Csúnya seb

Volt egy tanárom, aki viccesen megjegyezte, hogy mindenki olvashatóan írja fel a listára a mail címét, mert nem szeret levelezni a démonnal. Tudjátok, ez a mailer-daemon, aki mindig visszaküldi a levelet, ha rossz címre küldjük. Én is elkezdtem vele levelezni. Az történt ugyanis, hogy írt nekem valaki ezen az oldalon, de rosszul adta meg a mail címét, így a válaszom nem tudott eljutni hozzá. Közzé teszem, talán így mégis odaérnek a tanácsaim a megfelelő helyre.

„Jó napot kívánok! A segítségét szeretném kérni egy régóta fennálló problémámra. A gerincem bal oldalán a fenék közepén egy kemény dudor keletkezett. Először úgy nézett ki, mint egy kelés vagy „sipoly”. Aztán ebből a csomóból nagyon sok gennyes, véres váladék jött ki. Használtam Energy krémeket, Sárkányvérrel kenegettem, Cytosan Inovum kapszulát kibontva vízzel összekeverve erre a „sipolyra” kentem. Úgy nézett ki, meggyógyul. Abbahagytam a kezelést. Rövid idő múlva a sipoly alatt újabb keménység keletkezett és a régi kinyílt. Van, amikor egy kis lyuk van, amin a gennyes váladék ürül, van, amikor kettő lyuk van, végérvényesen bezáródni nem akar és a keménység sem akar elmúlni vagy kitisztulni. Most már újra 2 hónapja kenem Cytosan Inovummal és naponta 1-2 kapszulát szedek nem sok sikerrel. Megműttetni nem szeretném, ha más módja is van a gyógyulásnak. Kérdésem tehát az lenne: Ön mit tanácsol? Fáradozását előre is köszönöm.”

Az ilyen problémáknál sajnos a külsőleges kezelés nem vezet eredményre. Amit a szervezet kifelé, akár a bőrön keresztül ürít, az belül terem meg. Általában valamilyen kórokozó van a háttérben. Az Ön esetét megvizsgálva is érzékeltem egy fajta féreg jelenlétét. Amíg ez a szervezetében van, addig mindig lesz utánpótlása a sebnek, hogy váladékot ürítsen, és így persze nem tud begyógyulni.
Az Energy készítményei közül a Peralgin használatát javaslom. 45 napon át 2×2 kapszulát vegyen be. Sajnos ez még nem képes elpusztítani a férgeket teljes mértékben, de az Energy-ben nincs más, amit erre a problémára ajánlhatnék. Bioboltban kellene keresni Kudzu gyökér kapszulát. Amit a Biopharma gyárt, azt elég tisztának érzékelem, és megfelelő féregirtásra. Ebből 8 napig 2×1, majd további 40 napig reggel 1 kapszula a javaslatom. Külsőleg Droserinnel lehet kezelni a sebet.

Az eset tanulsága, hogy ha egy seb váladékozik, vagy újra termeli önmagát, akkor mindig a belső okot kell megkeresni, ami a bőrön keresztül a felszínre tör. Soha ne elégedjünk meg a külső kezeléssel. Egyébként is ajánlatos minden problémát külsőleg és belsőleg is kezelni. Az Energy kifejezetten törekedett ennek az elvnek az érvényesítésére, amikor a termékpalettát kialakította. Minden pentagram csepp mellett ott van a krém is, és most már a sampon is. A legújabb hírek szerint pedig még az idén bővül a termékskála külsőleg használatos termékekkel.

Féregirtásban sajnos sok tapasztalatot szereztem az elmúlt időben. Mintha lenne valami a levegőben, és az eddig szerényen megbúvó paraziták most mintha agresszív őrültekké váltak volna. Több olyan ember is kérte a segítségemet, aki valószínűleg évek óta nevelgeti a kis vérszívóit, de igazából most okoznak olyan tünetet, ami miatt segítséget kér. A fitoterápiát is be kellett vetnem, mert erre az agresszióra az Energy nincs felkészülve. Az egyik segítőm azt mondta, hogy az a féreg, aminek az ellenszerét keresem, soha nem volt honos a Földnek ezen a részén. Mindig a keleti népeket boldogította, de ők már megtanulták kordában tartani, és tudják, hogy kudzut kell rendszeresen fogyasztani. Mi nem ismerjük a kudzunak ezt a hatását, de pár esetben már nagyon pozitív visszajelzéseket kaptam. Egy nő konkrétan a nyakamba ugrott, amikor a hosszú évek kellemetlen tüneteitől szabadította meg a kudzu. A sárgabarack magja is hatékony egy bizonyos fajjal szemben, de olyan is van, amikor a fekete diót kell bevetni. Supertronic-kal, ingával, vagy bármivel, ami képes jelezni a test reakcióit, teszteljük, hogy melyik hatékonyabb. Mellette használhatjuk az Energy teáit, Lapacho-t vagy a Chanca Piedrát. Peralgin is jó ötlet, ha gyulladásos folyamat is van a tünetek között. Ha kiirtottuk, akkor utána feltétlenül méregtelenítsünk! Ne hagyjuk ott a szervezetben azt a fészket, amit a féreg kialakított magának. Cytosan, vagy Cytosan Inovum remekül megfelel erre a célra. Mi következik méregtelenítés után? A pótlás. Vitaminokat és ásványi anyagokat pótoljunk a szervezetben. Például Chlorellával, de erre igazán bőséges lehetőséget ad az Energy kínálata, válogassunk belőle ízlés szerint.

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek