Csak egy rossz szokás?

Egy aggódó anyuka a következő kérdést tette fel nekem: „A kisfiam folyton az orrát piszkálja és nem tudom eldönteni, hogy ez csak egy rossz szokás nála vagy esetleg valami más van a háttérben? Kérlek szépen, nézd meg, mert gyanakszom valamire, és az étvágya se valami kiváló.”

Ez bizony nem egy rossz szokás, hanem ez is egy fertőzésnek a következménye. A belső fülben lévő baci és vírus miatt piszkálja az orrát. A parazita váladékai miatt ugyanis irritáció lép fel, ami már önmagában is kiválthatja a viszkető érzést. Váladékozik is az orrnyálkahártya, ez a váladék persze odaszárad, és leginkább ki kell kaparászni. Az étvágytalanságot az okozza, hogy a váladék nagyobbik része hátrafelé csorog a garaton, amit önkéntelenül lenyel a gyerek, és ezzel elcsapja a hasát. A paraziták kiirtására az Audiron cseppet javasoltam az anyukának. Fülébe, vattagombócra kell tenni 4 csepp Audiront, éjszakára bedugni vele. Persze mindkét fülébe kell tenni. Párhuzamosan az orrát is kezelni kell, fültisztító pálcikára cseppentünk 4-4 cseppet, és mindkét orrlyukat áttöröljük vele. Ezt is este a legjobb megtenni. Hamarabb érhetünk el eredményt, ha a kúrát kiegészítjük a Királydinnye tea használatával. A teából – kortól függően – napi 2-4 dl-t lehet adni. Ha adunk neki teát, akkor azt 21 napig kell, és akkor az Audiront csak 10 napig szükséges használni. Ha nem adunk teát, akkor az Audiront 21 napig kell használni.

Még egy aktuális témáról is kell beszélnünk. Kezdenek megjelenni nálam azok az emberek, gyerekek és felnőttek egyaránt, akik a napallergiától szenvednek. Nos, nem igazán tudom megfogalmazni, hogy mi van ennek a hátterében, de a tesztem mindig ugyanazt a terápiás javaslatot mutatja. Rövid ideig egy intenzív Drags Imun kúrát kell tartani. 3-4 napig a felnőttek napi 40-50 cseppet, gyerekek napi 30-40 cseppet fogyasszanak. További 5-6 napig felnőttek 3×10, gyerekek 2×10 cseppel folytassák. A kúra hatására megjelenhet egy bőrviszketés, ám ez csak a méregtelenítő hatás következménye, ahogy a szervezet tisztul. 1-2 alkalommal csináljunk Biotermálos fürdőt, és ez szépen meg is szűnik. A Drags Imun kúra után Vitamarint kell használni reggel 2 szem adagban. Az első nyáron még biztosan végig kell használni a Vitamarint, és valószínű, hogy a következő nyáron is, amikor már van ereje a napnak, be kell vetnünk a Vitamarint. Mégis minőségi különbség lesz a bőrünk állapotában, és majd lassan megtanulja a helyes működést. A Vitamarint egyébként mindenkinek ajánlom, aki a napfürdőzés kellemetlen következményét, a bőrpír megjelenését szeretné elkerülni. A bőr szerkezetének belső megerősítésével, és a hasznos vitaminok és zsírsavak bevitelével kiküszöbölhető a bőr gyulladása, egyből bronz barnák lehetünk, és ez tartósabb is lesz, mintha csak naptejet használnánk. Remélem ezt most már nagyon hamar ki is próbálhatjuk!

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek