Fűben, fában, uborkában

A hölgy, amikor először tanácsot kért tőlem, akkor még nagyon messze volt a gyógyulástól. Tudtam, hogy több kúrát is végig kell csinálnunk, mert a fertőzések láncreakció szerűen érték a szervezetet, s gyakorlatilag kibogozhatatlan, hogy mi minek a következménye. Elkezdtük rétegről rétegre takarítani a szervezetet. Volt azonban pár makacs tünet, ami nem akart még mindig látványosan változni. Az egyik ilyen kúra után a következő levelet kaptam tőle:

„Befejeztem a Chanca piedra + Peralgin kúrát. Hogyan tovább? Használt ez  a kúra is, szerintem már csak a vastagbélben vannak élősködők. Igaz a szemhéjam még mindig begyullad, de már enyhébb formában. Az orrom nem vészesen, de továbbra is folyik. A koponya és belsőfül MRI negatív lett. A közérzetem jó. Várom válaszodat.” Újabb tesztet készítettem, s persze találtam megint parazitákat. Egy bizonyos fajta gombát jelzett a szervezet. A szokásos termékteszt azonban nem hozott eredményt. Az Energy rendszerében ennek a gombának nem volt ellenszere. Kombinációban mutatta ugyan a teszt a Cytosan Inovum és a Gaba tea eredményességét, de nem volt számomra meggyőző a hatás. Tovább kutattam hát, illetve a belső gyermekemen keresztül kértem segítséget. Amikor megmutatták, hogy mi a hatásos szer, először az egóm kétkedni kezdett. Aztán meggyőztem magam, hogy miért ne lehetne pont ez a megoldás, legalább meg kellene próbálni. Reménykedtem, hogy a tanácsom nem fog röhögő görcsöt kiváltani, és továbbra is komolyan vesznek. Így a következőket válaszoltam a hölgynek: Jól érzed, hogy a vastagbélben vannak még paraziták, de sajnos a mellüregben is akad belőlük pár. Gombákról van szó, amit eddig semmi sem tudott kiirtani. Én sem találtam először az ellenszert. Hívtam segítséget. Ők azt mondják, hogy a nyers uborkában van olyan anyag, ami jól irtja ezeket a gombákat. Napi 20 dkg-ot kellene belőle enned. Az Energy-ből a Cytosan Inovum és a Gaba zöld tea együttes használata a legmegfelelőbb. Én azt gondolom, hogy mindkét módszert be kellene vetni. Az uborkát csak 8 napig kellene enned, de teljesen naturan, még sót se tegyél rá. Cytosan Inovumból 2×1-et egyél, és igyál hozzá napi 1 liter teát. Ezt 25 napig elegendő csinálni. Nagyon trükkösek ezek a gombák, nem úgy viselkednek, mint általában, de remélem, hogy most legyőzzük őket! 

Nos, a következő levél eloszlatta minden kétségemet és bizonytalanságomat.  „A legutóbbi leveled óta ittam a zöld teát, és ettem az uborkát. Képzeld, leszedte a szemhéjgyulladásom. Pedig Cytosan Inovumom nem is volt. Azért majd folytatom a Cytosan Inovummal. Nagyon boldog vagyok, köszönöm!” Szóval az uborka, mint gombairtó. Ki hitte volna? Most azon mosolygok, hogy lám, néha ennyire egyszerű a megoldás. Néha csak egy kis uborka kell.

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek