Daganat

Egy daganatos beteg kérte a segítségemet. Éppen akkor kezdte a kemoterápiát. Kemo alatt nem adhatunk Cytosant, de Imunosant igen. A teszt azt mutatta, hogy még ennél is jobban fel kell vértezni az immunrendszert, hiszen az Uncaria teára is jelzett. A két készítményt együtt kezdte el szedni, természetes a tea fogyasztása után szünetet tartott és úgy vette be az Imunosant. Amikor elfogyott a tea, akkor újra megnéztem, és már a Lapacho fogyasztását javasoltam az Imunosan mellett. Egyik alkalommal megkérdezte tőlem, hogy mi a véleményem a Varga féle gyógygombáról, mert a szobatársainak nagy része ezt a készítményt használja.

Én azt mondtam, hogy az Imunosan is tartalmaz gyógygombákat, így ugyanazt a hatóanyagot fölösleges még egyszer bevinni a szervezetbe. Utána néztem, ugyanazokat a gombákat tartalmazza a másik termék is. Csak az Imunosan a gombákon kívül sok minden mást is tartalmaz. Meg nem ilyen borsos az ára. Maradtunk az Imunosannál. Következő kérdése az volt, hogy ismerem-e a Cod teát, mert azt is sokan isszák, és dicsérik. Nem ismerem. Az Energy termékeit ismerem, ebből én még mindig tudtam olyat választani, amire a szervezetnek szüksége volt. Na jó, van egy fajta féreg, amire csak a cseresznyemag kúra hat, de a többi férget általában a Lapacho vagy a Chanca irtja. Maximum kristályt javaslok még használni, azokat is ismerem. Ha van például egy káros geopatikus sugárzás, akkor azt az Energy nem semlegesíti, de a kristályok között lehet találni olyat, amelyik igen. Például az obszidián. No, majd egyszer erről is írok.

Szóval a Cod teánál elakadtunk, aztán a következő alkalommal a beteg felesége lelkendezve újságolja, hogy ő utánanézett a dolgoknak, és mondta is a férjének, hogy: “Te Papa! Hiszen Te is iszod a Cod teát!” “Dehogy iszom!” – ellenkezett a férj. Mégiscsak az asszonynak lett igaza, ugyanis én is utána néztem. A Cod tea az Uncaria és a Lapacho tea keveréke. A weboldal büszkén hirdeti, hogy ez a tea Dél-Amerikából származó növényekből van, így aztán gondolhatjuk milyen különleges. Egy dolog nem tetszik nekem ezen az oldalon. Az van odaírva, hogy egy havi adag ára 19.700 forint…

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email