Csak egy Artrin (?)

Egy kedves barátnőmtől, hétpróbás Energy fogyasztótól kaptam levelet. Azért teszem közzé, mert különleges valamiben az, amit ír. Ő előszeretettel alkalmazza a krémeket felnőttnél és gyereknél is, s íme a bizonyíték, hogy akár egyetlen krémmel is megoldhatjuk a problémát. „Szia Mara! Nálunk az Energy ismét bizonyított, immár sokadjára!

Bejött a szeles, nyirkos hideg idő. Nálunk „divat” a felső légúti fertőző megbetegedés.
Anyukám gyerekek közt dolgozik, teljesen természetes, hogy elkapta és ezzel hazahozta.
Ez a „ráz a hideg, kapar a torkom, minden folyik, könny, orrváladék, nyál, izomfájás, kemény nyirokcsomók”…stb.
Hiába voltunk óvatosak, a 6 és fél hónapos kisfiam estére már köhécselt és tüsszögött. A mama kente magát Artrinnal, a homlok, halánték, arcüreg, torok vonalon, és másnap már csak orrot fújt, a hidegrázás megszűnt.
Mi itthon szintén elkezdtük Nándit „helyrehozni”.
Első dolgom volt aznap este, hogy a fürdővizébe tettem egy mokkáskanálnyi Biothermal fürdősót. Mivel még picike, szokásos módon megfürdettem, csak egy kicsit hagytam a sós vízben lubickolni. Már a vízben megindult a tisztulási folyamat, ismét köhécselni és tüsszögni kezdett, az orrából megindult a színtelen váladék, szemei könnyeztek, bevörösödtek.
Fürdő után a mellkasát és hátát nem töröltem meg, hanem bekentem Artrinnal. Vizesen, hogy hígabb legyen, azért csak 6 és fél hónapos! A nyakát, tarkóját,  homlokát és arcüreg feletti részeket is lekentem, picit be is masszíroztam. Addig a szobát és a kiságyát befújtuk Spironnal, plusz enyhén a kispárnáját és takaróját is. Akkor éjjel nem sokat aludtunk, mert folyamatosan tisztult az orra, nem tudott aludni. Másnap reggel lemostam az Artrin krémet, majd kis pihenő után ismét bekentem. Előtte volt egy kis hőemelkedése. Kapott C- vitamin cseppet, langyos teát, majd ismét Artrinos masszázs. Ebédidő környékére Nándika orra kitisztult, nem dugult vissza. Ismét Spironoztuk a szobát, kiságyat. Majd letettem aludni. Több, mint 2 órát aludt, felkelt enni, majd ismét aludt 2 órát. Tegnap este megismételtem a Biothermal fürdőt, Artrinos masszázst, majd este 9-kor vacsora után azonnal elaludt. Végigaludta az éjszakát egy pisszenés nélkül. Az orra kitisztult, egyáltalán nem köhög, az Artrin miatt még az orra sem piros a sok törlés ellenére sem.
Ja és a csavar még az egészben, hogy éppen aznap kezdett még fogzani is, de mivel krémeztem a kis pofiját-nyakát, ezért a szemfoga (neki ez jött elsőre) gond nélkül kibújt, nem sírt, nem volt nyűgös, a nehéz nátha ellenére az apjával egy órát kacarászva, vidáman játszottak! Antibiotikum nélkül!!!
Nekem ez mindennél fontosabb volt, hogy a pici fiam minél hamarabb helyrejöjjön, ha lehet gyógyszer nélkül!! És az Energyvel ez ismét sikerült!!!

Puszi! Timi”

Talán a náthánál a tapasztalt Energy tanácsadóknak sem az Artrin krém jutna eszébe, hanem a Droserin. Miért hatott akkor mégis az Artrin? Mert ez volt otthon, és tudjuk, hogy mindig az használ, ami van? Ebben is van igazság, hiszen az nem is használhat, ami nincs otthon. Vagy mert az anyuka annyira szerette volna, ha a kisfia gyorsan gyógyul? Ebben még nagyobb igazság van! A szeretet, főleg az anyai szeretet a legjobb gyógyszer, ezt az anyukák tapasztalják. Ezt sajnos nem tudják beletenni a készítményekbe, ezt nekünk kell hozzá adagolni. Az Artrin is tartalmaz gyulladáscsökkentő anyagokat, ugyanúgy, mint a Droserin. Nem irritálja a bőrt, ami a Droserin esetében az érzékenyebb embereknél előfordul. Megnyitja a nyirokrendszert, így a szervezetben a betegség természetes lefolyását gyorsítja meg, nem pang a váladék, nincs visszafertőzés. Kisgyerekes anyukáknak bátran ajánlom ezt a receptet!

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek