Együtt kell élni vele

„Pár éve minden összejött, amire az orvostársadalom azt mondja, hogy együtt kell élni vele. Magas vérnyomás (gyógyszert kaptam természetesen), időnkénti szédülések, hasi diszkomfort (puffadás szinte minden evés után), savtúltengés, visszér, csípő és lábfájdalom, látványosan gyengülő szemek, gyorsan romló fogak, sarok fájdalom. Öt éve elmaradt a menzeszem, a kilók gyarapodnak rajtam úgy is, hogy tavasztól késő őszig biciklivel járok. Kb. napi 5-6 km-t bicajozok így, illetve a munkahelyemen is lótok-futok, cipekedek egész nap. Időnként csillapíthatatlan édességfalás is rám tör, betetőzve mindent 🙂 Szerencsémre gyakran előveszem és újraolvasom a Vitae régebbi számait, így amikor a Ravasz gombák, cseles paraziták című blog bejegyzését olvastam, eldöntöttem, megkeresem önt és megkérem, nézzen picit rám így a távolból, s segítsen, hogy ismét az a fitt és dinamikus nő lehessek, mint ezelőtt.”

Ezt az érzést ismerem. Velem is előfordult már, hogy úgy éreztem: betelt a pohár, én ezzel már nem tudok együtt élni! Mostanában is ez történt, amikor 15 év munkaviszony után felmondtam a munkahelyemen. Eztán már csak főállású boszorkány leszek 🙂 Nem hiszem, hogy sokan szomorkodnak ez miatt, én sem ezt teszem. Éppen most csak megértem a levélírót, hogy kész, elege volt, és mindent fel akar számolni, valami mást, újat, frissebbet és boldogabbat szeretne. Én is.

A felsorolt panaszokból az látszik számomra, hogy több dolog is okozza a tüneteket. Lehet egyszerre több gócpont is a szervezetben, jobb ha látjuk, hogy hány helyen támad az ellenség. A szervezet majd úgyis megmondja, hogy mennyi ellentámadásra van ereje. A visszér és a csillapíthatatlan édességfalás egyértelműen féreg jelenlétére utal. Jelenleg gyulladást érzékelek a vékonybél területén, ugyanitt egy féreg is jelen van. Férget találok még a vastagbélben egy másik fajtából, illetve egy vírust a mellüregben a szívhez közel. Azt tanácsolom a hölgynek, hogy első körben ezeket kellene kiirtani. Utána sajnos még alacsonyabb rezgésű parazitákat is találhatok, mert néha ezek elfedik egymást, és nem látható egyszerre az összes. Olyan ez, mint a hagyma héja. Mindig lefejtünk egy réteget, aztán a végén eljutunk a lényegig. Ha sok a tünet, akkor esély van rá, hogy több körben lehet tehermentesíteni a szervezetet.
Vírus kiirtására először a Lapacho teát javaslom, 10 napig napi 1,5 litert kell belőle inni. Utána a Chanca piedra tea és az Imunosan együttes használatával kell folytatni. A teából 7 napig napi 1,5 litert kell inni, Imunosanból 50 napig este 2 kapszula szükséges. Ha ez is letelt, akkor Cytosan Inovummal kell méregteleníteni a szervezetet. Ezzel párhuzamosan a férgeket is irtani kellene. Az egyiket a fekete dió cseppekkel lehet, ebből 27 napig este 15 cseppet kell fogyasztani. A másikhoz natúr sárgabarack magbél szükséges. Ezt úgy ajánlom, hogy 12 napig napi 12 magot fogyasszon, majd tartson 8 nap szünetet, aztán újabb 8 napig napi 10 szemet egyen.

Amíg el nem felejtem! Próbáltátok már az új hajbalzsamot? Én elvittem a fodrászomhoz. Az van ugyan ráírva, hogy 1 percig kell rajta hagyni a hajon, majd leöblíteni, de hát ugye Hegel is azt mondta, hogy a kételkedés szűrőjén mindent át kell engedni. Leteszteltem. Az én hajamnak 10 másodperc is elég. Ezzel a fodrászom is egyetértett. Már amikor a hajamra kenték, akkor kitört a visongás, hogy ez milyen jó. Aztán az összes fodrász az én hajamat tapogatta. Utána szárazon is mentem egy kört, és otthon odaadtam hosszú hajú lányomnak, hogy ő is kipróbálhassa. Neki másfél percet kellett rajtahagyni. Vagyis hajminőségtől függően változik a hatóidő. Vékony szálú, gyenge tartású hajon kis időt hagyjuk rajta, míg a vastagabb szálú, durvább tapintású, erősen igénybe vett vagy nehezen formázható hajon akár 1 percnél tovább is maradhat. Nem csak a haj tapintásán érezni a balzsam hatását. A formáját is szebben megtartja, valahogy rugalmasabb az egész. Na, próbáljátok ki Ti is!


Ajánlaja cikkünket ismerőseinek