Annona forte

„Az éjjel alig aludtam valamit annyira fájt a gyomrom. Mintha nem tudnék emészteni és böfögni. Szerinted ez mi lehet ?” Ezeket a sorokat írta nekem a kedves levélíró. Nincs ebben semmi különleges, inkább azért teszem közzé ezt az esetet, hogy beszélhessek az Energy legújabb termékéről, hogy a rövid ismeretségünk alatt szerzett tapasztalatokat máris közreadjam, hogy mások is kipróbálhassák, és még több tapasztalatot gyűjtsünk.

Erre a kis levélkére a következő választ adtam: epe és máj területén érzékelek gyulladást és egy csomó vírust. Sok bosszúság ért mostanában, és tényleg nem tudod megemészteni a dolgokat. Az új termék, az Annona forte lenne a leghatásosabb, ebből akár óránként 3 cseppet is szedhetsz, egy nap maximum 4×3 cseppet lehet bevenni. Szerintem 2 nap alatt meg is szűnik a probléma. Ha azonban csak Drags Imun van otthon, akkor 3×30 csepp 3 napig. Ennyivel erősebb az Annona. A termékleírásból kiderül, hogy a Drags Imunhoz hasonlóan erős parazita ölő tulajdonságú termékről van szó. Miért kell akkor kettő, s ha az egyik erősebb, akkor miért nem elég csak az erősebb? Nos, nem erről van szó. Én úgy érzékelem, hogy a Drags Imunnak megjelent a női párja. Vagyis becsajozott J Ahogy a King Kong-nak a Stimaral a párja, a Revitae-nek a Vitaflorin, a Cytosannak a Cytosan Inovum. Ha csak a nevüket nézzük, akkor is érezhető, hogy a Drags Imun a kemény pasi, és az Annona pedig egy amazon. Mindkettő erős, és mindkettő jó, mégis mindegyik embernek az egyik termék jobb hatású a másiknál. Ez nem is betegség függő kérdés, hanem inkább az adott ember energetikai beállítódottsága. Jelen esetben az Annona segített többet. Nézzük, milyen esetekben ajánlottam még.

„Kisfiamnak nem a fizikai bajával kapcsolatban kereslek, hanem a dühkitörései miatt. Eddig kineziológusnál voltam ez ügyben, ami sokat javított a helyzeten, de kérdezném, hogy az Energy-vel lehetne-e még rásegíteni a folyamatra?”

Nyirokrendszer, mirigyrendszer és idegrendszer területén érzékeltem gyulladást, és alapvetően vírusos fertőzést, de sajnos férget is találtam. Itt is az Annona forte cseppeket ajánlottam. 45 napig 2×3 cseppet szedjen nyelvre cseppentve. Közvetlenül utána bármit ihat. Ugyanis minden tesztnél azt tapasztaltam, hogy a mi kis amazonunk nem volt hajlandó semmilyen folyadékban helyet foglalni, azt azonban nem bánta, ha az a folyadék követi őt. Micsoda nő!

„Sokáig halogattam, hogy megkérdezzelek ilyen dolog miatt, de hátha tudsz segíteni. Kisfiam már 8 és fél éves, mindene fáj, főleg a lábai. Olyan szinten fél mindentől, hogy már nagyon el vagyok szomorodva. Nem csak este, ha sötét van, hanem napközben is. Nem mer egyedül kimenni vécére, a szobájába egyedül nem játszik, mert fél. Zuhanyozni is úgy megy, ha ott állok mellette és lát engem. Sorolhatnám a példákat. Arról nem is beszélve, hogy lámpa mellett alszik. Csak akkor kapcsolom le, ha elaludt. Fél a hangoktól, amik átjönnek a szomszédból, a csöpögő csaptól vagy ha a vécé folyik valamiért. Ha már elfogy a türelmem és rákiabálok, hogy menjen már ki egyedül a vécére, elsírja magát. És folyton azt mondja, hogy ez nála betegség. Olyan édes ilyenkor, hiszen ez nem betegség. Remélem.”

A végére már anyuka is egy kicsit elbizonytalanodott, s a válaszommal ebben meg is erősítettem: fiadnál sajnos nem mondhatom azt, hogy ez nem betegség, hiszen a vese és a mellékvese területén érzékelek vírusokat és férgeket. Viszont így meg lehet szüntetni a problémát, hiszen ezeket ki lehet irtani. Az Energy új termékét ajánlom, az Annona forte-t. Ebből szedjen legalább 28 napig napi 2×2 cseppet nyelvre cseppentve, vagy kiskanálba teszed, és kinyalogatja. Utána rögtön ihat is valamit, ha szükséges.

„Tanácsot kérnék Tőled, a  Magnetspace elemző készülék azt mutatta ki nekem, hogy parazita van bennem, még pedig ” vérmétely”. Igaz, hogy csak enyhe eltérésre hozta ki, én azért szeretném ha meg néznél engem, mert bízom Benned, hisz eddig is segítettél több alkalommal. Milyen termékeket ajánlanál.”

Elég pontos ez a készülék, valóban van fertőzés. De nem csak ott. Első helyen a lépet mutatja a tesztem, aztán a vért, és természetesen a máj és az epe sem úszhatta meg ezt a kalandot. Kizárólag gombákat találtam, de nagyon sokat. 99-et. Sürgősen kezd el irtani őket, mert ebből baj lesz. 1 liter forrásban lévő vízbe tegyél 1 kávéskanál Smilax-ot és 1 kávéskanál Tribulust. Főzd 3 percig, majd szűrd le. 48 napig idd ezt a teát. Mellette kezd el az új terméket, az Annona fortét. Ez lesz a megmentőd. Neked kicsit erősebb, mint a Drags Imun. 90 napig 3×3 cseppet szedjél nyelvre cseppentve.

„A konyhán ahol én is eszek pálmaolajt használnak. Ez az olaj hidrogénezett, finomított olaj. Gondolom nem kell leírnom, hogy ez mit jelent. Sajnos nincs időm főzni, itt kell ennem. Napi szinte viszem be a transzzsírokat. Ennek mi a hosszú távú hatása? Tudom ezt valamivel ellensúlyozni?”

Mivel én nem tudtam a kérdésekre a választ, ezért megkérdeztem az égi barátaimat, hogy mit tanácsolnak. Mikrobiológusokhoz irányítottak, akik azt mondták, hogy hosszú távon a hasnyálmirigy működését teszik tönkre a transzzsírok, és persze egy kicsit a májat és a pajzsmirigyet is. Van viszont egy olyan készítmény, ami ezt megakadályozza, ez az új termékünk az Annona forte. Másnál is teszteltem már megelőzésre az Annona-t, aki a téli időszak fertőzéseinek elkerülésére kért tanácsot. Megelőzésre elég a reggel 2-3 csepp, ugyanúgy, mint a Vironal esetében. Az alacsony vérnyomásúak 2 cseppet szedjenek, ettől még nem lesz vérnyomás problémájuk, a normál és magas vérnyomásúak pedig 3 cseppet. Igen, úgy vettem észre, hogy ha a vérnyomáshoz igazítjuk az adagolást, akkor alkalmazható gond nélkül ez a termék. Normál vérnyomás esetén 2×3 cseppet javaslok, magas vérnyomás esetén lehet 3×3 vagy még ennél is több csepp. És még egy gondolat. Először zsörtölődtem, hogy az Annona miért drágább, mint a Drags. A drága nő! Aztán a tesztelések után rájöttem, hogy ez csak a látszat, valójában olcsóbb. Nem kell hozzá közgazdász véna sem, hogy rájöjjünk, ha az Annona 12 cseppje egyenértékű a Drags 90 cseppjével, és a két üveg ugyanakkora, akkor melyik is a drágább?

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek