Betegség sok humorral

„Elég régóta ismerem s használom az Energy készítményeit, s most úgy érzem, az Ön tudására lenne szükségem, amennyiben nem terhelem problémámmal agyon! Valószínűleg parazita, féreg problémám van. Tüneteim: állandó puffadás (a tüzérló hozzám képest faragott hintaló), keresztcsonti, szeméremdombi, lágyéki fájdalmak, végbélviszketés, fülviszketés, lágyéki és hereviszketés, néha prosztata tünetek. A székletem elején kb.10-20cm hosszban a széklet darabosan keményen elszíneződve (feketés, vagy sötétbarnás színű) jelentkezik, mintha a végbél utolsó 10-20 centiméteres szakaszán valamilyen nyálkahártya probléma lenne.

A jobb oldali lágyékban van egy lencsényi folyadék csomócska, aminek van egy szőrtüszőnyi kijárata. A reflexzónák közül a végbél, prosztata, here reflexzónája jelez valamit. A vastagbél zónájában a jobb kanyarulat utáni harántbélben van egy nagyobb csomó! A rezonanciás vizsgálatok gombféreg jelenlétét mutatják, de nem tudnak érdemlegesen segíteni a panaszaimon!” Nagyon sok levelet kapok, közöttük ez egy gyöngyszem! Részletes, szemléletes, humoros, ugyanakkor benne van az elkeseredettség is, de a remény is, hogy végre valaki mondjon már valami okosat. Valószínűleg én is csak egy szalmaszál vagyok, akibe ez a férfi belekapaszkodott. A nagy számok törvénye alapján ugyanis sosem adjuk fel, hiszen minél többet próbálkozunk, annál nagyobb a valószínűsége annak, hogy megtaláljuk az igazi megoldást. Díjaztam ezt a stílust, s megpróbáltam könnyedén, ám annál nagyobb komolysággal megfelelni a kihívásnak. A biorezonancia gombférget talált? Ó, én több mint 200 fajta férget találtam a vastagbél több helyén, és a lépben is sajnos. Vigyázni kell, mert a vérre is átterjedhet ez a fertőzés. Most még időben vagyunk. Mik ezek a csomók itt a különböző helyeken? A férgek nem tétlenkednek. Esznek, és ürítenek. Toxinjaik szövetroncsoló hatásúak, ennek köszönhetjük a visszereket, aranyeret és általában a kötőszövet meggyengülését. Ha a nyirokrendszerben és/vagy mirigyrendszerben a méreganyagok ürülése nem tud maradéktalanul megtörténni, akkor depóniák keletkeznek, amit ilyen csomókként lehet érzékelni. Járt nálam egy férfi, aki arról számolt be, hogy a nemi szervén van ilyen csomó. Nála a férgek a mellékvesében laktak, az itt keletkezett méreganyag kereste magának az utat, s egyszer csak zsákutcába jutott. Nőknél jobb a helyzet, talál magának kiutat a hüvelyen keresztül. Viszont az sem kellemes. Hetente 2 nő biztosan ilyen tünetekről panaszkodik nálam. A tesztem alapján az úriember összes férgét a Peralgin képes kipusztítani, így ezt ajánlom. 3 napig 4×4-et, aztán 14 napig 2×4-et, majd még 30 napig este 2 szemet. Ez egy teljesen személyre szabott és nem általános adagolás! Ez azt jelenti, hogy 3 nap szedés után változást kell éreznie a tünetekben. Levelemmel nem keserítettem el, és főleg nem tántorítottam el attól, hogy farkasszemet nézzen az ellenséggel, mert a következő választ kaptam tőle: „Nagyon köszönöm gyors válaszát és segítségét! Most egy kicsit kemping tábornak érzem magam tele hajléktalannal, akik tele ganajozzák a táborhelyem! Na de akkó uccu neki kilakoltatom őket! Még 1szer nagyon köszönöm fáradozását!

Ha megenged 1 kis humort a végére: Hogy nevezik az instant baglyot??…………Neskuvik” Azt hiszem a humorra való hajlamot nem a férgek okozták, viszont pár nap múlva csörgött a telefonom, és ez a férfi mutatkozott be. Elmondta, hogy 4 napja szedi a Peralgint, és – tekintsetek el a szó szerinti idézéstől – „Maga valamibe nagyon belenyúlt! 4 nap alatt ilyen jelentős változásra nem is számítottam! Úgy éreztem, hogy ezt mindenképpen személyesen kell megköszönnöm!”

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek