Erős ciklus

„Három éve használom az Energy készítményeket. A nőgyógyászati vizsgálaton P3-as cytológiai eredményem volt több alkalommal, azonban sem az orvosom, sem az onkológus nem gondolja, hogy komolyabb gondom lenne. Kb. 1/2 éve a menstruációmmal problémáim vannak: nagyon erős, és több mint 7 napig tart. Erre a problémára Cytovital krémet, 3×8 csepp Korolent, 3×5 Sephia C30-as szert, valamint 1×5 Schüssler Nr.3-as készítményt szedek. A problémám ez év januárig rendeződni látszott, azonban most ismét 10 napos volt a ciklusom. Kérdésem az lenne, hogy a fenti készítményeken kívül van-e esetleg más készítmény, ami hatékonyabban és tartósan megoldja a problémámat.”

Hát, tudjátok, én sem nyugodnék bele, ha a kenetvizsgálat rendszeresen eltérést mutat, de az orvosok nem találják meg ennek az okát. Talán azért nem találják, mert nagyon sokszor a nőgyógyászati problémák hátterében urológiai probléma van. Hüvelyi folyással például sokszor keresnek meg, s amikor már kimondja, hogy nőgyógyászati problémák miatt jött, már akkor lehet érezni azt az energiát, hogy ez nem igaz. Csak azt hisszük, hogy ez nőgyógyászati probléma, de a vesét, hólyagot, hugyútakat is át kellene nézni, mert legtöbbször onnan ered a baj. S amíg azt hisszük, hogy női bajunk van, addig nem is foglalkozunk az igencsak közeli területtel, a hólyaggal. Vagy a vesével, mellékvesével. Arról meg nem is beszélek, hogy senki sem gyanakszik a parazitákra. Sok mindent szednek az emberek, mint a példánkban is a hölgy, de például semmilyen parazita irtó, vagy méregtelenítő készítmény nincs a felsoroltak között. Azért ha régóta fennáll a probléma, legalább gyanakodni kellene, hogy valamit nem jól csinálunk. Én először mindig a parazita terhelés megszüntetésére törekszem, aztán méregtelenítek, majd, ha már minden tiszta, akkor jöhet a pentagram csepp. Nem tartom kívánatosnak a regenerációt addig, amíg a szervezetben különféle terhelések vannak. Nekem ez olyan, mintha a koszos konyharuhát akarnám kivasalni.
Nézzük, hogyan lehet kijavítani ezt a ciklust, mert bizony van rá magyarázat, hogy miért ilyen, és persze végleges megoldás is. A tesztem szerint 3 parazita érzékelhető a szervezetben. Az egyik a petefészekben, kettő pedig a hólyagban. A paraziták kiirtására a Grepofit kapszulát javaslom. 8 napig 4×3, majd további 28 napig 3×2 adagolásban (135 szemesből). Nagyon régi ez a probléma, azért van szükség ilyen magas adagra. Az a tapasztalatom egyébként, hogy a kismedence gyulladásaira mindig jó hatással van a Grepofit, csak merjünk az elején kicsit nagyobb adaggal nekiállni. A kúra után méregteleníteni kellene a szervezetet, mert a paraziták már egy ideje szemetelnek. Ezt a Cytosan Innovummal teheti meg. Reggel 1, este 2 kapszula adagolásban ajánlok belőle 1 dobozzal, és közben ügyelni kell arra, hogy sokat igyon, ne akadjon el a méregtelenítés. Meg kellene nézni, mert ha például a U-sin szerint hajlamos a víz elem az eltérésre, akkor én megelőzésképpen a Smilax teát is bevetném minden ősszel és tavasszal. Erről jut eszembe, hogy a lányomnak is a Smilax-ot adtam, mert a fülére húzódott egy fertőzés. A forró főzetet beállította a mosogatóba, fejére tett egy törölközőt, és inhalált vele. Azt mondta, hogy nagyon jó érzés volt! Hát, így is lehet, ha az embernek nincs fürdőkádja, hogy fürdőt csináljon a teából.

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek