Derékfájás

Tisztelt Mara! Olvastam a Vitae újságban a cikkeit és nagyon érdekesnek találtam. A segítségét szeretném kérni azzal kapcsolatban, hogy időnként minden előzetes ok nélkül fáj a derekam, a gerincem illetve a térdem. 46 éves vagyok eléggé össze vissza-eszem, az édességeket nagyon szeretem. Próbálok egészségesen élni. Időnként vitaminokat is szedek, de szeretném tudni hogy erre a problémára mi lenne a legideálisabb gyógyhatású készítmény. Várom mielőbbi válaszát. Köszönettel, T!

Kedves T!

Valójában csak mi látjuk úgy, hogy a dolgok minden ok nélkül következnek be. Igazából mindennek meg van az oka. Nyilván azért fordult hozzám, hogy ezeket az okokat megismerje. Először is azt szeretném tisztázni, hogy az egészséges élethez nem tartozik hozzá az össze-vissza evés és az édességek túlzott fogyasztása. Ha az ember ellenállhatatlan vágyat érez a gyakori evésre, főleg az édességek fogyasztására, akkor gyanakodnia kell, hogy gomba van a szervezetében. Ha valahol kialakul egy gombás fertőzés, a gombák pedig a testünkből táplálkoznak, akkor egy idő után már az sem biztos, hogy mi vagyunk éhesek, az is lehet, hogy a gombáink kérnek enni. Ők pedig nagyon szeretik az édességet. Önnél a vastagbél területén érzékelem a gombák határozott jelenlétét.
Sajnos egy másik parazitát is találtam a lép tájékán. Ez egy kicsit ravaszabb fajta, mert a férgek családjába tartozik, de még nincs jelen jelentős mértékben, még időben el lehet csípni.
Ami a derék problémát illeti, ott tapasztaltam pár eltérést. Jelenleg is gyulladás zajlik a lumbális szakaszon. Artrinnal lehet kezelni. Itt a 4-3-2-1 csigolyák torlódnak, és a gerinc íve eltűnt. A 2-es csigolya kimozdult a helyéről. A nyakára nem panaszkodott, pedig ott is hasonló a helyzet: a gerinc íve eltűnt, 5-4-3-2-1 csigolyák torlódnak, és a 3-as és 1-es nincs a helyén. Csontkováccsal rendezni kellene ezeket a problémákat. Ilyenkor persze jön a kérdés, hogy miért mozdulnak ki a csigolyák, mit tehetek azért, hogy ez többet ne forduljon elő? Általános receptem nincs, ilyen nem is lehet. Az egyik lehetséges ok, hogy a csípő csontjai valamelyik sík mentén ki vannak mozdulva, így feszültség alatt tartják a gerincet. Itt nincs ilyen probléma. Érdemes megnézni ilyenkor, hogy az aurából milyen terhelés irányul a testre. Megnéztem. Nos, pontosan ott, ahol a csigolyaívek hiányoznak, az aura területén egy negatív rezgést érzékelek. Mindkét helyen. Mondhatnánk úgy is, hogy megszálló van az aurában. Az aurát kell először kitakarítani, hogy megszűnjön a testet ért terhelés, utána érdemes helyretenni a csigolyákat, mert akkor már ezt véglegesen meg lehet tenni.
Nézzük a térdet. Az alkatrészeit tekintve nem látok eltérést. Csak annyit, hogy a gombák által a szervezetbe ürített salakanyag összegyűlt a ízületben. Homok került a gépezetbe. Ha kitakarítjuk a gombákat a szervezetből, akkor lassan a térdprobléma is eltűnik. A gombákat Cytosan Inovummal lehet ebben az esetben kitakarítani. Reggel 1, este 2 szemet szedjen napi 2,5 liter folyadékbevitel mellett. 1 dobozzal elég lesz. Van még egy féreg is, arra a Lapacho teát javaslom. 4 héten át napi 1 litert fogyasszon belőle.
Energetikai háztartásában az epehólyag meridiánon érzékelek blokkot. A téma, amin dolgozni kellene: örülök az élet változatosságainak! Ez most Önre nem igaz. Javaslom a tavaly decemberi számban megjelent, ‘A lélek és az epehólyag’ című cikkem újbóli elolvasását.

Mara

Ehhez a tanácshoz még csak annyit fűznék hozzá lábjegyzetben, hogy amikor a Belső gyermeket megkérdeztem, hogy alkalmazható-e együtt az Inovum a Lapachoval, akkor éreztem valami különöset. Szóval azt mondod, hogy az Inovum nem takarítja ki a Lapacho alkaloidáját? Hű! Azt mondod, hogy az Inovum takarítása kifejezetten segíti, hogy ezek az alkaloidák dolgozzanak a szervezetben? Na, hát ez nagyszerű hír! Javaslom, hogy ha a Lapachot féregírtásra használjuk, akkor adjunk mellé Inovumot is, mert így sokkal hatékonyabban tud működni. A visszajelzésekről természetesen beszámolok!

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek