Első találkozás

A telefonban a hölgy azt mondta, hogy egy papírgyűjtésre szánt kupacból mentette meg a Vitae magazin számait, amit a szomszédja selejtezett ki. Nagyon tetszett neki az újság, s hitte, hogy nem véletlen ez a találkozás. Azóta személyes tanácsadáson is találkoztunk, rajongása az Energy irányában egyre csak fokozódik. Nem csoda, hiszen a termékek, amiket ő és a családja használ, pozitív változást hoztak az életükbe. Nagyobbik gyermekének például a régóta fennálló ekcémás panaszait sikerült megoldani Smilax teával és a Chlorellával.

A szervezete a Korolen használatát jelezte folytatásként, ami annyit jelent, hogy nála itt vannak a gyökerek, ez az a lelki ok, ami elindította azt a folyamatot, aminek a végén megjelent az ekcéma. Ez a gyermek nem azt csinálja, amit csinálni szeretne, hanem azt, amit kell, amit csináltatnak vele. Ez a feszültség az, ami a vékonybél meridiánt lekapcsolja. Mások liszt érzékenyek lennének egy ilyen energetikai blokktól, de ő mégis ekcémaként éli meg. Minden folyamat mindenkiben a maga sajátságos módján zajlik. A személyes terápia meghatározása során tiszteletben kell tartanunk ezt a körülményt.

A hölgy megosztotta velem írásban azt az élményt, amikor ő először találkozott az Energy-vel. Ezt most közkinccsé teszem:

„A barátnőm azt mondta: itt van a Drags Imun , ez sok mindenre jó, többek között , ha a gyerekemnek van valami balesete. Vidd magaddal! Oké, így tettem. Nyaraltunk. Egyszer csak a fiam, aki akkor 5 éves volt, ment fel a lakóautónk tetőteréhez, mondván  a játéka ott maradt az ágyában. Rendben. Csakhogy… a lába megcsúszott a felmenetelkor és…na itt jön a …igen egy csavar kiállt az egyik bútorlapból (persze a csavar vége), s a gyerekem seggét kb. 8-10 cm-es hosszúságban kirojtozta. A csavar mintája látható volt a popijának a bőrén. A vér ömlött, a gyerek üvöltött, apuka is, én pedig remegtem. Gyorsan a csoda kencéből pár csepp egy kis vízzel egy pohárba, s még a kezemet tettem az érintett terület fölé. Gyorsan kellett cselekednem. A visítás után kb.5 perccel a gyerekem már nem sírt. Az eset után kb. 2-3 óra múlva pedig sétálni mentünk. Az egész család. Köszönet a csoda kencének (DRAGS IMUN).”

Nem, nem tévedés, a Drags Imun hol csepp, hol pedig kenőcs. Aki még nem tudja, annak elmondom hogyan lesz belőle kenőcs. Cseppentsünk 2-3 cseppet a csuklónk belső oldalára és gyors mozdulatokkal dörzsöljük a bőrünkhöz a folyadékot. Azt fogjuk tapasztalni, hogy az eredetileg sötétbarna folyadék világosabb színre vált, habosodik és sűrűsödik. Amikor tejeskávé színű lesz, akkor a körmünk hátával kotorjuk össze a bőrünkről a Drags-ot, ami bizony már teljesen krémes állagúvá vált. Külsőleg, ecsetelés helyett használhatjuk ebben a formában, például amikor egy herpeszt kezelünk.

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek