatsz neki boltokban kapható tengeri sóval fürdőt, ami maximum 15 percig tartson. 3-4 evőkanál só kell egy kád vízbe. Nem fogja csípni a só, sőt, segít a viszketés megszüntetésében.

Vese, mellékvese problémáknál általában a Smilax teát ajánlom, mert rezgés szinten a legtöbbször ez oldja meg, illetve oltja ki a problémát. A Peralgin pedig többek között féregirtó hatású. Tudom, nincs ilyen adat publikálva róla, de pár száz eset után ezt a következtetést vontam le magamnak. Persze nem minden férget irt, de sokat. Az Energy rendszerében a Peralgin az első számú féregirtó. Bőrtüneteknél sokszor segít a tengeri sós fürdő, de ezzel óvatosan kell bánni, mert általánosan nem mondható ki, van amikor ártalmas. Az anyuka visszajelzései alapján azonban igazolódni látszik a terápia helyes volta.

„Kedves Mara,

Köszönöm a segítségedet Annácskánál el kezdett javulás beállni. Eddig azt mondta, hogy 10-es skálán 11-es a viszketés érzése, most 5-re taksálta, s valóban látványos, hiszen nem piszkálja és a fenekén is elmúlt a visszér tágulat.”

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek