Cukorbetegség

Tegnap este egy bácsi jött hozzám. Másodszor találkoztunk. Azért kérte a segítségemet, mert az orvos inzulinra akarja állítani a magas cukra miatt. Ő pedig nyilván ezt nem szeretné. A cukorbetegség mögött is sok minden állhat, jelen esetben a hasnyálmirigy területén jelentkező gombás fertőzés volt az ok. Cytosan Inovumot szedettem vele és Imunosant. Ugye az, hogy Cytosant, vagy Cytosan Inovumot használunk, alkat függő is, nem csak az összetevők határozzák meg, hogy melyiket válasszuk.

A kínai dietetika szerint vannak olyan emberek, akiket hűteni kell, és olyanok, akiket fűteni kell ahhoz, hogy az egyensúlyukba visszatérjenek. Aztán az sem egyértelmű, hogy a gombát a Cytosannal írtjuk ki. Sok faja van a gombának, és az Energy-ben több lehetőség is van a gomba irtására. Teszteljük ki, hogy az adott embernél az adott gombára mi kell.

Az Imunosant azért adtam, mert amikor valamilyen parazita hosszabb ideje jelen van a szervezetben, akkor tapasztalataim szerint az immunrendszer ezt mindig megsínyli, bele is zavarodik szegény. Az Imunosannal tökéletesen helyre lehet állítani ezeket a torzulásokat.

A bácsi azt mondta, hogy elfogytak a készítmények, köszöni szépen jól érzi magát. A cukra még labilis, de sokat csökkent, 5,6-os értéket is mért. Visszaellenőriztem az állapotát. A gombák szintje szépen visszahúzódott már, de még magasabb a kívánatosnál. Így az Inovumot tovább folytatjuk. Nem szabad félúton abbahagyni egy parazita irtását, mert akkor képes visszaszaporodni, és kezdhetjük elölről az egészet. A gombák hosszú távú jelenléte legyen mindig gyanús a szervezet vitamin és ásványi anyag háztartása tekintetében. Felzabálják előlünk a kis dögök az értékes tápanyagokat. Mindenképpen szükséges pótolni, jelen esetben a Spirulina tökéletes választás, hiszen a hormonháztartást is kiegyensúlyozza, és cukorbetegeknél is bizonyította már a jótékony hatását. A problémák lelki okának rendezésében is hasznát vesszük. A bácsi az a fajta ember, aki képtelen a lazításra, muszáj mindig valamit csinálnia, és persze ilyenkor nagyobb az esély, hogy problémák merülnek fel, az idegrendszer terhelődik, lekapcsol a lép-hasnyálmirigy meridián, bejön a gomba, amely felzabálja azokat az ásványi anyagokat, amelyek az idegrendszer működését támogatnák, és kész a csapda. Megbeszéltük a bácsival, hogy a dolgoknak van jó oldaluk is, azt is kell látni, és örülni is kell neki. Mert lehet örülni is. Meg persze bosszankodni is lehet a dolgok rossz oldalán. Viszont nincs abban semmi rossz, ha minden jóba kerül egy kis rossz is, hiszen így kerek a világ, ez viszi előre a dolgokat. A rosszat azért kapjuk, hogy kijavíthassuk és ezáltal tanuljunk, tapasztaljunk. Bioenergetikával még egy kicsit ráerősítettem erre a programra, aztán elbúcsúztunk. Úgy toporgott ott az ajtóban, mint aki nem szívesen megy el…

Ajánlja cikkünket ismerőseinek!

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek