Betegség sok humorral

„Elég régóta ismerem s használom az Energy készítményeit, s most úgy érzem, az Ön tudására lenne szükségem, amennyiben nem terhelem problémámmal agyon! Valószínűleg parazita, féreg problémám van. Tüneteim: állandó puffadás (a tüzérló hozzám képest faragott hintaló), keresztcsonti, szeméremdombi, lágyéki fájdalmak, végbélviszketés, fülviszketés, lágyéki és hereviszketés, néha prosztata tünetek. A székletem elején kb.10-20cm hosszban a széklet darabosan keményen elszíneződve (feketés, vagy sötétbarnás színű) jelentkezik, mintha a végbél utolsó 10-20 centiméteres szakaszán valamilyen nyálkahártya probléma lenne.

A jobb oldali lágyékban van egy lencsényi folyadék csomócska, aminek van egy szőrtüszőnyi kijárata. A reflexzónák közül a végbél, prosztata, here reflexzónája jelez valamit. A vastagbél zónájában a jobb kanyarulat utáni harántbélben van egy nagyobb csomó! A rezonanciás vizsgálatok gombféreg jelenlétét mutatják, de nem tudnak érdemlegesen segíteni a panaszaimon!” Nagyon sok levelet kapok, közöttük ez egy gyöngyszem! Részletes, szemléletes, humoros, ugyanakkor benne van az elkeseredettség is, de a remény is, hogy végre valaki mondjon már valami okosat. Valószínűleg én is csak egy szalmaszál vagyok, akibe ez a férfi belekapaszkodott. A nagy számok törvénye alapján ugyanis sosem adjuk fel, hiszen minél többet próbálkozunk, annál nagyobb a valószínűsége annak, hogy megtaláljuk az igazi megoldást. Díjaztam ezt a stílust, s megpróbáltam könnyedén, ám annál nagyobb komolysággal megfelelni a kihívásnak. A biorezonancia gombférget talált? Ó, én több mint 200 fajta férget találtam a vastagbél több helyén, és a lépben is sajnos. Vigyázni kell, mert a vérre is átterjedhet ez a fertőzés. Most még időben vagyunk. Mik ezek a csomók itt a különböző helyeken? A férgek nem tétlenkednek. Esznek, és ürítenek. Toxinjaik szövetroncsoló hatásúak, ennek köszönhetjük a visszereket, aranyeret és általában a kötőszövet meggyengülését. Ha a nyirokrendszerben és/vagy mirigyrendszerben a méreganyagok ürülése nem tud maradéktalanul megtörténni, akkor depóniák keletkeznek, amit ilyen csomókként lehet érzékelni. Járt nálam egy férfi, aki arról számolt be, hogy a nemi szervén van ilyen csomó. Nála a férgek a mellékvesében laktak, az itt keletkezett méreganyag kereste magának az utat, s egyszer csak zsákutcába jutott. Nőknél jobb a helyzet, talál magának kiutat a hüvelyen keresztül. Viszont az sem kellemes. Hetente 2 nő biztosan ilyen tünetekről panaszkodik nálam. A tesztem alapján az úriember összes férgét a Peralgin képes kipusztítani, így ezt ajánlom. 3 napig 4×4-et, aztán 14 napig 2×4-et, majd még 30 napig este 2 szemet. Ez egy teljesen személyre szabott és nem általános adagolás! Ez azt jelenti, hogy 3 nap szedés után változást kell éreznie a tünetekben. Levelemmel nem keserítettem el, és főleg nem tántorítottam el attól, hogy farkasszemet nézzen az ellenséggel, mert a következő választ kaptam tőle: „Nagyon köszönöm gyors válaszát és segítségét! Most egy kicsit kemping tábornak érzem magam tele hajléktalannal, akik tele ganajozzák a táborhelyem! Na de akkó uccu neki kilakoltatom őket! Még 1szer nagyon köszönöm fáradozását!

Ha megenged 1 kis humort a végére: Hogy nevezik az instant baglyot??…………Neskuvik” Azt hiszem a humorra való hajlamot nem a férgek okozták, viszont pár nap múlva csörgött a telefonom, és ez a férfi mutatkozott be. Elmondta, hogy 4 napja szedi a Peralgint, és – tekintsetek el a szó szerinti idézéstől – „Maga valamibe nagyon belenyúlt! 4 nap alatt ilyen jelentős változásra nem is számítottam! Úgy éreztem, hogy ezt mindenképpen személyesen kell megköszönnöm!”

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek

Share on facebook
Share on pinterest
Share on print
Share on email