Az okot kezeljük, ne az eltéréseket!

„Szia Mara! A tanácsodat szeretném kérni. 1 hete a Sensitiv Imago készülékkel mértek be és elég sok eltérést találtak, májban, belekben, lépben, nyirok rendszerben, nem sorolom tovább, mert Te úgy is érzel mindent pontosan. Most olvastam, hogy milyen jó tapasztalataid vannak az Annonaval kapcsolatosan. Ebben kérném a segítséged, mit javasolsz nekem.”

Igen, valóban sok jó tapasztalat gyűlt össze azóta is, ám csodaszerek nincsenek. Minden ember más, és a baja is más, én megpróbálom mindenkinek a legmegfelelőbb készítményt kiválasztani. Sokszor kezdődik úgy a levél, hogy ilyen-olyan mérés alkalmával eltéréseket találtak itt és itt. Az nagyon jó, hogy vannak már olyan készülékek, amelyek igen rövid idő alatt fájdalommentesen és kockázat nélkül megmutatják az eltéréseket. De. Sorba kellene tenni prioritás szerint a kimutatott helyeket, hogy azt is lehessen látni, hogy honnan indult ki a folyamat, és merre tart. Azért, hogy ne csak eltéréseket (értsd: tüneteket) próbáljunk visszapofozni külső segítséggel a helyükre, hanem a valódi okokat szüntessük meg, hogy az eltérések a maguk természetes módján szűnjenek meg. Ennek a hölgynek a következőket válaszoltam: Nálad 7 helyen mutat gyulladást a szervezet: máj, epe, gyomor, vékonybél, vastagbél, hasnyálmirigy és a mirigyrendszer. A lép nem gyulladt, viszont fertőzést ott is találtam. Ha az érintett szerveket megnézzük, akkor ez bizony reflux, és az összes bajod az epe-máj területről indul ki. Olvasd el a refluxos cikkemet is, és akkor jobban fogod érteni. A fertőzések között vírust, gombát és férget is találtam. A Te parazitáidat az Imunosan sokkal jobban írtja, az Annonára a tesztem 44%-os hatékonyságot mutat. Én 80% feletti hatékonyság esetén ajánlom a termék használatát. Imunosan 100%, 45 napig 2×1 adagban szedd. Mellette Királydinnye teát igyál napi 1 liter mennyiségben 1 kávéskanál teafűvel készítve szintén 45 napig. Ha ez a kúra letelt, akkor szükség lesz még egy regenerációs kúrára a Regalennel.

Minden természetgyógyásznak megvan a maga szisztémája arra, hogy hogyan dolgozik. Én egy nagyon egyszerű 3-as alapelvet tartok mindig szem előtt. Első lépés – szüntessük meg a fertőzést. Ez egy nagyon fontos dolog, számomra e nélkül nem lehetséges a gyógyulás. Nagyon sok fajta parazita létezik, azonban a testünk meg tudja különböztetni a saját sejteket az idegentől, így a fertőzés mindig kimutatható. Második lépésben takarítsunk ki, hiszen a paraziták elhalt sejtjei, és a szervezetbe ürített toxinjai még mindig akadályozzák a gyógyulást. Harmadik lépésben jön a regeneráció, vagyis az eredeti állapot helyreállítása. Most már szabad a pálya, én ilyenkor alkalmazom a pentagram regenerációs cseppeket. Ennél a hölgynél az Imunosan végezte a paraziták kiirtását, a Királydinnye pedig takarított. Nem mindig lehet a kettőt egyszerre, ezt a szervezet dönti el. A kúra után kaptam tőle levelet: „Megfogadtam a tanácsod, szedetem az általad javasolt készítményeket. A kúra alatt meg is szűntek a panaszaim, most hogy letelt a 45 nap abbahagytam a szedést. Szeretném a véleményed kérni, kell-e, illetve mivel folytassam a kezelést.”

 Igen, alakul a helyzet, gyulladást vagy fertőzést már nem mutat a szervezet, következhet a regeneráció. Javaslatom a hölgynek: Regalen cseppből szedjél napi 2×3-at kevés vízben oldva étkezés után. 4 hét szedés után tartsál 1 hét szünetet, majd kezd újra. Összesen 3×4 hétig szedd. Ha a tüneteid visszajönnének, vagy valami kiújulna, akkor a Maytenus teát idd mellette. Az 1,5 liter mennyiséget 2 teáskanál teafűvel főzd.

„Nagyon köszönöm, én is sokkal jobban érzem magam.”

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek