Daganat

Egy daganatos beteg kérte a segítségemet. Éppen akkor kezdte a kemoterápiát. Kemo alatt nem adhatunk Cytosant, de Imunosant igen. A teszt azt mutatta, hogy még ennél is jobban fel kell vértezni az immunrendszert, hiszen az Uncaria teára is jelzett. A két készítményt együtt kezdte el szedni, természetes a tea fogyasztása után szünetet tartott és úgy vette be az Imunosant. Amikor elfogyott a tea, akkor újra megnéztem, és már a Lapacho fogyasztását javasoltam az Imunosan mellett. Egyik alkalommal megkérdezte tőlem, hogy mi a véleményem a Varga féle gyógygombáról, mert a szobatársainak nagy része ezt a készítményt használja.

Én azt mondtam, hogy az Imunosan is tartalmaz gyógygombákat, így ugyanazt a hatóanyagot fölösleges még egyszer bevinni a szervezetbe. Utána néztem, ugyanazokat a gombákat tartalmazza a másik termék is. Csak az Imunosan a gombákon kívül sok minden mást is tartalmaz. Meg nem ilyen borsos az ára. Maradtunk az Imunosannál. Következő kérdése az volt, hogy ismerem-e a Cod teát, mert azt is sokan isszák, és dicsérik. Nem ismerem. Az Energy termékeit ismerem, ebből én még mindig tudtam olyat választani, amire a szervezetnek szüksége volt. Na jó, van egy fajta féreg, amire csak a cseresznyemag kúra hat, de a többi férget általában a Lapacho vagy a Chanca irtja. Maximum kristályt javaslok még használni, azokat is ismerem. Ha van például egy káros geopatikus sugárzás, akkor azt az Energy nem semlegesíti, de a kristályok között lehet találni olyat, amelyik igen. Például az obszidián. No, majd egyszer erről is írok.

Szóval a Cod teánál elakadtunk, aztán a következő alkalommal a beteg felesége lelkendezve újságolja, hogy ő utánanézett a dolgoknak, és mondta is a férjének, hogy: „Te Papa! Hiszen Te is iszod a Cod teát!” „Dehogy iszom!” – ellenkezett a férj. Mégiscsak az asszonynak lett igaza, ugyanis én is utána néztem. A Cod tea az Uncaria és a Lapacho tea keveréke. A weboldal büszkén hirdeti, hogy ez a tea Dél-Amerikából származó növényekből van, így aztán gondolhatjuk milyen különleges. Egy dolog nem tetszik nekem ezen az oldalon. Az van odaírva, hogy egy havi adag ára 19.700 forint…

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek